|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 15:14:33   
nara
Lep pozdrav,

Sicer gre bolj za mali oglas,a vseeno: doma imam namrec originalno zapakiran Clearblue fertlility monitor skupaj s palckami. Zakaj gre? S pomocjo urina lahko dnevno ugotavljas, kdaj so tisti 3 dnevi v mesecu, ko je potrebno si vzeti cas, da bo pikica cimprej tukaj! Metoda je povsem naravna in sloni na dolocanju mocnega povisanja konc. LH hormona, ki je predpogoj ovulacije. Ce po nekaj mesecni uporabi ne zanosite, se tako ne izgublja casa in lahko zacnete iskati pomoc pri zdravnikih.

Samo me je nosecnost prehitela, preden je prisla posiljka iz ZDA. Pa nic zato! Ce katero zanima se kaj dodatnega, bom odgovorila kar na forumu!

Nara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 15:35:08   
pi
Lahko napišeš malo več o tem. A ti to mogoče prodajaš in kakšna je cena ?

Lp

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 15:49:44   
nara
Gre za napravo veliko okoli 10x5 cm z monitorjem. Vanjo se vstavi palcka (podobna tisti pri Clearblue testu za nosecnost), ki se jo pomoci v urin. Na zaslonu pa se pokaze moznost zanositve (majhna, visja, visoka plodnost) glede na konc. LH hormona. Uporaba je zelo enostavna.

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 16:06:03   
onja
Nara, kje lahko naročimo zadevo?

Hvala,Onja

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 16:47:26   
nara
Jaz prodajam eno (+ 60 palck), drugace pa preko interneta, ali pa direktno v ZDA. Mogoce imajo tudi kje v EU, ampak sama sem iskala v Italiji, pa nisem bila prevec uspesna.

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 19:51:34   
lana 5
KOLIKO PA STANE IN KAKO JO NAROCIS

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoc pri zanositvi
5.11.2004 21:06:07   
Anitka
Hoj!

na http://www.testsforless.com prodajajo ene teste za ugotavljanje, ki sem jih tudi jaz naročila. So dokaj poceni in tudi natančni. Najbolj se splača naročit combo paket 25 (za O) + 5 (za nosečnost). Stanejo pa 26,50 USD. Naročiš jih lahko, če imaš Eurocard ali Viso. Dobiš jih pa nekje v osmih dneh.

Za več informacij pa le povprašajte,

Anitka:metulj:

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoc pri zanositvi
14.11.2004 17:10:53   
nara
Malce sem pozna, pa vseeno.
Kot sem ze napisala, narociti se jo da preko interneta. Uporaba pa je omejena s stevilom palck. Vsakic pac rabis novo palcko (kot pri CB testu nosecnosti).
Metoda je popolnoma naravna. Poelg tega sigurno ves, da si imela v tistem ciklusu ovulacijo in, ce kljub spolnim odnosom v "ta pravih" dnevih po nekaj mesecih ne zanosis, te tudi ginekolog ne bo prepriceval, da je se vse v redu.
Tako se ne izgublja dragocenega casa in predvsem zivcev.

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoc pri zanositvi
16.12.2004 23:39:02   
nara
Pisi na privat mail.

(odgovor članu nara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?