bebe&jaz -> RE: Kako pogosto lulajo? (9.7.2007 14:54:01)
|
No, jaz imam sicer sinka, ampak bom vseeno odgovorila (bo septembra star 2). Na začetku odvajanja - pred slabim mesecem - je pogosto hodil na kahlico. Zdaj gre enkrat na 2 uri, pa še to ne vedno. Odvisno od tega koliko pije. In zdaj tudi zmeraj lula večjo količino. Pogosteje niti noče več na kahlico, je kar silen protest, če poskušam "na silo". Predvidevam, da zdaj res že čuti, kdaj ga lulat in res že zadržuje, saj je kak teden tudi ponoči že čisto suh (zjutraj pa polula za skoraj pol kahlice). Doma je čez dan brez pleničke, za spanje pa mu jo še dam gor, čeprav je običajno čisto suha, ko se zbudi. Sem pač komot - se mi ne ljubi postelje preoblačit vsak dan :) Ko gremo kam ven, mu oblečem pleničko-hlačke in mu tudi rečem, da mu oblačim "gate" in da mora povedat, ko ga bo tiščalo lulat. Seveda le redko pove (sploh za kakat ne pove). Zato ga kar pogosto vprašam, če mora lulat in če je ja - hitro šprint do WC-ja. ČE ne rata, pa nič hudega, saj ima pleničko :) Zunaj pa lulamo tako (čeprav je fantek), da mu primem nogice in lula z dvignjenimi nogicami (ne čepe, sploh ne stoji na tleh), ker če probamo stoje, tako kot veliki fantje, je polulan on, mami, pa še kaj...
|
|
|
|