|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kenguru, voziček
3.11.2004 15:11:18   
Babsy

Živjo!

Kdaj ste začele otročka prenašati v kengurujčku?
Na nekaterih piše, da so primerni že od vsega začetka, pa saj mu potem glava kar pade na stran.

Kako pa je z vozičkom - kdaj višji naklon?

Hvala in veliko veselja z vašimi srčki.
Babsy
:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kenguru, voziček
3.11.2004 15:14:17   
kimi
Milsim da bi bilo za kengurujčka fino pri 1 mesecu takrat ko malo že glavo drži za nazaj ima oporo za na stran pa ne, to drži. Voziček sem pa jaz zelo pozno dvignila šele nekje pri 5 mesecih starosti pa še to sem ga čisto malo dvignila. Sedaj pri 6 pa imam skoz višji naklon. So mi priporočali da ni dobro čeprav tukaj kjer živim vidim mamice ki imajo otročke stare po 2 meseca in jih vozijo naokrog z dvignjenim naklonom.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kenguru, voziček
3.11.2004 15:37:47   
Jančika_
Jah, eni pravijo nič kengurujčka pred 6 meseci. Kaj pa vem, verjetno je dobro, da mali že sam drži glavo. Naš je star 3 mesece, pa ga še nimam namena dat not, še preveč opleta z glavo. V vozičku pa čisto malo dvignem naklon, ampak imamo tudi tak vložek za v voziček, ki mu drži glavo od strani.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kenguru, voziček
3.11.2004 15:58:02   
BARBARA R.
Jaz sem Kristino prenašala v kinguruji od vsega začetka,nekje od enega meseca naprej pa tja do četrtega.Res pa je da sem ga uporabljala samo za v trgovino in v cerkev.

Naklov v vozičku pa sem ji prvič dvigmila pri treh meseceih,vendar je bilo prezgodaj.Ko se otrok samo obsrži pokonci (ko ne leze več nastran) se mi zdi da se ga lahko dvigne.

:muca:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kenguru, voziček
3.11.2004 16:24:23   
Bela
Pazit je treba za glavico in hrbteničko, da se ne seseda. Jast sm Bora stavila v kenguru pri 3. mesecu in še to ne več kot urco na dan.
Naklon pa sem mu malček vzdignila sedaj pri štirih, vbistvu takrat ko se je začel sam malček dvigati.

Če pozorno opazujemo sami pokažejo kdaj je čas za kaj, a večkrat smo v dvomih, zato je res bolje da mal povprašamo a ne;)

:rozica:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kenguru, voziček
3.11.2004 16:38:59   
puncica
Mi smo jo dal noter pri 4 mescih, ker prej ga nismo imel, smo si ga šele zdaj sposodl. Pa tamala uživa, a kaj ko je ful težka, pa križ te boli. Pri 6 mescih pa po moje ne vem kako lahko tako težkega otroka kaj prenašaš. Drugače pa prej kot pred 3 mescom ti ne svetujem, se mi zdi da otroček ne bi znal glavce gor držat in bi bil čist sklučen

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kenguru, voziček
3.11.2004 21:17:37   
Anonimen
Ja, težko ga prenašaš, ko je že starejši in težji, ampak se kar utrdiš. Migoče je celo dorbo za hrbtenico. pa trebušne mišice tudi delajo zraven. Jaz sem ga nosila, ko je bil star tam nekje okrog 10 mesecev ful, in to po ful visokem snegu. Saj nisva mogla ven z vozičkom, tliko je bilo snega. In to zelo dolgo.

(odgovor članu Babsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Varnost otrok v vrtcih.
пеперутка16

Ste že slišali za vzgojiteljico, ki se grdo obnaša do otrok? na primer žaljenje, kričanje, puljenje za lase, udarjanje otrok...

Da. (45%)

Ne. (55%)


Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!