Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna 1 dan ( OH ) 28.6.2007 20:35:34
|
|
|
|
LERO
|
To je bil kar uspešen mesec. Jaz imam danes tudi OH. Dobrih 14 dni sem bila na zelenem slapu, pa sem se naveličala biti brez sadja. Učinka ni bilo preveč. Tak da sem zdaj na ločevalni dieti. V dveh dneh je skoraj -1. Pozimi je šlo dol v treh mesecih 12 kg. Gor pa potem 3 kg. Upam, da bom zdržala kar nekaj časa. A se ti ne držiš receptov? Brala sem, da večkrat večerjaš sadje.
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna 1 dan ( OH ) 28.6.2007 20:36:41
|
|
|
|
LERO
|
Današnji jedilnik: zajtrk - hruške kosilo - testenine s paradižnikovo omako večerja - puding
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna 1 dan ( OH ) 28.6.2007 21:09:42
|
|
|
|
barcaffe
|
O pa je ena z mano!! Ja, je bil kar uspešen mesec. Upam, da bo tudi ta, in pa naslednji Jaz sem do sedaj vedno večerjala sadje. Nikoli tistega kar sem za kosilo, in to zato, ker sama vem, da mi najbolj škodi jesti zvečer. Zdaj pa pojem dve nektarini, pa čez vode na potoke, in je. Moj jedilnik je bolj skop, oziroma jem ene in isto, to je edina stvar, kar me pri tej dieti moti. Ampak bo lažje za kombinirat po treh mesecih. Mam eno knjižico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?