|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo ne mara tangic?
27.6.2007 17:51:54   
Anonimen
''... tangice mi pa zgledajo tko grdo.(user posted image )Tud na ženskah.''
''A kopalke misliš?''
''Spodnjice, sploh če gledajo iz hlač.'' To je izjavil moški in mi podrl predstave o tem kaj je moškim všeč.

Sej razumem 100 ljudi 100 čudi. Ampak za tangice sem pa zmeri mislila, da so pa tipom všeč - brez izjeme.user posted image

Aja pa to, da so moškim ženske noge v sandalah s peto ful seksi je tud neki novga zame.user posted image  (zdej razumem zakaj se v poslovnem svetu ne sme nosit odprtih čevljevuser posted image ).

Očitno se bom morala o estetskih smernicah moških še marsikaj naučit.

A je še kakšna stvar, ki bi jo morala vedet? O dekoltejih recimo. A jim tud dekolteji niso všeč?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo ne mara tangic?
27.6.2007 17:57:22   
maykica33
Men so kul, pa še rit mam manjšo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2007 17:58:12   
san
joj, men je to tudi zelo grdo, da se ti tangice vidijo, ali skozi obleko, ali pa, da ti trakci ven gledajo, ko se prepogneš

mojmu npr. niso všeč ženske v minicah, vedno reče ja kolk pa misl, da je stara, ali pa tiste s preveč mejkapa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2007 18:26:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

To je izjavil moški in mi podrl predstave o tem kaj je moškim všeč.

Očitno se bom morala o estetskih smernicah moških še marsikaj naučit.

A je še kakšna stvar, ki bi jo morala vedet? O dekoltejih recimo. A jim tud dekolteji niso všeč?

a je res tak težko razumet, da smo individualna bitja? da je logično, da je ni stvari, ki bi bila všeč vsem, pa tudi ne vsem enako ??? ja, se boš res morala še kaj naučit .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 18:27:15   
daddy
p.s.: men so na ženski vizuelno hot. jaz pa jih nekako ne bi nosil .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 19:13:59   
Anonimen
men so tangice na ženskah kr ok, čeprov se ne morjo primerjat s kašnimi vročimi hlačkamiuser posted image  js jih pa ne bi nikol nosu.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 19:22:21   
domci
Meni je idino to grdo, če maš recimo črne tangice pa bele hlače, da se vse čez vidi

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 19:26:43   
Henry1
I like it!!!user posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 19:26:55   
lemavrica
Men so tangice grde ratale in jih ne nosim več, so brazilke dost bolj udobne in sexi. In mojmu so recimo brazilke tud bolj všeč.
Grdo je vidt kako prov celulitasto v tanga koplkah.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 19:36:38   
dory
tangice nosim, po tanovem tud brazilke...

mi gre pa na kozlanje,ko vidim celulitasto debelo rit v tanga kopalkah...bljak...ampak te bajsike so se tanajbolj samozavestne...sej nimam nic proti bajskam,ampak mal smisla je pa loh ne ...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 19:53:43   
najina pikica*
uf ja jst si pa kr ne bredstavljam da bi mogla nosit tiste gate čez celo rit potegneneuser posted image ....tangice ja zakon,še seksi ritko ti naredijo!user posted image
res pa je ful grdo če ti tisti trakci od tangic vn gledajo,ko se prepogneš.....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2007 21:56:54   
ona
jao,kaj pa potem jaz spadam,ker mi je prav všeč,če se trakce od tangic ven čez hlače vidi,ko se prepogneš,oz.to se meni dogaja,ker nosim večinoma hlače nizkega pasa.Saj pol potiskam une trakce bolj dol,a kaj ko zlezejo ven,ampak se ne sekiram!
kopalke pa morajo obvezno bit notmalne,ne tangice,ker tega pa ne maramuser posted image
Kaj čemo sto ljudi sto čudiuser posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2007 13:58:44   
Anonimen
men je pa najbolj všeč, če si jih kakšna do polovice hrbta potegne...da se ja vidjo user posted image user posted image user posted image  takrat pa, ce ze drugac ne, nabildam svoje trebušne user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2007 14:04:36   
muška
meni je tudi moj mož nedavno nazaj povedal, da so tangice sicer OK (kao), ampak da pa so brazilke in nizke hot pants zažigalne user posted image
Sem ga pogledala debelo kot že dolgo ne in izjavila samo ajaaaaa????user posted image

za čevlje z visoko peto(oz. nogo v njih) pa vem ja, da je moškim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2007 17:21:09   
Anonimen
Moj je nor na tangice, dokler ga nisem spoznala nisem imela niti enih (no, saj je to tudi že 9 let nazaj), pol mi jih pa je on kupil skladovnico, po možnosti da so bele in čipkaste. Pa nore je na bele hlače in da se bele tangice spodaj vidijo. Kar žvižgat začne....
Sedaj ko sem user posted image  nosim nosečniške bombažne, cela rit zapakirana, pa že sprašuje, če bo to še dolgouser posted image . Meni pa takoooo udobno....
Pa mu povem, da so sedaj tangice že out, da so sedaj in brazilke. In on meni Kake brazilkeuser posted image . Kaj je to?

Sandali in visoka peta pa itak zažigajo, zadnjič je bila moška debata da kaj je sedaj s temi blesavimi japonkami, ki jih ženske skoz nosimouser posted image .

Vroče hlačke-jami.

Dekolte-jami.

Edino da pa jim tanga kopalke niso všeč pa sem bila zelo presenečena. Bolj so hot nizke in ožje zadaj, varijanta take, ki jih večinoma vidimo v ameriških filmih, pri nas sploh ne vem kje to dobituser posted image .

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2007 17:26:02   
muška
jaz sem pa celo nosečnost nosila tangice. A tebi pa ne odgovarjajo zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2007 18:21:08   
caillou
Jaz jih ne maram in jih nosim samo pod kakšnimi res oprijetimi,prosojnimi hlačami . Prisegam na seksi brazilke.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2007 21:08:19   
mišk
Mojmu tud niso všeč tangice. Najraje vid mojo rit v kakih navadnih gatah odpulenih barv, recimo od Skinija, al pa v boksercah. Čeprav jst vseeno nosim 80% tangice. Tudi sedaj v nosečnosti.
Ne dopadejo se mu niti visoke pete.
Začuda pa ima tudi ful proti, da bi se na javni plaži sončila zgoraj brez, ker se mu to zdi ful čudno!?!
Dekolte ima rad bolj diskreten, jst pa v tem prav rada skorajda pretiravam.
Make up se mu sploh ne dopade. Mogoče maskara in puder, ki se ga res ne opazi.
Pa še kaj se najde, kar ga naredi edinstvenega, drugačnega od vseh drugih moških!user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2007 21:29:43   
MarijaPo
Mojemu je vse vsec. Meni pa so tangice super neudobne, zato jih ne nosim. Najbrz imam tako obliko riti, da me ful tiscijo in mi je grozno, ce jih nosim. Ker sem po naravi nudist, imam najrajsi ornk ohlapne gate, take, da jih skoraj ne cutim.

Sicer je pa meni tud seksi, ce se vidijo trakci od tangic, ce kaksna pocepne al pa se skloni. Takrat kar razumem tipe, da so jim zenske vsec. Mogoce imam prevec moskih hormonov.

Aja, pa en moj bivsi si je enkrat kupil tangice, pa je rekel, da je dobr zgledal, sam da so bile neudobne.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2007 21:43:14   
eya
Mojemu so tangice všeč, ampak ne tako, da se jih vidi iz hlač ven.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2007 22:01:29   
Strawberrie Cherrie
Tangice, ki kukajo iz hlač user posted image

Drugače pa jaz nosim hotke, brazlike, tangice, boks
arce...odvisno kaj in kdaj, ter za kam, imam kaj oblečeno user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.6.2007 22:07:38   
Anonimen
Jz ne maram tangic.
Prisegam pa na boksarce....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.6.2007 11:03:11   
hunter80
Men so pa tangice toook všeč (seveda more bit tud dobra ritka)!!!! Če pa kakšen trakec gleda iz hlač...njamiuser posted image
Seveda so mi pa tud boksarce zlo všeč.. najraj vidim kakšen dan tangice, kakšen pa boksarce.
No pa ste dobile še eno moško mnenje več!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.6.2007 11:18:58   
Taula
Najbolje je biti brez.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu hunter80)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.6.2007 11:56:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Najbolje je biti brez.user posted image

Ou jes ........... čist po mojem okusu  user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?