|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjsko meso
11.7.2007 7:26:00   
maca24
Kak dober recept za jed iz svinjskega mesa in zelenjave.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjsko meso
11.7.2007 7:43:14   
orhideja75
ja kakšen golaž ali pa krompirjev golaž...
na kulinariki je veliko tega...

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 7:52:08   
N _ B
Rižota:
meso, korenje, sveža paprika, paradižnik, grah

Juha po moje:
na kocke narezano meso, stročji fižol, paradižnik (na rezine), papriko (na rezine, korenje in krompir prepražiš in počasi dušiš, da se zelenjava spusti, zaliješ z vodo, dodaš še malo paradižnikove mezge, petršilj, česen, sol (lahko tudi malo jušne kocke) in poper.
Če imaš pa kaj lisičk pa še toliko bolje. Včasih jaz namesto mesa dam lisičke ali pa pol pol.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 10:19:25   
bamby

Paprikaš z svinjino (paprika, paradajz, čebula in začimbe), meso pa na kocke narezano. Zraven pašejo široki rezanci, politi s to omako.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 11:24:39   
Jessy
Paprikaš.......mmmmmmmm...........sem že pozabila, da ta hrana sploh obstaja! Hvala, da si me spomnila, bamby!!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 12:36:11   
kjava
Popeci narezano svinjsko meso na maščobi, dodaj česen in duši do mehkega, proti koncu dodaj na listke naribane bučke in kislo smetano. Malo zalij z vodo ali juho in začini po okusu.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 14:32:32   
Anonimen
Svinjski paprikašuser posted image , od kje pa je to pršlo, s katerga konca sveta. Paprikaš pa je ja samo iz kure, bolj stara, boljši paprikašuser posted image .

Svinjsko je najboljše vratovina. Kose daš v paco: sol, česen olivno olje in spečeš, najboljše na žaru. Če pa je lep kos, pa ga na hitro spečem, popražim gobice, dam na šnicel, čez rezino sira, pokrijem s pokrovko, ad se sirček stopi.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 15:27:29   
bamby

Sem se spomnila, da to predlagam, ker sem ga ravno danes za kosilo kuhala.

In Mišek13, svinjsko meso ravno tako paše v paprikaš kot piščančje, puranje ali pa goveje meso. Če ne verjameš, poizkusi. Meni je danes s svinjskim mesom krasno uspel.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2007 15:30:14   
Jessy
Pri nas doma smo ga vedno delali izključno iz svinjskega mesa! Meni je fenomenalen! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2007 15:49:21   
bamby

Tudi pri nas smo ga delali pretežno iz svinjskega mese. Kje pa sem pa tudi iz puranjega. V obeh primerih je bil super.

Jaz sem ga pa tudi iz govejega že delala, ker pač ni bilo drugega, pa je bil ravno tako čudovit. Zato iz prve roke povem, da pašejo vse te vrste mesa.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2007 21:45:07   
Balonchy
Segedin, pašta z omako iz koščkov mesa in zelenjave, ...

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?