Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 13:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A moram vse našteti? Na začetku meseca sem oropala H&M v MB. Kupila sem si: - 2 spodnja dela trenerke za - 2 majici za - tričetrtinske kavbojke za , - legice za V Adessi sem si kupila: - 2 krili - 2 majici - 2 3/4 legice - 2 oblekci - 2 pasa - 1 zele no ljubko majčko Na Madžarskem sem si kupila (v trgovini za nosečnice, da ne bo pomote): - 1 tuniko iz žameta (je ful luštkana) na naramnice, nosi se na majico - 2 kavbojke - 6 majic - 1 tričetrtinske bele hlače - 1 kockasto majico - 1 črno krilo (tako bolj elegantno) - 1 črno tuniko Kolko sem dala za vse navedeno, naj ostane skrivnost Aja, pa še v Benettonu eno luštkano majčko na kateri piše UCB MUM in majico napisom pridem decembra in ene srebrne balerinke pa eno črno in eno belo torbo Dragemu: - 1 črne tričetrtinske hlače H&M - 1 kavbojske tričetrtinske hlače H&M - 7 spodnjih majic v H&M - 2 paketa nizkih nogavic - srajco - hlače v Benettonu Tamalemu: - 2 kompleta (kratke hlače, majica) v H&M - 1 kompet boksarc in majice v H&M - 3 puloverje v Zari - 3 pakete nogavic - 2 superge - sandale za v vodo - kopalke
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 16:00:43
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* jaz kupila sicer nisem nič, sem pa dobila od Grošeljce torbico, pradon torbo (in pol). kolk je bla pa raje nisem vprašala. je bila pa to že dolga leta moja skrita želja, tako da, če se razdeli strošek po teh dolgih letih niti ni tako veliko Ti bi lahko jaz povedala. Sam ne vem, če boš lahko potem mirno spala. No, mogoče, če razdeliš na zadnjih deset let, potem je to bil drobiž.
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 16:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Dodajam - dve poletni pižami za malega - eni beli HUDI čevlji z visoko peto u madona...pa ni še konec meseca...jutri je še en dan
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 17:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljsi nakup je bila rjavo-bez kiklca v H&Mu, otroska (itak), 10€ in rjava majcka s kr. rokavi in fajn dekoltejem (H&M, again, tokrat odrasli odd.), 6,90€
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 17:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
- 2 kompleta spodnjega perila (črn in bel, majčka in ženske boxerce), cena: 10€ en komplet - črna sončna očala (kopija Diorja ), cena: 4€ - tanka poletna jakna (modre barve) z dolgimi rokavi, cena: 5€ - bel eyeliner z bleščicami (sem končno ugotovila, kaj naj z njim ), cena: 3€ - Nescaffe Ice coffe (super praktična), 3€
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 30.6.2007 1:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* sem pa dobila od Grošeljce torbico, pradon torbo (in pol). kolk je bla pa raje nisem vprašala. O, nobel Jaz pa pogrešam Toko in njihove torbice......
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 30.6.2007 9:27:38
|
|
|
|
Maxica
|
Junija še ni konec, drage moje, jaz bom zvečer to napisala.
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 30.6.2007 20:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, junija je praktično konec...danes sem uspela v Leclerku pustit 70€ in to samo za kruh, mleko in sadje
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.