Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 12:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem pa celo nosečnost nosila tangice. A tebi pa ne odgovarjajo zdaj? Imam kar pogosta vnetja in sem si sedaj med nabavila 10 bombažnih navadnih gat (saj niso tako grde, tudi kroj je nizek) in za čuda nimam več vnetij. Najbrž nekaj vseeno drži na teoriji, da tangice preveč stiskajo tamalo in sintetika še skuha vse skupaj, ker ne diha. Zame so nareč prišle v poštev samo tangice ki so povsem čipkaste, prosojne, polne elastana . Tiste tahude . Saj je po spet vrnem v tiste vode . In k vnetjem
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 13:13:43
|
|
|
|
Taula
|
Zame so nareč prišle v poštev samo tangice ki so povsem čipkaste, prosojne, polne elastana . Tiste tahude . Saj je po spet vrnem v tiste vode . In k vnetjem Tudi zame dokler nisem dobila ful vnetja. Najbolj je biti spodaj brez če imaš šanso...nič težav, hiter dostop.
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 13:43:09
|
|
|
|
tjasa999
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Mojmu tud niso všeč tangice. Najraje vid mojo rit v kakih navadnih gatah odpulenih barv, recimo od Skinija, al pa v boksercah. Čeprav jst vseeno nosim 80% tangice. Tudi sedaj v nosečnosti. Ne dopadejo se mu niti visoke pete. Začuda pa ima tudi ful proti, da bi se na javni plaži sončila zgoraj brez, ker se mu to zdi ful čudno!?! Dekolte ima rad bolj diskreten, jst pa v tem prav rada skorajda pretiravam. Make up se mu sploh ne dopade. Mogoče maskara in puder, ki se ga res ne opazi. Pa še kaj se najde, kar ga naredi edinstvenega, drugačnega od vseh drugih moških! Mojmu so tangice ful všeč in sploh nimam drugih spodnjic, kot obvezno 100% bombažnih string tangic. Dekolte si tudi rada poudarim, sploh poleti mi včasih joški kap kipijo iz modrca. Visoke pete obujem redko, poleti sem najraje v japankah. Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name. Všeč mi je da je ponosen name in mi skoz daje samozavest s svojimi komplimenti in tudi pomaga pri kupovanju oblačil. Tudi na plaži sem vedno zgoraj brez, še raje pa poiščeva kakšno nudl plažo,kjer sva lahko oba čist naga.
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 13:52:12
|
|
|
|
Taula
|
Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name. No ja...dokler to delaš zaradi sebe in ne samo da njemu ugajaš je Ok. Ker poznam ženske ki delajo to vse samo zaradi tega ker je njemu všeč.
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 14:40:31
|
|
|
|
renan
|
jaz jih ne maram. mojemu je moja zadnjica itak najlepsa, ko je gola. lp, renan
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 14:43:43
|
|
|
|
tjasa999
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name. No ja...dokler to delaš zaradi sebe in ne samo da njemu ugajaš je Ok. Ker poznam ženske ki delajo to vse samo zaradi tega ker je njemu všeč. Niti slučajno ne bi oblekla nekaj v čemer se ne bi dobro počutila!
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 22:14:17
|
|
|
|
barcaffe
|
Men pa trakec čez prdičko ful moti
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 29.6.2007 22:25:46
|
|
|
|
MALINČICA
|
Mojemu tud niso všeč tangice. Najbolj so mu še všeč hot pants in boksarce, itak pa je najbolj happy, ko sem brez. Pa nasploh nekako ni mahnjen na čipkaste stvari-s o mu bolj všeč kaki kjut motivi s kakim snoopy-jem ipd.
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 30.6.2007 2:28:21
|
|
|
|
baguSka
|
Kdo ne mara tangic? Moja najboljsa prjatlca...
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 30.6.2007 12:10:39
|
|
|
|
srki
|
Meni so tangice všeč, mojemu tudi. Je pa res, kot ne napisal Daddy-če je enim kaj seksi, drugim ni, čisto preprosto. Isto, kot obrite muce-enim je lepo, drugim ni. Aja, celulit se pa ne vidi samo v tangicah, tudi v navadnih kopalkah. In kaj naj se zato kopam v kapri hlačah?
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 30.6.2007 12:13:28
|
|
|
|
srki
|
Najbolj pa se posmehujem tistim puncam, ki same dolgo časa niso nosila tangic, češ da tangice nosijo kurbe , sedaj pa jih same vneto nosijo celo leto, pozimi in poleti. Pa sem enkrat eni to vrgla v nos, ker je bila tako pametna. Ja ja, zarečenega kruha se največ poje.
|
|
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 30.6.2007 17:43:43
|
|
|
|
koala
|
Jaz najraje nosim tangice, no tudi kake boksarke pašejo. Ampak mora pa biti perilo bombažno, pod 95% se sploh ne gledam. Mi je pa totalno grdo, ko se tangice vidijo preko hlač
|
|
RE: Kdo ne mara tangic? 30.6.2007 20:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
moj lubi...ampak na seb :)) sem se glih spomnila...sva z mojmu bratu za nov let kupila tangice (ker je pac športnik in je enkrat glih omenil, da jih rabi za na masažo) in pol se je šel kar med večerjo preoblečt in nam pokazu svoja hlebćića...ob tem je največ veselja pokazala naša bakica, ki se je krohotala do nezavesti in seveda o pripetljaju še nevem koliko časa poročala svojim frendicam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?