|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat otroška zobozdravnica?
10.7.2007 10:58:58   
Teja N
Timotej je imel včeraj zobozdravnico, morala bi mu popravit vsaj eno luknjico, ima pa dve. Enkrat sva bila pri njej samo na pregledu in je še kar sodeloval, naročila pa naju je šele dva meseca kasneje.
Je rekla naj ga ta čas dobro pripravim, da bo sodeloval in sem se resnično potrudila, samo se slutila, da bodo težave.

Kot sem pričakovala...pa še huje!

Še do stola ni hotel it, kaj šele da bi usta odprl. Še v čakalnici je bil prav dobre volje, sestri je prinesel rožico itd, se smejal in zabaval, imel priljubljeno igračko s sabo....a v hipu ko sva stopila not in je zagledal zobarico, se mu je čisto ustavilo, gledal je v tla, tiščal zobe skupaj, malo pocepetal in pocmihal in rekel "Nočem".
In to je bilo to, dvakrat ga je vprašala če bi se vdesel na stol in ker se ni, je rekla da če ne bo z njo sodeloval nima z njim kaj delat in naju poslala kar ven z datumom - šele oktobra!

Do takrat bo že zdavnaj vse pozabil in bo spet isto. Če bi bila možnost, da se vrneva vsak teden enkrat bi nam enkrat že ratalo ta usta odpret, počasi bi se navadil na te obiske, tako pa ne bo nikoli.
Pripravljala sem ga res ful veliko, celo izdelala svedre in ostali zobozdravstveni pribor iz fimo mase, sva drug drugemu kar naprej "popravljala zobe" in mi je pridno držal usta odprta...pa brala Sapramiško in še kaj, se pogovarjala o luknjicah in zvezdicah, še celo nov avto po lastni izbiri sem mu obljubila, ko bova gotova, če ji bo pustil delat seveda in se ga je ful veselil...

Pa kaj ko nič ne pomaga, ko pride tisti trenutek, on na vse pozabi in čisto zatrokira, samo joka in stran hoče. Joj, ko ne bi bil tako zelo boječ za vse stvari.

Saj je bila še kar prijazna, a tudi odločna.
Samo izgleda pa tako, da ga čisto razumem če se je boji - velika, bolj močna, sive lase postrižene na kratko, včeraj je imela še neke zelene pramene, pa še naglas govori in z globokim glasom...Pa saj si ne more pomagat, taka pač je.

Pol si pa še masko da gor, ki je itak Timotej ne mara, boji se, če si kdo da kaj na obraz (tudi pustnih mask se ful boji) in pol smo tam...Ko bi ga vsaj lahko naročila bolj kmalu, taka razlika je čisto preveč, mislim, oktobra, halo, do takrat bo že velika luknja....

In če še takrat ne bo nič, se lahko vrnemo enkrat spomladi najbrž. itd....

Vraga saj ne vem, ali naj kako privatnico najdem al kaj....ali katera vozi otroka k privat zobozdravnici v Ljubljani? Ste zadovoljne, ali hitro naročajo. In ali je treba plačat tudi, če samo prideš in greš, tako kot midva?

Upam, da mi lahko pomagate.

Hvala.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat otroška zobozdravnica?
10.7.2007 11:18:34   
orhideja75
tudi mi smo imeli težave z zobozdravnico. je starejši tudi hodil skoraj eno leto, potem sem imela pa dosti tega, ker tudi ona ni znala z otroci in je kar nekaj nergala.
ko smo ga že spravili na stol in je mal zastokal, je pa rekla, če ne boš priden boš dobil pa inekcijo. potem se je pa takoj ustrašil in ona, ja potem pejt pa kar domov in naslednič pridi. in sem popenila sredi čakalnice. sem rekla NE naslednjič naju pa ne bo. in škoda, da sploh delate na otroškem, ker za otroke še posluha nimate. v čakalnici je bilo polno staršev in otrok in kar velika večina me je podprla. najprej sploh nisem mogla verjet. poiskali smo drugo zdravnico in od takrat naprej pa pusti. sploh ne vem, ampak se mi zdi, da je ZELO veliko odvisno kakšen odnos ima zobozdravnica do otroka.
res smo se pa doma o tem veliko pogovarjali in mu dopovedali, da mora pustiti popraviti zobke, ker drugače ga bodo začeli boleti in bo še huje.....
pa sicer sama veš, otrok doma vse obljubi in posluša, ko pa pride na stol.....

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 15:34:05   
Teja N
Vem ja, samo da moj še do stola ni prišel hehe...

Ne, to pa res ni odnos, groziti otroku, kaj se pa gre... bom res razmislila o zamenjavi...

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 21:52:58   
Teja N
No ali pozna katera privatno otroško zobozdravnico mogoče, ki je prijazna in nežna in razume otroški strah?

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 13:13:04   
idika
Teja N, a hodite mogoče v ZD Rudnik? Po opisu sodeč je to zobarca, h kateri hodita obe moji hčerki in po pravici povedano je še meni antipatična. Tudi jaz ju bom prepisala k drugemu zobozdravniku.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?