|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2-letniki in risanke
29.6.2007 17:28:29   
bt08
Pri nam ko je grdo vreme gleda,drugače pa dopoldan kako uro,pa to smo začel sedaj gledat ledena doba in shrek-a.
drugače pa smo večino časa zunej,posebej sedaj ko se odvajamo pleničk.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.6.2007 1:53:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Meni je pred leti tudi takšna tolažba prav prišla....user posted image Čakam pa še vedno....user posted image

Jaz sem dve leti govorila "jutri zjutraj bo spala do desetih"....

.....in.....sem dočakala user posted image  user posted image  ....tko da...TV bi moral biti mačji kašelj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
30.6.2007 16:53:41   
mika
Jaz sem dve leti govorila "jutri zjutraj bo spala do desetih"....

.....in.....sem dočakala

za spanje sem  mislila, da se ne bom več nikoli v življenju naspala. spomnim se Zarinega posta, kjer je napisala, da njena pupa spi do 9ih. debelo sem pogledala in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo?user posted image . .....in prišel je čas ko je spala do 11 . tisto bodobje sem se naspala, tako da mi danes ni hudo če je kdaj ob 7ih po koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.6.2007 17:15:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo?user posted image . .....in prišel je čas ko je spala do 11 .

Tudi to me še čaka ? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.6.2007 17:17:43   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

in si mislila, a takšni otroci tud obstajajo?user posted image . .....in prišel je čas ko je spala do 11 .

To je dejstvo, da nas to še čaka. Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.)user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.6.2007 17:22:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

To je dejstvo, da nas to še čaka. Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.)user posted image

Vsaj enkrat bova na isti valovni dolžini, kar se tiče spanja user posted image  user posted image .

.....če bom lahko takrat sploh spala od skrbi.....user posted image  Že zdaj ima Mičica novega fanta....saj  ne vem, kakšen smajli naj pripopam user posted image . Jo bo treba res na risanke prilepit user posted image  user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
30.6.2007 17:53:26   
srki
Zvečer gleda risanko, vmes pa še kakšno Rdečo kapico ali pa Češka mojstra ali kaj drugega. Pozimi je tega več, risanke so ga začele "zanimati"ko je bil star 2 leti in pol.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.6.2007 17:53:47   
mika
Prišlo bo obdobje, ko jih bomo morali vleči iz postelje(puberteta&Co.)

s tem sem se jaz tolažila, ko se je zbujala ob 6ih zjutrajuser posted image .

je pa tako, da ko se zbudim zgodaj, bo tamala spala do 11. ko bi pa jaz spalauser posted image malo dlje, pa bo gor ob 7ihuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.6.2007 17:58:12   
mika
.....če bom lahko takrat sploh spala od skrbi..... Že zdaj ima Mičica novega fanta....saj ne vem, kakšen smajli naj pripopam . Jo bo treba res na risanke prilepit

user posted image user posted image user posted image

pri nas je kar nekaj otrok in to samih fantkov.

zadnjič  je sosed kao gledal, kje bo njegov sin šel skozi okno k naši pupi.
moj  mož : ne bo nič iz tega, ker imava midva zraven spalnico in bova slišala.
sosed : naš zna bit zelo tihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.6.2007 22:13:11   
Pilar
Jure je star 2,5 leti in  je fan Nodija ..včasih manj, včasih več. Bolj je zanimivo to, da ga včasih sploh ne gleda, pa se igra drugje in ko TV ugasnem, takoj priteče, da bo gledal Nodija...dejansko ga menda bolj poslušauser posted image .

Leja ima pa 14m in tudi kakšnih 15 minut na dan  privošči tega Nodija....

No, mene čisto nič ne moti, če otroci gledajo risanke. Naša dva pri tem zelo sodelujeta zraven ( pa naj bo to mimika telesa ali besede), ker mi je pa tudi pozitivno.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?