druga -> kaj naj zdaj? (2.7.2007 0:14:26)
|
te dni se pri meni dogajajo cudne stvari...maja bila sem pri G in mi je rekel, da bo ovulacija cez pribl 3-5 dni...nato s fantom pridno delava...naslednji mesec pa menstuacije ni bilo...juhu...sem ze bila vesela, naredim test in je bil negativen...mine 14 dni, menstr. se vedno ni...naredim drugi test...se vedno negativen.... vseeno se narocim pri G in mi sestra rece, da sem mogoce vseeno noseca, ce do pregleda ne dobim menstruacije...to je bilo pred 14 dnevi.. moram povedat, da nisem imela nikakrsnih znakov za nosecnost, le scipati me je zacelo v jajcnikih pred tednom in pol...v obeh...in to zvecer...do pregleda pri G je se 4 dni... predvcerajsnjim zjutraj pa opazim kri...tako med prozorno sluzjo je bila...kot nitka...potem pa nic vec..vceraj spet isto...danes pa je bilo ze vec krvi...s tem da do 18 ure nic ni ven priteklo...le notri je bila..na wc papirju sem jo videla... zdaj pa me ze spodnji del trebuha boli in kriz...tako kot pri menstruaciji....povedat moram se to, da sem v petek naredila se tretji test in je bila taka rahla - komaj vidna crtica....upam da si nisem domnevala, da sem jo videla....to ze traja od sredine maja in sem ze cist na koncu z zivci...ceprav se vedno upam, da bi pa mogoce vseeno lahko kaj bilo ni mi jasno, zakaj prejsnji mesec nisem imela menstruacije, ce je test bil negativen...kaj se je dogajalo? pred 14 dnevi sem opazila ogromno prozorne sluzi...tako kot pri ovulaciji....samo mi ni jasno, kako bi lahko imela novo ovulacijo, ce pa vmes nisem imela menstruacije? kaj mislite...ce je G na ultrazvoku videl jajcece in je ocenil, da bo ovulacija, zakaj potem ni bilo menstruacije ze prejsnji mesec, ce se jajcece ni oplodilo? naj sploh grem k G, ce bom tudi jutri krvavela? hvala!
|
|
|
|