Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:03:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
S čim ste najbolj zadovoljne, kar ste kupile meseca junija. Jaz: - 2para moških boksarc za lubija - otroška št. 176; H&M, cena:7,90€ ; dragi jih ne more prehvalit, tak luštkan karirast vzorec, ful lahke, bombažne -> super za te poletne dni - lanene hlače H&M za lubija; cena: 25€; nikoli jih ni nosil, sedaj jih pa ne da iz riti - 2 majčki brez rokavov zame : H&M; cena: 4,90€ -> Sicer so ful dolge, ampa na kavbojke in jeans kiklco pridejo fenomenalno - balerinke v Clark'su; cena: 17,90€ -> črne balerinke, spredaj odrezane kot pravi balet copatki. ; fajn so za nosit, jih tudi ne morem prehvalit! - Superman kompletek za Ožbeja; zopet H&M, cena okoli 15€ -> majčka je tako JACKOVSKA!!! - Champion kompletek 8majčka,kr.hlačke) v Champion tgrovini -> cena: 25€ ; za Ožbeja; menda je bila majčka oprana že ene 10x, pa je še vedno enake, POPOLNOMA enake BARVE! Pa noro mu paše. Vredno svojega denarja!
< Sporočilo je popravil london_paris -- 28.6.2007 13:04:34 >
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:19:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
uf..pišuka....morm prov tuhtat... lubiju tričetrt hlače od TT, pa par t-shirtov zraven...spodnje perilo kupujem vsak mesec... Danaja je kar nekaj cunj.... se sploh ne spomnim kaj vse..... od oblekice, spalne srajčke, čeveljčke ji še kupujem, potem je dobila otroški parfumček, spodnje perilo ji itak vsak mesec kupim par kompletkov, pa še kopalke ji morm ene dvoje kupit.... moja malenkost: ful luštno črtasto oblekico, pajkice zraven, jutri si grem še po ene kopalke od Lisce kupit, od S.Oliverja sem si kupila 3 majčke brez rokavov, pa za drugi teden mam tud že v planu ene jeans temne hlače...sam čakam, da dobim dohodnino..... ..pa nujno rabim rjave in zlate japonke.... ....aja pa še en pulovrček sem dobila.... črtast in ful je dobr.... ..pa še ful luškane kompletke za spat.... pa danes dobim : svoj AVTO..... sam bi se ziher še kej najdlo..... upam, da moj dec ne bo tega bral...
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:20:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Romana26, sej zato pa ne smeš napisat, kaj vse si kupila , samo tisto, s čimer si bila najbolj zadovoljna!!!!
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:21:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej sem se že ene par stvari spet spomnila in bom res kar tiho....
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:22:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kakšen avto
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:22:32
|
|
|
|
fricka
|
Hja, tolk stvari za oblečt nisem kupila celega pol leta skupaj. Sem se mal zamislila....
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:23:30
|
|
|
|
kjava
|
Jaz sem mela včeraj nakup leta, ne meseca:črno bel komplet- bluza in krilo ter belo jakno kr.rokav- vse od Mure- 350 evrov sej ne vem kerga smeškota nej nalimam.
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:24:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kjava Mura ima letos fenomenalne stvari!
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:26:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
po dolgem premisleku sem se odločila, da si kupim en rabljen avto... in ker sem hotela imeti najprej Polota in imajo še kar ceno al so pa ful zgonjeni, sem kupila od enega ki živi v sosednjem mestu Bravota... ker je ful ohranjen in res ga je imela njegova žena za v službo....pa ful mi je bil všeč.... tko, da ga grem dons iskat.... za ta drug avto mi je prov simpatičen pa še všeč.... takle.....
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:26:16
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kjava Mura ima letos fenomenalne stvari! Ima ja, samo kar orng useka po žepu. To sem si privoščila, ker bom poročna priča.
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:27:01
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Romana26, čestitke za AVTO kjava, ful boš luštkana - useka te pa po žepu, od kar obstaja
< Sporočilo je popravil london_paris -- 28.6.2007 13:29:00 >
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:28:53
|
|
|
|
soncece24
|
Nakup meseca junija (oz. kr nakup leta ) je bil pri nas : KLIMA!!!
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 13:45:22
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Nakup meseca junija (oz. kr nakup leta ) je bil pri nas : KLIMA!!! pri nas pa stanovanje s klimo
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 14:31:46
|
|
|
|
lex
|
za Alino kratki rokavi in hlače, bodyi - H&M za Aleksa hlače + kr. hlače -H&M za lubija skejt kr. hlače - H&M zame kratke majce H&M vse skup 127 € modrc za dojenje spar za 10€ rada bi pa kupl še ene lepe poličke za v dnevno (beri igralnico ) za otroške knjige, pa jih ne najdem . Ne bi imela takih navadnih dolgočasnih. nekje sem par let nazaj vidla take lepe, sedaj jih pa ne najdem več - to bi bil najboljši nakup leta
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 14:41:06
|
|
|
|
helloKitty
|
jst mam pa nove kopalke iz Calzedonie (ful lušne svetlo roza u pasu, spodaj bolj temne) 55€ pa iz Zare hude bermuda hlače (bele z rdečim pasom) + kilkca s cvetličnim vzorcem 50€ ne smem pozabt da sm si dons kupila nov kolo (k so mi ga prejšn tedn ukradl)
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 14:53:25
|
|
|
|
NiLe
|
Uf, nekatere ste bile prav pridne kar se zapravljanja tiče Evo, še moj spisek: * za stanovanje: klima * za starejšega pobalina: kopalke, crocse * za malo pobalinko: crocse, oblekco + pajkice H&M * za dragega: grem danes v shoping, ker imava v nedeljo obletnico poroke * za svojo dušo: Tom Tailor 3/4 kavbojke, Mango: majčko, športne hlače in kapri hlače - imajo že 30% popust , T. Wally ful dober top, za zavezat okoli vratu in odprt hrbet - zame znese 135 evrov Aja: pozabila še nekaj, kar sem kupila zase, ampak ne za dušo, ampak za matranje - napravo Leg Magic. Sem včeraj začela telovadit, pa danes komaj hodim
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 16:06:23
|
|
|
|
Magi*
|
jaz kupila sicer nisem nič, sem pa dobila od Grošeljce torbico, pradon torbo (in pol). kolk je bla pa raje nisem vprašala. je bila pa to že dolga leta moja skrita želja, tako da, če se razdeli strošek po teh dolgih letih niti ni tako veliko
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 16:32:50
|
|
|
|
maliva
|
Jaz sem si pa privoščila super kopalke (živo rdeče barve) iz H&M, samo 20 EUR, vendar sem taaaaak ponosna, da so mi končno ene kopalke kot ulite...
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 18:05:45
|
|
|
|
pajčolanka
|
oropala sem sport2000 majo eno znižanje sem kupla dve zlo luuuštni športni majčki po 4€ za kos, eno za 7€, dvojne kaprike po 8€ in en spodnji del trenirke je takooo fajn da gre verjetn jutr še po ene hlače stanejo pa 7€ pa lubiju eno majčko za 5€ ma sem mislila da so kavbojke udobne sedaj pa vidim da so tud trenirke še booolj.... taka fajn akcija, krasen materijal pa zlo pocen. zdej pa čakam na 9.7 na razprodaje, rabim za moje tačke neki za obut....japonkece pa kake tevaske bi mela...pa bom raj počakala na razprodaje.
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 20:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
- trgovina - avto - dvoje japanke Čevljarstva Koritnik zame - sandali za dragega - 2x sandalci za malega - japanke za dragega - kakšne 4 pare kratkih hlač za malega - dvoje kratke hlače zame - 3/4 hlače za dragega - en kup enih mikic (za malega in zame) - klobuček za malega - 3 pare boksark za malega - kahla - spodnje perilo za dragega - nova frizura - umetni nohti - pregled dojk - pregled markerjev (če imam rakaste celice) - uhani iz Mullerja 2x - torta za 63€ za malega Mislim, da bi se našlo še veliko veliko...se pač vidi, da sem dobila regres
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 21:25:07
|
|
|
|
pajčolanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen - trgovina - avto - dvoje japanke Čevljarstva Koritnik zame - sandali za dragega - 2x sandalci za malega - japanke za dragega - kakšne 4 pare kratkih hlač za malega - dvoje kratke hlače zame - 3/4 hlače za dragega - en kup enih mikic (za malega in zame) - klobuček za malega - 3 pare boksark za malega - kahla - spodnje perilo za dragega - nova frizura - umetni nohti - pregled dojk - pregled markerjev (če imam rakaste celice) - uhani iz Mullerja 2x - torta za 63€ za malega Mislim, da bi se našlo še veliko veliko...se pač vidi, da sem dobila regres koliko taužnt € pa si ti dobla regresa? vsaj enih 10.000 bi tole verjetn koštal po ta melem. bi jaz tud mela tak regres ne pa figo pa čaw.
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 21:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
S kopalkami Calzedonia . Tudi "stare" niso slabe, ampak kaj, ko sem jih pozabila doma, ko sem šla na morje. Včasih je kar praktično biti blond...
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 22:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Klima Avto bo pa najbrž padel v juliju!
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 28.6.2007 23:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Trenirka.
|
|
|
|
RE: Nakup meseca junija :-) 29.6.2007 9:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen - trgovina - avto - dvoje japanke Čevljarstva Koritnik zame - sandali za dragega - 2x sandalci za malega - japanke za dragega - kakšne 4 pare kratkih hlač za malega - dvoje kratke hlače zame - 3/4 hlače za dragega - en kup enih mikic (za malega in zame) - klobuček za malega - 3 pare boksark za malega - kahla - spodnje perilo za dragega - nova frizura - umetni nohti - pregled dojk - pregled markerjev (če imam rakaste celice) - uhani iz Mullerja 2x - torta za 63€ za malega Mislim, da bi se našlo še veliko veliko...se pač vidi, da sem dobila regres koliko taužnt € pa si ti dobla regresa? vsaj enih 10.000 bi tole verjetn koštal po ta melem. bi jaz tud mela tak regres ne pa figo pa čaw. no, trgovino pa avto je financiral moj dragi ostalo pa plača pa regres...pa limit
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.