|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pogosto lulajo?
9.7.2007 14:25:28   
taška30
No, to me zanima. Mi se zdaj pospešeno odvajamo plenic in nam kar uspeva, če smo doma. Samo fora je v tem, da naša dveletnica lula vsake 10 minut. Pa ne zato, ker bi tolk spila - spije čez cel dan malo več kot pol litra, kar se mi ne zdi prehudo veliko, poje pa kar nekaj sadja, kar je seveda tud voda.
No, in spusti v kahlo par kapelj oz. recimo toliko da dno pokrije. Pa ne vem ali zato, ker je samo v gatkah in ji je malo hladnouser posted image  ali ker ima pač čas in kahlo pred nosom ali enostavno mehur še ni dost velik za večje količine in kdaj se to izboljša?

Še to (predvsem tiste ki imate punčke), ko greste ven na sprehod brez plenice in jih pritisne lulat, kako to izvedete - čepe, ali jih držite v zraku, samo če ima hlače oblečene, ji ne moreš prav nog narazen držatuser posted image  A v trgovino že greste brez plenic, tisti ki ste še v fazi odvajanja in kaj tam storiti? Sem malo preveč zakomplicirala?!?

Vsak praktičen nasvet dobrodošel, hvala.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pogosto lulajo?
9.7.2007 14:35:45   
eva1
to je men luka delal, ko še ni bil pripravljen bit brez plenic..vsakih 10 minut se je populal..kr neki..sedaj pa lula recimo 5x na dan veliko!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2007 14:54:01   
bebe&jaz
No, jaz imam sicer sinka, ampak bom vseeno odgovorila (bo septembra star 2). Na začetku odvajanja - pred slabim mesecem - je pogosto hodil na kahlico. Zdaj gre enkrat na 2 uri, pa še to ne vedno. Odvisno od tega koliko pije. In zdaj tudi zmeraj lula večjo količino. Pogosteje niti noče več na kahlico, je kar silen protest, če poskušam "na silo". Predvidevam, da zdaj res že čuti, kdaj ga lulat in res že zadržuje, saj je kak teden tudi ponoči že čisto suh (zjutraj pa polula za skoraj pol kahlice).
Doma je čez dan brez pleničke, za spanje pa mu jo še dam gor, čeprav je običajno čisto suha, ko se zbudi. Sem pač komot - se mi ne ljubi postelje preoblačit vsak dan :) Ko gremo kam ven, mu oblečem pleničko-hlačke in mu tudi rečem, da mu oblačim "gate" in da mora povedat, ko ga bo tiščalo lulat. Seveda le redko pove (sploh za kakat ne pove). Zato ga kar pogosto vprašam, če mora lulat in če je ja - hitro šprint do WC-ja. ČE ne rata, pa nič hudega, saj ima pleničko :)
Zunaj pa lulamo tako (čeprav je fantek), da mu primem nogice in lula z dvignjenimi nogicami (ne čepe, sploh ne stoji na tleh), ker če probamo stoje, tako kot veliki fantje, je polulan on, mami, pa še kaj...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2007 14:59:14   
ostrouskaduska
Morda ima občutek, da jo tišči lulat, čeprav mehur še ni poln oz. še ni sposobna zadržati večje količine. Ali pa ji je zanimivo hodit lulatuser posted image

V trgovinah sem jaz, če je bila sila, vprašala prodajalke, če lahko uporabimi njihov-službeni WC. V trg.centrih so itak WCji, včasih sva tekli ven, do kakšne zelenice ali drevesa skratka vsemogoče. Če lahko psi povsod lulajo, zakaj ne bi tudi onauser posted image . Saj se hitro naučijo malo zdržati, da prideš do kakšnega lokala. Aja, če je lulala zunaj, sem jo držala v zraku, pod koleni, hlačke pa dala prav na gležnje, da se niso zmočile. Veliko zabave želimuser posted image !

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 8:58:44   
Nončika
Alo!

Ko smo mi začeli z odvajanjem pri naši deklici-cca 1 mesec nazaj. je veselo lulala vsakih 10 min in to v hlačke. potem spet v kahlo, pa spet hlačke. zdaj že sama pove če ji je lulat. to je šlo iz enega dneva na drugi dan. en dan je še veselo lulala v hlačke, naslednji dan pa že lepo povedala za vsakokratno lulanje. za kakanje pa občasno v kahlo, še pogosteje pa v hlačke. tega še nismo uspeli urediti. pogosto pove a je že v kakec v hlačkah.user posted image

ko smo zunaj-trgovina, sprehod, obiski- je v hlačkah. mamo rezervne za s sabo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 16:45:39   
taška30
Klarika, pri nas gre vse v kahlo, le redko redko par kapljic v hlačke, ampak tako pogosto! Zdaj se je 2x peljala v avtu brez pleničk, vožnje za 15 minut, pa je bilo treba obakrat ustavit, da je šla lulat za cestouser posted image , čeprav je šla tik pred vožnjo na kahlo. Pa res ne pretirava s pitjem.
Zgleda, da mora tudi mehur dozoret, ne samo možgani.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 8:44:59   
Nončika
Moja tudi ne pije dosti, pa proti temu dosti lula. spije pa pol do liter tekočine na dan.

zadnje čase gre vse pri nas tudi v kahlo, razen ko smo zunaj na travico.

koliko je pa stara?

lp, klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 12:53:24   
NIN@
mi se tud odvajomo v pleničko lulat, sam včasih kr cel popoldan na wc-ju preživima. Jz ne vem kak mu to uspeva men se vse skup že mal smešno zdi.....res lula ko kak maladiček na 15 min in kadarkoli ....miljonkrat

Pomoje se mu bo ta ritem še že kaj spogramiru, ker smo zdej šele na začetku...in upam da bo čez kak dan že boljeuser posted image

lp
nin@

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?