|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje spati
13.7.2007 10:04:02   
lenčica
zanima me kje so na dopustu v apartmajih spali vaši dojenčki stari 3 mesece. jaz imamv mislih kar voziček ali pri meni v postelji?

koliko ste se z njimi zadržali na plaži, mu lahko v bazenček dam morsko vodo, ste ga imele v šotorčku, kaj pa umivanje, pa večerni izhodi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje spati
13.7.2007 10:10:08   
Barbara111
Če imaš voziček s košaro ali kak širši voziček po moje ne bo problem.Moja dva sta spala v prenosni posteljici ,ki smo jo kuoili že pri prvem otroku in nam še zdaj pride prav.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kje spati
13.7.2007 10:16:37   
Barbara111
Jaz bi imela user posted image  bolj v senčki pa še namazala bi ga fejst skremo,kar se pa tiče morske vode pa ne bi vedela. Večernji sprehodi mu nimajo kaj škoditi.Samo primerno oblečt pa bo.

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kje spati
13.7.2007 10:39:16   
Anonimen
moja je vedno spala v prenosni posteljici
aja na plaži smo mel un pol šotor pa je not spala pa pasla kravce. pol sem jo tut že v morje namočila do rite (nogice) stara je bla 4 mesece. prov kopala je nism k je bla premzla vofda, če pa zutri postavš bazenček z vodo tut morsko na sonce se ti pa tut že lepo ogreje, če preveč včasih morš pazt da je nauš spekla. pol zvečer sem jo pa umila..ja kr v lijaku :) je glih še pasala not :)

< Sporočilo je popravil LARA -- 13.7.2007 10:42:44 >

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kje spati
13.7.2007 10:41:28   
Mina1
Mi smo bili v prikolici, ni bilo placa za prenosno posteljico, je spančkal tako prvi kot kasneje drugi ob meni na postelji, ni bilo nobene panike, sem z valjčki malce obložila in je bilo vse fajn.

Drugače pa mu voda ne bo škodila, topla na sončku tudi iz morja, kar pogumno. Umivali smo ga na mizi v banjici, večerni izhodi so bili pa itak 1A. 

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kje spati
13.7.2007 11:30:19   
lilka
No to je tudi mene zanimalo, mi bomo tudi vlekli prenosno postlo, za vozit voziček s košarico, ker bo stara šele 4M, bazenček tudi imamo, pa fredov obroč, če bo slučajno topla voda in ji bo pasalo namakanje. Za mazanje sem pa slišala da do 1 leta nič ne priporočajo. Jaz ji bom body s karatkimi dala za v vodo, na plaži bomo pa itak samo zjutraj in proti večeru.Samo nekaj proti komrjem še zrihtam, sicer bom pa o vsem vprašala pediatrinjo imamo prej še pregled.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kje spati
13.7.2007 12:39:08   
kaya2007
Mi gremo tudi drug teden na morje (stara je 2m), spala bo v košari od vozička, na plaži bo pa v senci pa še pod kakšno marelo, streho itd. Imam namen tudi nabavit bazenček in bom na soncu segrela morsko vodo. za komarje sem že kupila v chiccotu, upam da bo pomagalo, za faktor bom pa še pediatrinjo vprašala...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kje spati
13.7.2007 13:36:23   
livia
Naša je pri tej starosti spala v postelji 90x200, v isti sobi kot midva. Je pa res, da se še ni kotalila in premikala. Zdaj imamo prenosno posteljico.

Bazenček lahko napolniš in pustiš, da se voda segreje, samo če še ne sedi ne vem kako bi se not igral. Obvezno pa senca, zdaj pa ali naravna ali pa šotor.

Kopali smo se v čebričku.

Večerni izhodi so pri nas bolj izjema, ker hodi spat ob 20h, vi pa po svojem ritmu. Lahko jo daš v voziček, greste na sprehod in če zaspi jo potem samo preložiš.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kje spati
13.7.2007 21:42:43   
Naja30
Ravno te dni smo imeli na obisku prijatelje z majhno pupiko (8m) in da se ne bi vsi gužvali na našem malem kavču, smo prišli na super idejo, da tamala spi v bazenčku! Mogoče se smešno sliši,ampak res dobro je izpadlo! Bazenček je širok 100cm, kar je ravno prav. Spodaj smo nadevali brisače in deko, da je bilo mehko in mala je lepo spala.

Na plaži je v senčki, kopa se v morju kadar ne piha. Mažem jo s bubchen 25, kapo na glavo (ki jo daje ves čas dol user posted image ) in veliko pije.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kje spati
13.7.2007 21:49:37   
eya
Naš je tudi spal v prenosni. Na plaži pa je bil v senci, brez kakšne kreme (koje bil še tako majhen), opoldanskega sonca smos e pa tako vsi izogibali.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kje spati
13.7.2007 23:04:38   
Maggie
Mi trije smo se pa pri 4m kar v taveliki postelji crkljali...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?