Pomoc pri zanositvi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nara -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 15:14:33)

Lep pozdrav,

Sicer gre bolj za mali oglas,a vseeno: doma imam namrec originalno zapakiran Clearblue fertlility monitor skupaj s palckami. Zakaj gre? S pomocjo urina lahko dnevno ugotavljas, kdaj so tisti 3 dnevi v mesecu, ko je potrebno si vzeti cas, da bo pikica cimprej tukaj! Metoda je povsem naravna in sloni na dolocanju mocnega povisanja konc. LH hormona, ki je predpogoj ovulacije. Ce po nekaj mesecni uporabi ne zanosite, se tako ne izgublja casa in lahko zacnete iskati pomoc pri zdravnikih.

Samo me je nosecnost prehitela, preden je prisla posiljka iz ZDA. Pa nic zato! Ce katero zanima se kaj dodatnega, bom odgovorila kar na forumu!

Nara

pi -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 15:35:08)

Lahko napišeš malo več o tem. A ti to mogoče prodajaš in kakšna je cena ?

Lp

nara -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 15:49:44)

Gre za napravo veliko okoli 10x5 cm z monitorjem. Vanjo se vstavi palcka (podobna tisti pri Clearblue testu za nosecnost), ki se jo pomoci v urin. Na zaslonu pa se pokaze moznost zanositve (majhna, visja, visoka plodnost) glede na konc. LH hormona. Uporaba je zelo enostavna.

onja -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 16:06:03)

Nara, kje lahko naročimo zadevo?

Hvala,Onja

nara -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 16:47:26)

Jaz prodajam eno (+ 60 palck), drugace pa preko interneta, ali pa direktno v ZDA. Mogoce imajo tudi kje v EU, ampak sama sem iskala v Italiji, pa nisem bila prevec uspesna.

lana 5 -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 19:51:34)

KOLIKO PA STANE IN KAKO JO NAROCIS

Anitka -> Pomoc pri zanositvi (5.11.2004 21:06:07)

Hoj!

na http://www.testsforless.com prodajajo ene teste za ugotavljanje, ki sem jih tudi jaz naročila. So dokaj poceni in tudi natančni. Najbolj se splača naročit combo paket 25 (za O) + 5 (za nosečnost). Stanejo pa 26,50 USD. Naročiš jih lahko, če imaš Eurocard ali Viso. Dobiš jih pa nekje v osmih dneh.

Za več informacij pa le povprašajte,

Anitka:metulj:

nara -> Pomoc pri zanositvi (14.11.2004 17:10:53)

Malce sem pozna, pa vseeno.
Kot sem ze napisala, narociti se jo da preko interneta. Uporaba pa je omejena s stevilom palck. Vsakic pac rabis novo palcko (kot pri CB testu nosecnosti).
Metoda je popolnoma naravna. Poelg tega sigurno ves, da si imela v tistem ciklusu ovulacijo in, ce kljub spolnim odnosom v "ta pravih" dnevih po nekaj mesecih ne zanosis, te tudi ginekolog ne bo prepriceval, da je se vse v redu.
Tako se ne izgublja dragocenega casa in predvsem zivcev.

nara -> Pomoc pri zanositvi (16.12.2004 23:39:02)

Pisi na privat mail.

Stran: [1]