|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdo ne mara tangic?
29.6.2007 12:55:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

jaz sem pa celo nosečnost nosila tangice. A tebi pa ne odgovarjajo zdaj?

Imam kar pogosta vnetja in sem si sedaj med user posted image  nabavila 10 bombažnih navadnih gat (saj niso tako grde, tudi kroj je nizek) in za čuda nimam več vnetij.
Najbrž nekaj vseeno drži na teoriji, da tangice preveč stiskajo tamalo in sintetika še skuha vse skupaj, ker ne diha.
Zame so nareč prišle v poštev samo tangice ki so povsem čipkaste, prosojne, polne elastanauser posted image . Tiste tahudeuser posted image .
Saj je po user posted image  spet vrnem v tiste vodeuser posted image . In k vnetjemuser posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.6.2007 13:13:43   
Taula
Zame so nareč prišle v poštev samo tangice ki so povsem čipkaste, prosojne, polne elastana . Tiste tahude .
Saj je po spet vrnem v tiste vode . In k vnetjem

Tudi zame dokler nisem dobila ful vnetja.user posted image

Najbolj je biti spodaj brez če imaš šanso...nič težav, hiter dostop.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2007 13:43:09   
tjasa999
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Mojmu tud niso všeč tangice. Najraje vid mojo rit v kakih navadnih gatah odpulenih barv, recimo od Skinija, al pa v boksercah. Čeprav jst vseeno nosim 80% tangice. Tudi sedaj v nosečnosti.
Ne dopadejo se mu niti visoke pete.
Začuda pa ima tudi ful proti, da bi se na javni plaži sončila zgoraj brez, ker se mu to zdi ful čudno!?!
Dekolte ima rad bolj diskreten, jst pa v tem prav rada skorajda pretiravam.
Make up se mu sploh ne dopade. Mogoče maskara in puder, ki se ga res ne opazi.
Pa še kaj se najde, kar ga naredi edinstvenega, drugačnega od vseh drugih moških!user posted image

Mojmu so tangice ful všeč in sploh nimam drugih spodnjic, kot obvezno 100% bombažnih string tangic. Dekolte si tudi rada poudarim, sploh poleti mi včasih joški kap kipijo iz modrca.  Visoke pete obujem redko, poleti sem najraje v japankah.
Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name. Všeč mi je da je ponosen name in mi skoz daje samozavest s svojimi komplimenti in tudi pomaga pri kupovanju oblačil. 

Tudi na plaži sem vedno zgoraj brez, še raje pa poiščeva kakšno nudl plažo,kjer sva lahko oba čist naga. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.6.2007 13:52:12   
Taula
Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name.

No ja...dokler to delaš zaradi sebe in ne samo da njemu ugajaš je Ok. Ker poznam ženske ki delajo to vse samo zaradi tega ker je njemu všeč.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tjasa999)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.6.2007 14:40:31   
renan
jaz jih ne maram.user posted image mojemu je moja zadnjica itak najlepsa, ko je gola.

lp, renan

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.6.2007 14:43:43   
tjasa999
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name.

No ja...dokler to delaš zaradi sebe in ne samo da njemu ugajaš je Ok. Ker poznam ženske ki delajo to vse samo zaradi tega ker je njemu všeč.user posted image

Niti slučajno ne bi oblekla nekaj v čemer se ne bi dobro počutila!user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.6.2007 22:14:17   
barcaffe
Men pa trakec čez prdičko ful motiuser posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.6.2007 22:25:46   
MALINČICA
Mojemu tud niso všeč tangice. Najbolj so mu še všeč hot pants in boksarce, itak pa je najbolj happy, ko sem brez.user posted image

Pa nasploh nekako ni mahnjen na čipkaste stvari-s o mu bolj všeč kaki kjut motivi s kakim snoopy-jem ipd.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu barcaffe)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.6.2007 2:28:21   
baguSka
Kdo ne mara tangic?

Moja najboljsa prjatlca... user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.6.2007 12:10:39   
srki
Meni so tangice všeč, mojemu tudi.

Je pa res, kot ne napisal Daddy-če je enim kaj seksi, drugim ni, čisto preprosto.

Isto, kot obrite muce-enim je lepo, drugim ni.

Aja, celulit se pa ne vidi samo v tangicah, tudi v navadnih kopalkah. In kaj naj se zato kopam v kapri hlačah?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.6.2007 12:13:28   
srki
Najbolj pa se posmehujem tistim puncam, ki same dolgo časa niso nosila tangic, češ da tangice nosijo kurbeuser posted image , sedaj pa jih same vneto nosijo celo leto, pozimi in poleti. Pa sem enkrat eni to vrgla v nos, ker je bila tako pametna. Ja ja, zarečenega kruha se največ poje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.6.2007 17:43:43   
koala
Jaz najraje nosim tangice, no tudi kake boksarke pašejo. Ampak mora pa biti perilo bombažno, pod 95% se sploh ne gledam.

Mi je pa totalno grdo, ko se tangice vidijo preko hlač

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.6.2007 20:45:18   
Anonimen
moj lubi...ampak na seb :))

sem se glih spomnila...sva z user posted image  mojmu bratu za nov let kupila tangice (ker je pac športnik in je enkrat glih omenil, da jih rabi za na masažo) in pol se je šel kar med večerjo preoblečt in nam pokazu svoja hlebćića...ob tem je največ veselja pokazala naša bakica, ki se je krohotala do nezavesti in seveda o pripetljaju še nevem koliko časa poročala svojim frendicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
1.7.2007 23:20:34   
MALINČICA
Jaz bi tudi imela tako odštekano babico..... samo moje ne dam, nobene!user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?