|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tamponi za kopanje
10.7.2007 8:24:13   
sonček07
Punce pozdravjene,
za vas imam eno vprašanje. Zanima me, če imate izkušnje oz. kaj menite o uporabi tamponov za kopanje na morju. Sem namreč v 17 tednu in se bojim, da ne dobim na morju kakšnega nadležnega vnetja.
Prav tako me zanima, kako visok zaščitni faktor uporabljate na morju, bo 20 oz. 30 dovolj ali si naj nabavim 50.
Hvala vam za vaša mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tamponi za kopanje
10.7.2007 9:44:22   
Ninica
jaz sem uporabljala tampone od Sente. Res so samo 4 v škatlici in so malo dražji, drugače pa vsaj veš, da ne moreš stakniti kakšnega vnetja ali glivic. Kupila sem jih pa v Müllerju.

LP, Ninica

(odgovor članu sonček07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 10:29:30   
PIAF
Tudi jaz sem uporabljala tampone od senta, kupiš jih lahko v Mullerju ali DM. Že v prvi nosečnosti, ko sem bila na Kanarskih in sedaj v drugi na Hrvaškem. Vseeno sem se bolje počutila.

Za zaščitni faktor pa, kot smo že pisale, kar je nad 30 tako nima večjega učinka, ker je notri še sama kemija, zato menim, da je dovolj 20 ali 25, direktno pa se kljub temu ne izpostavljaj soncu. Bodi v senci, saj te tudi tam sonce prime. Sedaj ko že imaš majhen trebušček, se zavedaj, da te bo v trebuh sonce prej ožgalo kot pred nosečnostjo, je ga pa fino nastavit malo na sonček, saj sončni žarki nežno božajo otrokeca, ki mu prija toplota.

Čao.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 11:50:00   
poka1
Jaz sem imela pogovor z babico in mi je rekla ,da tampone odsvetuje. Predlagala mi je eno kremo oz. gel...MULTI.-GYN LIQUIGEL.

Kar pa se tiče faktorja jaz uporabljam 15...se mi zdi cisto dovolj, ker ko nisem v morju sem v senci.V morju pa tako nisem vec kot 10-15 min.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 21:25:06   
eya
Za morje jaz nisem uporabljala tamponov, ker je dosti manjša možnost, da dobiš kako vnetje kot v bazenih.

Zaščitni faktor-na začetku 20+sencauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 8:23:37   
Anonimen
Na morju ni take možnosti, da dobiš vnetje kot npr. v kakih toplicah. Tam je dosti bolj priporočljivo, da dobiš kake glivice. Zato tudi bolj ali manj odsvetujejo kopanje v toplicah v času nosečnosti. Nisem ziher, ampak mislim, da je klor tisti, ko lahko povzroči vnetje..pa če prišteješ še to kolko ljudi se kopa v tistem bazenu..Zato, če boš že uporabljala tampone jih uporabi za toplice, na morju po mojem ni treba-vsaj jaz jih nisem pa ni blo nobenih problemov..

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 8:31:11   
blue sky
Tudi jaz nisem na morju uporabljala tamponov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......