Anitka -> Anitka in izvid HSG!!!!! (7.11.2004 20:53:23)
|
Zdravo Mojca 9000! Pa da ti odgovorim na tvoja vprašanja. Ja prejšnjo sredo sem bila na HSG-ju. Poseg je bil malce neprijeten, a sem imela zraven sebe dobro ekipo, tako da ni bilo prehudo. Poleg je bil dr. Kous, ki je bil zelo, zelo prijazen. VMS pa je bila moja znanka. Po končanem posegu je G rekel, da so sedaj jacevodi spet dobro prehodni in razširjeni in da naj se kar lepo potrudiva po naslednji M, ker do sedaj verjetno nisem zanosila zaradi teh neke vrste zarastlinic, zdaj pa je vse prosto. Tabletk nisem jemala nobenih, sem pa pila en dan prej odvajalni čaj-bljek.8) V bolnici sem bila tam nekje do 15.30. Moram prizanti, da sem sedaj po posegu spet dosti bolj optimistična in sproščena in upam, da nama uspe še letos, za kar se bova obro potrudila. To bi bilo za naju najlepše :darilo: , saj imava v decembru tudi oba rojstne dneve, pa tudi tašča je decembrska. To bi bilo praznovanje. Mojega čaka zdaj v torek spermiogram, potem pa sem naročena 30.11. pri moji G z vsemi izvidi, pa bova potem videli kako naprej, saj me šele takrat lahko pošlje kam naprej. Meni so istočasno tudi vzeli trikrat kri, da mi preverijo še prolaktin, ki je bil zadnjič malo povišan. Hvala ti za lepe želje in tudi jaz vama želim, da vama čimprej uspe. Pa srečno! Anitka:metulj:
|
|
|
|