Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 2-letniki in risanke 29.6.2007 17:28:29
|
|
|
|
bt08
|
Pri nam ko je grdo vreme gleda,drugače pa dopoldan kako uro,pa to smo začel sedaj gledat ledena doba in shrek-a. drugače pa smo večino časa zunej,posebej sedaj ko se odvajamo pleničk.
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 1:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Meni je pred leti tudi takšna tolažba prav prišla.... Čakam pa še vedno.... Jaz sem dve leti govorila "jutri zjutraj bo spala do desetih".... .....in.....sem dočakala ....tko da...TV bi moral biti mačji kašelj
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 16:53:41
|
|
|
|
mika
|
Jaz sem dve leti govorila "jutri zjutraj bo spala do desetih".... .....in.....sem dočakala za spanje sem mislila, da se ne bom več nikoli v življenju naspala. spomnim se Zarinega posta, kjer je napisala, da njena pupa spi do 9ih. debelo sem pogledala in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo? . .....in prišel je čas ko je spala do 11 . tisto bodobje sem se naspala, tako da mi danes ni hudo če je kdaj ob 7ih po koncu.
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo? . .....in prišel je čas ko je spala do 11 . Tudi to me še čaka ?
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:17:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mika in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo? . .....in prišel je čas ko je spala do 11 . Tudi to me še čaka ? To je dejstvo, da nas to še čaka. Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.)
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mika in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo? . .....in prišel je čas ko je spala do 11 . Tudi to me še čaka ? To je dejstvo, da nas to še čaka. Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.) Vsaj enkrat bova na isti valovni dolžini, kar se tiče spanja . .....če bom lahko takrat sploh spala od skrbi..... Že zdaj ima Mičica novega fanta....saj ne vem, kakšen smajli naj pripopam . Jo bo treba res na risanke prilepit
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:53:26
|
|
|
|
srki
|
Zvečer gleda risanko, vmes pa še kakšno Rdečo kapico ali pa Češka mojstra ali kaj drugega. Pozimi je tega več, risanke so ga začele "zanimati"ko je bil star 2 leti in pol.
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:53:47
|
|
|
|
mika
|
Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.) _____________________________ s tem sem se jaz tolažila, ko se je zbujala ob 6ih zjutraj . je pa tako, da ko se zbudim zgodaj, bo tamala spala do 11. ko bi pa jaz spala malo dlje, pa bo gor ob 7ih
|
|
|
|
RE: 2-letniki in risanke 30.6.2007 17:58:12
|
|
|
|
mika
|
.....če bom lahko takrat sploh spala od skrbi..... Že zdaj ima Mičica novega fanta....saj ne vem, kakšen smajli naj pripopam . Jo bo treba res na risanke prilepit pri nas je kar nekaj otrok in to samih fantkov. zadnjič je sosed kao gledal, kje bo njegov sin šel skozi okno k naši pupi. moj mož : ne bo nič iz tega, ker imava midva zraven spalnico in bova slišala. sosed : naš zna bit zelo tih
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?