Ne za(spi) brez lučke?! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

PIAF -> Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:04:34)

Našega skoraj triletnika smo preselili v svojo sobico in odkar je tam, se ponoči zbuja na 3 ure in joče, da hoče lučko. Če mu pustimo celo noč prižgano lučko, se ne zbuja in spi celo noč. Ker je to kar draga varianta, čeprav damo šteker čisto na malo svetlobo (ima regulator), vseeno razmišljam o kakšni drugačni lučki.

imate kakšne predloge? prosim za pomoč.

mily -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:08:35)

Jst sem moji kupla kr uno nočno lučko, ki se všteka in čist malo gori. Glih tuk, da če se zbudi vidi kje je in je pomirjena.

BLAŽIKA -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:10:26)

Kaj pa lučke ki so za vtičnico in čisto malo svetijo?

TONČI. -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:10:58)

Kupi tamalo lučko, ki lahko vedno gori. Ti pa čist verjamem, da ne more spat. Če priznam, jaz tudi ne. Sedaj ko spi otrok še v najini spalnici in so rolete čez noč dol, tud jaz rabim lučko. mene je po pravici povedano strah.

AKP -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:12:21)

Pri nas se je tako spalo dve leti. Pa še zdaj včasih zaspi pri luči, pa je velika donda. Raje sem ji pustila luč, kot pa da je spala pri meni.

BaByGiRl -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 14:12:35)

Moja je stara 7 let, pa odkar ima svojo sobo spi z solno lučko. Izbrala sem jo, ker ima toplo svetlobo, kot bi gorel kamin. Pa naj spi z lučko.
Res pa nisem še nikoli razmišljala o tem, da je drago to. Če se tako dobro počuti, pa naj ima lučko. Prej ali slej se bo naveličala lučke, če pa ne, pa tut nč hudega.

viv_ -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 16:03:40)

Pri nas imata tudi solno lučko.

Pi-kica 1 -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 17:45:27)

Pri nas imamo celo dve lučki. Prva sveti močneje in je prižgana, dokler dečko ne zaspi, v njej pa je varčna žarnica, druga pa je iz led diod in gori vso noč

eya -> RE: Ne za(spi) brez lučke?! (27.6.2007 23:08:11)

Uh, jaz poznam 24-letnico, ki ne more spat brez prižgane luči na hodniku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Če se brez zbuja, z njo pa spi, ni dileme-luč naj bo prižgana, po možnosti kaka manjša žarnica, da ne bo previsok račun[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]