Morje... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Morje... (12.7.2007 13:00:42)

Dan...
Mene pa neki zanima, kk je z nosečnostjo in z morjem??
In sicer sem v 30t, in gremo na dopust,sicer na slovensko obalo, in me zanima če so kakšne ovire, s kopanjem v morju???
Hvala

TONČI. -> RE: Morje... (12.7.2007 13:35:42)

Zakaj? Ti sam uživaj. No le to glej, da ne boš po kopanju še dolgo v mokrih kopalkah.

Mateja82 -> RE: Morje... (12.7.2007 14:32:57)

Men je G odgovorila na to da morje ni problem, problem so bolj kopališča, bazeni..ker tam se pač najde vse možno v vodi.

ThinkPink -> RE: Morje... (12.7.2007 19:26:52)

Morje ti bo k večjemu pomagalo. Jaz sem bila na morju v 32t (pred 1 mesecem). Preden sem šla na morje, me je ful bolel križ, odkar sem se razgibala med plavanjem, se počutim super. Tako da - uživaj in čimveč plavaj!

Laubica -> RE: Morje... (12.7.2007 20:15:53)

Meni tudi plavanje takooo pomaga za križ,da že komaj čakam da gremo v pon.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: Morje... (12.7.2007 20:20:48)

Jaz sem se v 27. tednu tudi kopala v morju in je bilo super! Komaj čakam, da gremo naslednjič. V vodi nisem bila več kot 5 min naenkrat in ko sem prišla ven, sem se takoj preoblekla v suhe kopalke.

helenav -> RE: Morje... (13.7.2007 7:24:41)

jaz sem pa primorka in mi morje vsak dan tako pašššeeee...sploh ker imam otečene noge in roke..in vse skupi, j eplavanje edino zdravilo..pa kopala se bom dokler ne rodim.-)))))

Pikica pokica -> RE: Morje... (15.7.2007 8:52:00)

Tudi sama sem se ravno vrnila z morja. Sem v 34.tednu. Bilo je super in nisem imela nobenih težav, tudi kopala in sončila sem se. ( seveda brez pretiravanja).

Anonimen -> RE: Morje... (15.7.2007 10:11:50)

Meni pa je moja G odsvetovala kopanje v slovenskem morju. Če bi šla kam nižje, bi bilo ok, vendar pa pravi, da slovensko morje ni ravno čisto in mi ga ne priporoča, da slučajno ne bi bilo kaj narobe. Je pa res, da sem na koncu nosečnosti.
Mogoče bi bilo vseeno dobro, da uporabljaš nosečniške tampone ali obliže za kopanje...za vsak slučaj.

Stran: [1]