Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 14:08:35
|
|
|
|
mily
|
Jst sem moji kupla kr uno nočno lučko, ki se všteka in čist malo gori. Glih tuk, da če se zbudi vidi kje je in je pomirjena.
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 14:10:26
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Kaj pa lučke ki so za vtičnico in čisto malo svetijo?
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 14:10:58
|
|
|
|
TONČI.
|
Kupi tamalo lučko, ki lahko vedno gori. Ti pa čist verjamem, da ne more spat. Če priznam, jaz tudi ne. Sedaj ko spi otrok še v najini spalnici in so rolete čez noč dol, tud jaz rabim lučko. mene je po pravici povedano strah.
|
|
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 14:12:21
|
|
|
|
AKP
|
Pri nas se je tako spalo dve leti. Pa še zdaj včasih zaspi pri luči, pa je velika donda. Raje sem ji pustila luč, kot pa da je spala pri meni.
|
|
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 14:12:35
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Moja je stara 7 let, pa odkar ima svojo sobo spi z solno lučko. Izbrala sem jo, ker ima toplo svetlobo, kot bi gorel kamin. Pa naj spi z lučko. Res pa nisem še nikoli razmišljala o tem, da je drago to. Če se tako dobro počuti, pa naj ima lučko. Prej ali slej se bo naveličala lučke, če pa ne, pa tut nč hudega.
|
|
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 16:03:40
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas imata tudi solno lučko.
|
|
RE: Ne za(spi) brez lučke?! 27.6.2007 17:45:27
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Pri nas imamo celo dve lučki. Prva sveti močneje in je prižgana, dokler dečko ne zaspi, v njej pa je varčna žarnica, druga pa je iz led diod in gori vso noč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?