Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži ene najbolj ****iš iz moje zbirke in sm prebrala komentar od kolegice na RR in sm se tok smejala, da mi jih je raztrajbal. Hmm... kako pa lahko sp. hlace raztrajba... ce se smejis ne stekam.. kaksne sile delujejo na njih?! Trenje? Pa nism prestar.. k ne stekam..
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce pride tvoj domov v hlacah in gatah... pa reces.. dej slec te gate.. bo zihr sleku hlace.. ne gate... torej je to res tko.. :))) Ne pa ni tko...če bi kej rada mela od njega in to TAKOJ si kr sama postrežem.....sama slečem oboje naenkrat, v enem šusu to ni še nč...Baguska jih strga dol
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja žaži.. premal divja si.. dos se gate trgajo.. Sej zdej so razprodaje.. pa gres pol po druge..
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži ene najbolj ****iš iz moje zbirke in sm prebrala komentar od kolegice na RR in sm se tok smejala, da mi jih je raztrajbal. Hmm... kako pa lahko sp. hlace raztrajba... ce se smejis ne stekam.. kaksne sile delujejo na njih?! Trenje? Pa nism prestar.. k ne stekam.. Ja trebušne mišice mam tok močne..tko, da ko se napnejo , kar se zgodi če se too much smejim, se potem to zgodi
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja žaži.. premal divja si.. Ah, kje so tisti časi k smo bli mladi pa podivjani...zdej smo zreli in vzburjeni
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži ene najbolj ****iš iz moje zbirke in sm prebrala komentar od kolegice na RR in sm se tok smejala, da mi jih je raztrajbal. Hmm... kako pa lahko sp. hlace raztrajba... ce se smejis ne stekam.. kaksne sile delujejo na njih?! Trenje? Pa nism prestar.. k ne stekam.. Ja trebušne mišice mam tok močne..tko, da ko se napnejo , kar se zgodi če se too much smejim, se potem to zgodi ja ja ti se kr zgovarji...zihr so ble tko prevretrene, da jih je razf l
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A kr za 30 cm.. se ti poveca obseg.. ce se smejis? Al mas tko tesne tangice.. ?!
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ja ja ti se kr zgovarji...zihr so ble tko prevretrene, da jih je razf l Vsak izgovor pride prav..as me mogla izdat
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži ene najbolj ****iš iz moje zbirke in sm prebrala komentar od kolegice na RR in sm se tok smejala, da mi jih je raztrajbal. Hmm... kako pa lahko sp. hlace raztrajba... ce se smejis ne stekam.. kaksne sile delujejo na njih?! Trenje? Pa nism prestar.. k ne stekam.. Ja trebušne mišice mam tok močne..tko, da ko se napnejo , kar se zgodi če se too much smejim, se potem to zgodi ja ja ti se kr zgovarji...zihr so ble tko prevretrene, da jih je razf l to bo bolj verjetno jaa..
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa smo te dubl
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
In kero temo smo dons zasrali..?? kaj ce bi vsaj priblizn se probal drzat nakazanih meja.. )) svic.. moski.. he he.. Ehh.. o tem ni vec kej povedat..
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A kr za 30 cm.. se ti poveca obseg.. ce se smejis? Al mas tko tesne tangice.. ?! Ja od kod pa teb ta cifra Ne ne..glej..jaz si vedno nabavim tko mini small tangice, ki imajo po možnosti trakce, in potem le te ne vzdržijo kakšnih ekstremnih pritiskov ali nenadnega raztegovanja
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaa...
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 10.7.2007 23:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa smo spet 3 peresna detlca tu..kob se zmenil Tjazy a spet piješ čaj? Pa ti srečkanosečka..kaj pa ti počneš
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 11.7.2007 0:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ona zdej zihr zobe pere... ker je mal prej marmelado jedla.. jst pa grem pancat.. je ze skor sreda.. Nocko..
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 11.7.2007 0:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč..ja kaj pol če je sreda dans je bil pa tork..pa kmalu bo četrtek..js pa ne grem spat...škoda časa..grem raj kej koristna nardit recimo okna čistit..najbolj primeren čas za to
|
|
|
|
RE: Ni ga čez moški znoj! 11.7.2007 0:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ehh nč kej posebnega...je tamauček - tanajmlajši - končno zaspal...jst pa zdele pod tuš, pol se pa še mal lubiju posvetim...nočko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?