|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje...
12.7.2007 13:00:42   
Anonimen
Dan...
Mene pa neki zanima, kk je z nosečnostjo in z morjem??
In sicer sem v 30t, in gremo na dopust,sicer na slovensko obalo, in me zanima če so kakšne ovire, s kopanjem v morju???
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morje...
12.7.2007 13:35:42   
TONČI.
Zakaj? Ti sam uživaj. No le to glej, da ne boš po kopanju še dolgo v mokrih kopalkah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 14:32:57   
Mateja82
Men je G odgovorila na to da morje ni problem, problem so bolj kopališča, bazeni..ker tam se pač najde vse možno v vodi.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 19:26:52   
ThinkPink
Morje ti bo k večjemu pomagalo. Jaz sem bila na morju v 32t (pred 1 mesecem). Preden sem šla na morje, me je ful bolel križ, odkar sem se razgibala med plavanjem, se počutim super. Tako da - uživaj in čimveč plavaj!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 20:15:53   
Laubica
Meni tudi plavanje takooo pomaga za križ,da že komaj čakam da gremo v pon.user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 20:20:48   
Anonimen
Jaz sem se v 27. tednu tudi kopala v morju in je bilo super! Komaj čakam, da gremo naslednjič. V vodi nisem bila več kot 5 min naenkrat in ko sem prišla ven, sem se takoj preoblekla v suhe kopalke.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 7:24:41   
helenav
jaz sem pa primorka in mi morje vsak dan tako pašššeeee...sploh ker imam otečene noge in roke..in vse skupi, j eplavanje edino zdravilo..pa kopala se bom dokler ne rodim.-)))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2007 8:52:00   
Pikica pokica
Tudi sama sem se ravno vrnila z morja. Sem v 34.tednu. Bilo je super in nisem imela nobenih težav, tudi kopala in sončila sem se. ( seveda brez pretiravanja).

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2007 10:11:50   
Anonimen
Meni pa je moja G odsvetovala kopanje v slovenskem morju. Če bi šla kam nižje, bi bilo ok, vendar pa pravi, da slovensko morje ni ravno čisto in mi ga ne priporoča, da slučajno ne bi bilo kaj narobe. Je pa res, da sem na koncu nosečnosti.
Mogoče bi bilo vseeno dobro, da uporabljaš nosečniške tampone ali obliže za kopanje...za vsak slučaj.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?