|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anitka in izvid HSG!!!!!
5.11.2004 21:04:18   
Sulfinija
Pozdravljena!!!!!!!

Me veseli,da si prestala hsg slikanje.Napiši vse kkao je bilo kateri zdravnik ti je delal,...Veš moram ti napisat,da so nama potem ugorovili enako,saj sem zasledil,da si dr.Pušenjaka spraševala,da ti razloži izvid od hsg.Ampularne so,da so ble zarastline in s tem je bil neprehoden jajcevod in med slikanjem je kontrast izginil in s tem je naredil,da imaš sedaj normalno prehodne jajcevode!
Napiši mi kako je potekala slikanje in kateri zdravnik ti je delal in kaj ti je na koncu rekel,ko so ti opravili slikanje?Ali si tudi ti morala jesti tabletke in svečko odvajalno?Koliko časa si bla v bolnici?Kaj ti je na koncu povedal po koliko časa lahko zanosiš ali s čim te je potolažil?Je bil morda tvoj že tudi na spermiogramu in kaj so njemu ugotovili?Kateri imaš naslednji korak ti?Midva komaj čakava 1.12.da vidima možev ponoven spermiogram in ali je teh 5% padlo le na 10% oziroma iz 15% na 10% in,da ne bo potrbno jemanje antibiotika in komaj še čakava na termin pri zdravnici in takrat se zmenimo kakšen poiskus bo za naju najprimernejši in spomladi veselo na najino zelo željeno :duda:,saj spolmladi začnejo z novimi postopki,...Je rekla,da imava zelo dobre možnosti in hitre saj sem v bistvu jaz zdrava in ne bo ovir!!

LP in šenekaj mogoče že veš kaj je z Bojano 26?Se ti je kaj javila?

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: veliko in naj te čuvajo :angel::angel::angel: še naprej in čimprej luštno :duda: ali :duda::duda: in :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj te rožice le cvetijo in nikdar ne ovenijo!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Anitka in izvid HSG!!!!!
5.11.2004 21:07:43   
Anitka
Hoj Mojca!

Se ti oglasim kasneje ali jutri, ker sem malce v sili.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Anitka in izvid HSG!!!!!
7.11.2004 20:53:23   
Anitka
Zdravo Mojca 9000!

Pa da ti odgovorim na tvoja vprašanja. Ja prejšnjo sredo sem bila na HSG-ju. Poseg je bil malce neprijeten, a sem imela zraven sebe dobro ekipo, tako da ni bilo prehudo. Poleg je bil dr. Kous, ki je bil zelo, zelo prijazen. VMS pa je bila moja znanka. Po končanem posegu je G rekel, da so sedaj jacevodi spet dobro prehodni in razširjeni in da naj se kar lepo potrudiva po naslednji M, ker do sedaj verjetno nisem zanosila zaradi teh neke vrste zarastlinic, zdaj pa je vse prosto. Tabletk nisem jemala nobenih, sem pa pila en dan prej odvajalni čaj-bljek.8)
V bolnici sem bila tam nekje do 15.30. Moram prizanti, da sem sedaj po posegu spet dosti bolj optimistična in sproščena in upam, da nama uspe še letos, za kar se bova obro potrudila. To bi bilo za naju najlepše :darilo: , saj imava v decembru tudi oba rojstne dneve, pa tudi tašča je decembrska. To bi bilo praznovanje.
Mojega čaka zdaj v torek spermiogram, potem pa sem naročena 30.11. pri moji G z vsemi izvidi, pa bova potem videli kako naprej, saj me šele takrat lahko pošlje kam naprej. Meni so istočasno tudi vzeli trikrat kri, da mi preverijo še prolaktin, ki je bil zadnjič malo povišan.

Hvala ti za lepe želje in tudi jaz vama želim, da vama čimprej uspe.

Pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Anitka in izvid HSG!!!!!
8.11.2004 13:09:58   
Majči
Pozdravljena Antika!
Tudi mene naslednji petek če seveda 11.11 ne dobim m. čaka HSG v Postojni. Prebrala sem vse, kar si napisala in veliko že vedela, da sam poseg ni prijeten a na žalost ni druge izbire. zanima me, kje si delala ta poseg?
Prosim povej mi samo še kakšen odvajalni čaj si pila in kaj mi predlagaš. Ene so tudi neko tabletko dan pred posegom spile za osvajanje a ne vem, za katere tablete to gre.
Če katera ve, naj mi svetuje.....bom zelo vesela!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Anitka in izvid HSG!!!!!
8.11.2004 15:49:18   
Anitka
Hoj Majči!

Nič se bat posega, ker ni tak bav bav. Meni so ga delali v Murski Soboti oz. v Rakičanu. Odvajalni čaj pa sem si kupila v lekarni. Ti tam kar povej za kaj ga rabiš pa bodo že vedeli. Se pa dobi tudi odvajalni sirup, a ga pri nas takrat niso imeli. Je sicer oboje neprijetnega okusa, a za :duda: popiješ in zdržiš tudi to. O tabletah žal ne vem nič, a mi je v lekarni farmacevtka povedala, da je najboljši čaj ali sirup.

Če te še kaj zanima pa kar vprašaj, ti z veseljem odgovorim.

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!