|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj zdaj?
2.7.2007 0:14:26   
druga
te dni se pri meni dogajajo cudne stvari...maja bila sem pri G in mi je rekel, da bo ovulacija cez pribl 3-5 dni...nato s fantom pridno delava...naslednji mesec pa menstuacije ni bilo...juhu...sem ze bila vesela, naredim test in je bil negativen...mine 14 dni, menstr. se vedno ni...naredim drugi test...se vedno negativen....

vseeno se narocim pri G in mi sestra rece, da sem mogoce vseeno noseca, ce do pregleda ne dobim menstruacije...to je bilo pred 14 dnevi..

moram povedat, da nisem imela nikakrsnih znakov za nosecnost, le scipati me je zacelo v jajcnikih pred tednom in pol...v obeh...in to zvecer...do pregleda pri G je se 4 dni...

predvcerajsnjim zjutraj pa opazim kri...tako med prozorno sluzjo je bila...kot nitka...potem pa nic vec..vceraj spet isto...danes pa je bilo ze vec krvi...s tem da do 18 ure nic ni ven priteklo...le notri je bila..na wc papirju sem jo videla...

zdaj pa me ze spodnji del trebuha boli in kriz...tako kot pri menstruaciji....povedat moram se to, da sem v petek naredila se tretji test in je bila taka rahla - komaj vidna crtica....upam da si nisem domnevala, da sem jo videla....to ze traja od sredine maja in sem ze cist na koncu z zivci...ceprav se vedno upam, da bi pa mogoce vseeno lahko kaj bilo

ni mi jasno, zakaj prejsnji mesec nisem imela menstruacije, ce je test bil negativen...kaj se je dogajalo? pred 14 dnevi sem opazila ogromno prozorne sluzi...tako kot pri ovulaciji....samo mi ni jasno, kako bi lahko imela novo ovulacijo, ce pa vmes nisem imela menstruacije? kaj mislite...ce je G na ultrazvoku videl jajcece in je ocenil, da bo ovulacija, zakaj potem ni bilo menstruacije ze prejsnji mesec, ce se jajcece ni oplodilo? naj sploh grem k G, ce bom tudi jutri krvavela?

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj zdaj?
2.7.2007 7:29:24   
amaya
zakaj pa ne narediš krvnega testa? ta je najbolj ziher...matrala si se cel mesecuser posted image .meni bi se že zmešalo

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 8:20:10   
srki
Kot ti je amaya svetovala, tako boš najbolj ziher ali pa počakaj še teh 4 dni in seveda pojdi do G.

Želim pa ti, da si srečka user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 9:02:29   
Ivi33
Kater test si pa delala?
Jaz sem pri obeh nosečnostih takoj naredila Clear B in je blo to to.

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 22:59:12   
Zofy
Možno je tudi, da ovulacije nisi imela. Ginekologinja je vidla folikel in predvidela, da bo čez par dni počil in da bo ovulacija. Mogoče pa se to ni zgodilo in zato nisi imela M. Lahko si celo imela LUF (folikel ne poči ampak ostane na jajčniku in oddaja hormone in zato ne dobiš M). Seveda pa upam, da ni nič od tega in da si user posted image user posted image .
Res naredi krvni test, če ne moreš počakat do pregleda, vendar v vsakem primeru poročaj kakšni bodo rezultati!! Držim pesti zauser posted image user posted image !!!

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 22:15:29   
druga
zdaj pa lepo po vrsti...

vsi testi, ki sem jih delala, so bili razlicni...zadnji pa je bil CB

V nedeljo sem opazila malo vec krvi, kot sem rekla...krvavitev se je na vlozku pojavila sele od 18 ure dalje, prej pa kri sploh ni pritekla ven...in to ful svetla kot drugace oziroma je bila prozorna sluz, pomesana s krvjo in takimi koscki rdece sluzi, kot pri menstruaciji....krvi je bilo zelo malo...hkrati me je bolel kriz in tudi spodnji del trebuha...kot pri menstruaciji....v ponedeljek se je krvavitev nadaljevala podobno...krvi pa je vseeno bilo dosti manj kot pri normalni menstruaciji...zvecer je je bilo zelooo malo...danes pa skoraj nic vec...

vceraj sem poklicala G in sestra mi je rekla, da ce sem dobila menstruacijo, je brezveze hodit na pregled...ker nisem noseca...

danes pa sem spet zmedena, saj krvavitve v bistvu ni vec...oz ponovno nic ne pritece ven, ampak kri vidim samo na wc papirju...

kaj menite? je to bila menstruacija? je mozno, da je trajala samo 1 dan in pol...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 9:26:44   
girly
pojdi na krvni test! nima smisla, da se sprašuješ, kako in kaj, kaj če sem ali nisem in tako naprej. če si noseča, bo krvni test pokazal 100%!

srečno!

girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2007 10:02:01   
andrejka
Pozdravljena Druga!

Lahko, da je bla tista kri od ugnezditve. Priporočam kervni test, tako kot vse ostale, da se prepričaš!

LP, Andrejka

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2007 11:02:49   
Anonimen
Druga, ti kar lepo pojdi h ginekologu. Jaz sem imela enake znake kot ti in je bila izvenmaternična nosečnost. Z njo pa se ni za šaliti. Sicer upam, da ni to, ampak - previdnost je mati modrosti.

Andrejka - tvoja deklica Zoja ima takrat rojstni dan kot jaz, z razliko, da bo ona letos praznovala prvega, jaz pa .uf..user posted image

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2007 15:38:16   
druga
vceraj mi je bilo celi dan tak slabo...trebuh me je bolel, vrtelo se mi je...vsak cas sem mislila, da bom bruhala....danes pa se mi je spet vrtelo...krvi ni bilo skoraj nic vec...

ne morem verjet kak psiha vpliva na nas...sem prebrala vceraj na forumu, da imamo mnoge podobne probleme...ko nismo delali otrok, smo imele normalno mentruacijo - tako dolžina cikla kot tudi normalna krvavitev...zdaj ko pa smo zaceli delat...pa se je vse porusilo...

odlocila sem se, da bom pozabila za nekaj casa (dni) na vse to in bom potem videla kako bo...

to krvavitev zdaj smatram za menstruacijo in da nisem noseca....cez 14 dni pa bomo dalje delali...

ni vgnezditvena krvavitev komaj opazna oziroma zelo sibka? po moje to pri meni ni moglo biti to, saj je bilo kar nekaj krvi...pa tudi tisti sluzasti koscki...

roda17 ... kaj ti si tudi krvavela, tako da si mislila, da je bila mentruacija, pa to ni bilo to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!