|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:02:20   
ZARA
:bravo::bravo::bravo: jst se tud strinjam s sabo...pa ne sama s sabo,ampak s sabinim mnenjem...

papa :rozica:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:06:57   
vesnaRR
Pravljica, ne vzet tega kot 'zdaj boste pa samo tako delali', ker to ni namen.
Mimogrede, imaš iskalnik zgoraj z rdečim, zdaj dela boljše kot je včasih;)

Tudi o spremembi vrstnega reda prikazovanja tem resno razmišljamo (lahko rečem delamo na tem).

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:08:30   
vesnaRR
Saba, a to pomeni da naj zbrišem temo? Resno mislim.

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:15:09   
saba
katero temo? tole tvojo : Punce, mnenja prosim!!!

ne ne rabiš jo zbrisat, ker jaz verjamem, da se tukaj veliko punc strinja s tabo, zakaj pa bi jo zbrisala, ker jaz Saba temu nasprotujem...sploh ne.
jaz sem povedala svoje mnenje.

Najbolj me moti točka narečje...veš jaz tudi napišem pa pisem tako kot mi govorimo tuki na obali....si mislim....8 ur na dan, morem pazit na slovnico v službi, pisat v pravilni slovenščini...pol pa si vzamem 5 min časa, da na RR skočim, pa ne smem napisat po moje, ker me kira ne bo razumela.....pa ja ni :hudicek:, da me ne bo prašala kaj beseda pomeni.

tolko za enkrat, no mislim, da sem se sama preveč vpletla v tale tvoj post, sicer pa ti si predstavnica RR, jaz sem mnenje povedala

spet ponavljam - brez zamere...sej včasih moj kar popeni, ko se za neko stvar preveč zavzamem.
oprpsite še enkrat

čaw
saba

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:15:46   
Eneja
Tudi meni se zdi popolnoma neprimerno, da se skuša izmenjavo izkušenj, čustev, strahov, bolečine in sreče deklet, ki imajo probleme z zanositvijo in so zaradi tega v nekem prav posebnem čustvenem stanju in že tako ali tako izredno občutljive, na kakršenkoli način omejevati ali nadzirati ali predpisovati.

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:33:25   
Neža81
DRAGE PUNCE!

Že tako smo slabe vole, ker smo v sobi Zanositev in ne v sobi Prvič noseča, zato ne dovolite, da vas ta Vesnin pravilnik še bolj spravi v slabo voljo!!!

Za tak bedn pravilnik je pa res škoda besed. Pa ravno nam ga je VesnaRR napisala, ko se zelo dobro razumemo, nikoli se ne kregamo, ampak vse kar počnemo je to, da druga drugo podpiramo.

Predlagam, da tiste, ki želite izpolnjevati ta pravilnik - veselo na delo, ostale pa iz glave brišimo ta pravilnik in nadaljujmo naše druženjo po starem

Kaj pravite na to?! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:34:31   
vesnaRR
Saba, nič ni narobe da si povedala svoje mnenje. Ti si ga vsaj tudi argumentirala. Tisto z narečji sem že vrgla ven ker se je res slišalo malo čudno.

Temo sem pa mislila brisat, ker vidim, da sem naredila več škode kot koristi.

Lep dan, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:38:12   
vesnaRR
Eneja, nihče ne bo nikogar nadziral, to so samo smernice, in jaz sem samo prosila za mnenja, ker vas želim vključiti. In sprašujem tudi na tem forumu, namreč teh je precej, pravila bi veljala za vse. In tukaj jih na srečo ne potrebujete, na drugih forumih so pa že bile težave. Želim pa tudi vaše mnenje, saj ste del RRja.

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:44:48   
meeryana
Pozdravljene......tudi jaz ne razumem, zakaj ste vse tako strogo vzele....saj sigurno ne bi noben bral vsake besede in kontroliral, če je v narečju ali ne,...lepo vas prosim. Kot že rečeno, to so smernice, ki obstajajo na vsakem forumu in se lahko izkoristijo, če pride kje do pretiravanja (recimo, da nekdo dela nekaj zanalašč-dosti enakih tem, ...)
Moram pa povedat, da me moti čvekanje med dvema osebama na celem forumu....zato pa so zasebna sporočila. Glede ponavljanja tem se pa strinjam z zgoraj napisanim....noben mi ne bo odgovoril na vprašanje, ki je dodano temi na 5. strani. Zato bi morale teme skakati glede na datum dodanega posta. Če je tema na 5. strani in danes v njo nekaj napišem, naj skoči na prvo stran!

Lep pozdrav!!! :rozica:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 11:52:03   
vesnaRR
Ohhhh, ti si pravi balzam Meeryana:)-:)-:)-

Glede prikazovanja tem bomo rešili.

Vsem: Sicer pa spremembe:
- naslov teme in sporočila naj bodo jasna
- skušajte se izogibat vpisovanju teme na več forumov hkrati
- iskalnik vam lahko olajša iskanje odgovorov

A je boljše?

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 12:01:04   
pravljica
lepo da se končno ena strinja z mano...vesna a bi blo pretežko? ...razporediti forume glede na datum zadnjega dodanega sporočila? bi blo sigurno manj istoimenskih forumov...pa bolj pregledno bi blo vse skupaj...daj potrudi se malo v tej smeri no :kuza:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 12:16:30   
vesnaRR
Pravljica, bo, samo čas moramo najt, da se vsedemo, predebatiramo še nekaj idej in potem v paketu naštimamo spremembe. Ta možnost je pa primerna samo za forume, ki nimajo veliko tem dnevno, tako da ne bo na vseh. Oz. bomo skušali najt še kakšno rešitev. V vsakem primeru resno delamo na izboljšanju, ampak zaenkrat šele debatiramo in iščemo možnosti, zato ne pričakovat tako kmalu (pa časa nam manjka).

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 12:34:19   
anadejka
Konec koncev Vesna,sej razumem zakaj si napisala ta pravila in nisi mislila nič slabega.Me smo mogoče to preveč za hudo vzele.Uglavnem RR naj ostane taka kot je,ker zaenkrat še nismo imele tažav in se vse lepo razumemo in je vedno med nami dobra volja in veliiiiko razumevanja ter poslušnosti.Kar se tiče pa narečja in velikih črk,ja vrži ven ker je nesmiselno.Se mi zdi na neki način,da je tudi to ene vrsta diskriminacija,da npr.ena mariborčanka ne more pisati v svojem narečju,kakor govori.Sej nismo v šoli,pa tudi nismo nepismene da ne bi vedle kaj hoče povedati.Jaz se včasih takim narečjem prav iz srca nasmejim.

LP

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 12:47:30   
vesnaRR
Kričanje sem vrgla ven, narečje tudi. Zgoraj sem napisala nekaj sprememb, a je boljše?

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 13:12:20   
anadejka
Ja,hvala.:bravo::rozica:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 13:22:36   
onja
Zdi se mi, da je naša reakcija na pravilnik posledica tega, da se na RR dobro počutimo, se spodbujamo, odkrivamo in rešujemo težave..Skratka, mal ga imamo za našega;).
V bistvu so pravila vedno dobrodošla, res pa je bilo prvo VesninoRR pismo v takšnem tonu, da smo ga vzele bolj za napad, kot kaj pozitivnega.
Malo pomislimo, predlagajmo ideje, verjetno bi povedale tudi, če bi nas kaj motilo, ane!?
Tudi v situacijah, ko ni vse tako, kot bi želele, moramo skup držat. Verjetno je Vesnin pravilnik namenjen tudi naši zaščiti pred ljudmi, ki bi se utegnili iz naših težavic (ki jih bomo seveda premagale)pozabavati.
Srečno!:bravo::bravo:
Onja

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 13:42:10   
Anitka
Prosim čim manj sprememb, ker me RR taka kot je pokonci drži, me nasmeje, skupaj jokamo in si psloh ne znam predstavljati drugačne RR-je. :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

:(Anitka:metulj:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 14:22:24   
kimi
vi niste nič narobe naredile na forumu vsak dan smo imeli nekaj problemov z nekaterimi osebami tako da dam vesni čisto prav

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 14:30:02   
vesnaRR
Pa saj ne bo nobenih drastičnih sprememb:zmeden: In edino kar hočem od vas je nekaj mnenj:zmeden:

Pravila morajo bit, kot preventiva (ponekod tudi že kot kurativa, žal), vi pa jih imate možnost soustvarit.
Torej nič več jokanja in stokanja ampak samo še komentarje, ok;););)

Tukaj so v prenovljeni verziji:
- na forumih lahko sodeluje vsak, bodisi z vprašanjem, odgovorom, mnenjem, komentarjem, informacijo, predlogom,...
- uporaba grdih besed ni zaželena
- pogovore dveh oseb ne opravljajte na forumu, ampak preko 'privat sporočil'
- mali oglasi in dogodki spadajo v za to namenjene rubrike
- osebno obračunavanje ne sodi na forum
- čvekanje spada v čvekalnico (seveda ko bo narejena), do takrat velja pravilo čimmanj odprtih tem
- naslov teme in sporočila naj bodo jasna
- v kolikor naletite na neprimerno obnašanje, se vzdržite komentarja in obvestite nas – na mail info@ringaraja.net, ali pošljite osebno sporočilo na JakaRR, AlešRR ali VesnaRR
- veseli smo komentarjev, predlogov, problemov, napak ... če ne poveste, ne moremo vedet
- diskriminacija na račun rase, nacionalne, verske in politične pripadnosti ter spolne naravnanosti je prepovedana in bo brisana
- iskalnik vam lahko olajša iskanje odgovorov
- izogibajte se vpisovanju teme na več forumov hkrati
- moderator bo po svoji presoji vsako neprimerno temo zbrisal, avtorja opomnil in v kolikor se bodo kršitve nadaljevale avtorja tudi izključil

Lp, Vesna

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 14:50:13   
Maša26
Hej,

se podpišem pod skoraj vse, kar ste napisale, posebej Saba :bravo::bravo::bravo:

Meni se zdi, da konkretno tale forum ne rabi kaj preveč moderiranja in raznih pravil in omejitev, ker se punce razumemo. In tudi, če se komu od zunaj zdi, da se teme preveč ponavljajo, me čisto razumemo vsako, ki vpraša, kakšni so znaki in kaj je vgnezditvena in sploh vse okoli teme, ki nas najbolj zanima.

In čar dajejo forumu po moje tudi teme a la ˝a mislite, da sem lahko noseča, če čutim to in ono˝ itditd.

Saj verjamem, da niste slabo mislili s pravilnikom, ampak na tem forumu je tako posebno vzdušje, da sem skoraj prepričana, da ne rabimo pravilnika. Punce se tako sproščeno pogovarjamo o najbolj intimnih stvareh in v osnovi druga drugo razumemo, da pravila vedenja nekako ne sodijo v ta kontekst.

Glede ponavljanja pa še to: čeprav se vrtimo okoli enih in istih tem, je pri vsaki malo drugače in vsakič se kaj novega pove in izve, ker pišemo tudi svoje izkušnje in mnenja in tolažimo in se spodbujamo. Ponavljanje recimo da ne pride v poštev pri forumih, kjer odgovarja strokovnjak, pa še tam se težko prepričaš, da ne opišeš prav svoje situacije, ki je vedno malo drugačna in posebna..

No tako, saj nisem povedala nič, kar ne bi že punce pred mano, ampak vseeno, zato pa je forum, a ne?

:kuza:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 14:52:41   
Anonimen
Punce, ne morem verjet da ste tko ponorele...res ne:(

-prvo kot prvo to ni 'vesnin' pravilnik, ampak je pravilnik nas vseh in smo ga sestavljali uporabniki skupaj s pomočjo Vesne
-na tem forumu ni bilo zaenkrat še nobenih težav, dogaja pa se to na drugih forumih in ker bo to veljalo za vse forume, je prav da jih poznate vsi
-saba in ostale: ne jemat tega dobesedno
-ni mi jasno, zakaj bi brisali kričanje ven:zmeden:
-seveda ni mišljeno da moramo pisat v parvilni slovenščini, ampak zelo narečnim izrazom-npr. štrampelčki
-in naslovi- npr. če ena sprašuje o HSG in to je veliko boljše da napiše npr. eno vprašanje, nujno itd.-naj napiše HSG, bodo vs etočno vedele za kaj se gre in mogoče bo več odgovorov

Ne bit jezne pupe no!:rozica:

(odgovor članu vesnaRR)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 15:20:13   
Jančika_
Tale forum je res zelo prijazen, ampak prej ko slej (upam, da čim prej :) ) se boste vse prestavile na Prvič noseča, potem pa na Dojenček in otrok in Naš vsakdan... Tam se pa tu in tam zgodi kakšna "neprijaznost", kar je tudi logično, saj je tam načeloma več uporabnikov. In saj veste, sto ljudi-sto čudi!:)

No, povedati sem hotela to, da tam kakšne osnovne smernice kar prav pridejo, saj na žalost nimajo vsi lepih manir.:( In kot je napisala Ribica, t.i. pravilnik smo sestavljali vsi, oz. smo dobili priložnost za to, tudi ve, in kot ste lahko opazile, so bili predlogi vsaj večinoma upoštevani. Vsi pa tudi ne morejo bit, jaz sem recimo še vedno za to, da neregistrirani uporabniki ne bi mogli pisati, ampak samo brati, pa to verjetno ne bo tako.

LP, Jana:metulj:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Punce, mnenja prosim
3.11.2004 22:34:31   
puncica
To si pa res nisem misla da bo en pravilnik na tako prijaznem forumu zanetil ogenj:zmeden: ma brez veze. Vsak forum ima ena pravila, ki se upoštevajo al pa ne, itak pa jih skor noben ne prebere. Že prej so bila tle gor, pa jih očitno niste prebrale, zdej pa je ogenj v strehi, ko jih hoče moderatorka z našo pomočjo na novo sestavit.

Ma dejte se raj osredotočit na svoje želje ki so verjetno da bi čim prej dobile dojenčke, kot pa da tratite čas s tem, kako brezvezen je pravilnik....

Pa upam da ko pridete na forum "Dojenček in otrok" in pa "Naš vsak dan" ne boste mal debel gledale, ja kaj pa je zdej to, tud neprijazni se najdejo:)-, spomnite se na temo tukaj.

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Punce, mnenja prosim
4.11.2004 6:54:10   
Anitka
Punce moje mnenje - na tem forumu torej po novih pravilih vse ostaja isto, na drugih pa za nas ne bo problemov, ker jih itak že znamo "upoštevati"

:metulj:

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Punce, mnenja prosim
4.11.2004 8:07:49   
Neža81
Ta pravilnik pa je res zanetil "veliko ognja v strehi". Res se nas je večina razburila. V bistvu je bila to naša prva reakcija. Ma mene je najbolj to razjezilo, ker se je pravilnik pojavil v "naši sobi" v kateri sploh ni nobenih težav. Ne rečem, naj ga dajo v tiste sobe kjer imajo težave npr. pisanje grdih besed, zmerjanje,....(a zmerjanje tudi obstaja v teh sobah al kaj? hm... zanimivo)

No, kaj hočem povedat je to, da bomo nadaljevale tako ko smo do zdaj, zato se ne obremenjujte več s tem, ampak začnite z digi dagijem :sloncek::sloncek::sloncek:, da se bomo čimprej prestavile v dugo sobo. Mogoče bomo pa tam res potrebovale ta pravilnik.

Lep začetek dneva!

Neža

P.S. Še vedno ne vem, zakaj se v drugih sobah zmerjajo? Nam je pa tak lepooooooooo tu!!! 9nebesa

(odgovor članu vesnaRR)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?