|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni ga čez moški znoj!
10.7.2007 22:43:13   
Anonimen
Raziskave znanstvenikov v ZDA so pokazale, da ženskam najbolj diši moški znoj. Le te potrjujejo, da so ženske, ki so vonjale kemijsko sestavino, ki se nahaja v moškem znoju, bile spolno vzburjene, imele so hitrejši utrip, zvišan krvni pritisk in pospešeno dihanje. Kar dokazuje, da ljudje izločamo vonj, ki deluje na hormone nasprotnega spola.

No fantje..tole je vaše skrivno orožje. Sej js cel cajt pravm, da v bibi ni vse user posted image user posted image ....Torej se priporoča bolj poredko tuširanje user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nism vedla zakaj je men moj dragi tko hudičevo sexy, ko pride s teka domov user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni ga čez moški znoj!
10.7.2007 22:45:37   
blue sky
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 22:47:19   
Anonimen
Še malo pa bo kdo ugotovil, da njegova smrdliva nogavica po celodnevnem šihtu erotično diši in si jih bomo po spalnici obešaleuser posted image .

Drugače pa nič bolj ne diši kot sveže stuširan in obrit moški. Pravkar en takšen sedi zraven mene, zato sploh ne vem zakaj še tukaj nekaj pišemuser posted image .

Mogoče res diši znoj, ki ga oddaja med samim seksom, ziher pa ne diši po tem ko pred bajto tri ure mešalec vrti in betonira......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 22:58:48   
eya
Pa kakšne smrdljive teme vi danes odpirateuser posted image ?

Jaz se že ne strinjam s tole raziskavo, ja, mogoče deluje to pri Američanih, pri meni že neuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 23:09:15   
Anonimen
itak...ni ga čez švic pa šmir user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 23:15:28   
Anonimen
Men že od vedno moji vitalni znaki nenormalno narastejo, če se smukam okol vratu mojega dragega in ga voham. To je itak že dolgo znano, da telesni vonj spodbuja na izločanje spolnih hormonov.

Je pa res, da se mu pod pazduho ne limam in ga voham.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 23:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

A ne? user posted image

Ce je tko.. fuul od smira.. pa te tko fajn zagrabi in pusti odtise na teb.. he he user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 23:23:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Men že od vedno moji vitalni znaki nenormalno narastejo, če se smukam okol vratu mojega dragega in ga voham.

Jaaaa vrat, mmmmmmmm je men tudi všeč mmmm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 23:26:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A ne? user posted image

Ce je tko.. fuul od smira.. pa te tko fajn zagrabi in pusti odtise na teb.. he he user posted image  

ja po možnosti na kkšnih fensi gatah, k jih loh pol samo še stran zabrišeš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 23:27:24   
Anonimen

A ne? user posted image

ja po možnosti na kkšnih fensi gatah, k jih loh pol samo še stran zabrišeš user posted image

No sej zato so pa najbolj priročne tangice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 23:28:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  gate = hlače, sp.gate=sp.hlače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 23:29:07   
Anonimen
Neee.. gate grejo pol itak kmal dol.. da se slucajno ne zamazejo.. user posted image user posted image

Se bolj eroticno je pa lahk potem.. ko mu reces.. da te mora specat tega smera.. in tko drgne po riti.. s kaksno zgeckljivo krtaco.. he he user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 23:30:32   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  gate = hlače, sp.gate=sp.hlače user posted image

A potemtakem bi ti tudi kavbojke poimenovala gate?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mater sm dans fejst v tehle jeans gatah.... ooojooj ta je pa kosmata user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 23:30:57   
Anonimen
To sem jst enkrat svojo tko poflakal.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2007 23:32:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

A potemtakem bi ti tudi kavbojke poimenovala gate?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mater sm dans fejst v tehle jeans gatah.... ooojooj ta je pa kosmata user posted image user posted image  

Ce pride tvoj domov v hlacah in gatah... pa reces.. dej slec te gate.. bo zihr sleku hlace.. ne gate... torej je to res tko.. :))) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2007 23:33:15   
Anonimen

žaži, tis pa dobrauser posted image ...ma neeee...brez jeans...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2007 23:33:27   
Anonimen

in tko drgne po riti.. s kaksno zgeckljivo krtaco.. he he user posted image  

Najboljš se šmir spuče z vapom user posted image user posted image user posted image    Z vapom bi prav pasal mal po riti špricat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2007 23:34:10   
Anonimen
vapom?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2007 23:34:23   
Anonimen

Ce pride tvoj domov v hlacah in gatah... pa reces.. dej slec te gate.. bo zihr sleku hlace.. ne gate... torej je to res tko.. :))) user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo diplomata hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2007 23:34:59   
Anonimen
drgač pa... vidva ne štekata, k sta prestara user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2007 23:35:52   
Anonimen
Za vse se najde argument.. ce se hoce.. :)))) in kontra argument ravno tko.. user posted image  To sploh ni problem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2007 23:37:03   
Anonimen
Pourinirala sem bom od smeha res, take klobasate.
Sam neki...da mi ne bo še tehle tangic razgnal..kr zadnič s mela ene najbolj ****iš iz moje zbirke in sm prebrala komentar od kolegice na RR in sm se tok smejala, da mi jih je raztrajbal. Pol me je pa obtožla prdenja, k sm ji povedala kaj se mi je zgodilo...ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2007 23:37:12   
Anonimen

drgač pa... vidva ne štekata, k sta prestara user posted image

Kera vidva??? k sta prestara? user posted image user posted image user posted image  hmmm.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2007 23:39:10   
Anonimen

Ne pa ni tko...če bi kej rada mela od njega in to TAKOJ si kr sama postrežem.....sama slečem oboje naenkrat, v enem šusu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.7.2007 23:39:43   
Anonimen
jah po vajinem besedišču sklepam , da sta pa le malce starejša od mene...raztrajbal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?