|
Punce, mnenja prosim 3.11.2004 14:50:13
|
|
|
|
Maša26
|
Hej, se podpišem pod skoraj vse, kar ste napisale, posebej Saba :bravo::bravo::bravo: Meni se zdi, da konkretno tale forum ne rabi kaj preveč moderiranja in raznih pravil in omejitev, ker se punce razumemo. In tudi, če se komu od zunaj zdi, da se teme preveč ponavljajo, me čisto razumemo vsako, ki vpraša, kakšni so znaki in kaj je vgnezditvena in sploh vse okoli teme, ki nas najbolj zanima. In čar dajejo forumu po moje tudi teme a la ˝a mislite, da sem lahko noseča, če čutim to in ono˝ itditd. Saj verjamem, da niste slabo mislili s pravilnikom, ampak na tem forumu je tako posebno vzdušje, da sem skoraj prepričana, da ne rabimo pravilnika. Punce se tako sproščeno pogovarjamo o najbolj intimnih stvareh in v osnovi druga drugo razumemo, da pravila vedenja nekako ne sodijo v ta kontekst. Glede ponavljanja pa še to: čeprav se vrtimo okoli enih in istih tem, je pri vsaki malo drugače in vsakič se kaj novega pove in izve, ker pišemo tudi svoje izkušnje in mnenja in tolažimo in se spodbujamo. Ponavljanje recimo da ne pride v poštev pri forumih, kjer odgovarja strokovnjak, pa še tam se težko prepričaš, da ne opišeš prav svoje situacije, ki je vedno malo drugačna in posebna.. No tako, saj nisem povedala nič, kar ne bi že punce pred mano, ampak vseeno, zato pa je forum, a ne? :kuza:
|
|
|