|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte
3.11.2004 8:29:03   
pi
Najprej bi vsem skupaj prav rada čestitala ker vam je uspelo priti na ra forum med srečke :nosecka:.
Imam eno vprašanje na katero mi boste ve verjetno vedele odgovoriti saj ste že :nosecka:.
Da vam opišem svoj problem. Zadnjo M sem imela 2.10, ponvadi imam M od 28 do 33 dni. Včeraj pa se mi je namesto M, pojavil rjav izcedek ( čisto malo ) in danes spet. Moram povedat tudi to da sem včeraj naredila test in je bil negativen.
Mislite da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev in sem test delala prezgodaj ?
Se je že kateri zgodilo kaj takega?

Že vnaprej vsem najlepša hvala za odgovore in pomoč.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim pomagajte
3.11.2004 8:33:31   
Erdbeere
A si naredila test s CB..je najbolj zaneslijiv...ker jest romer testu prav nič ne zaupam

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim pomagajte
3.11.2004 9:16:55   
pi
Naredila sem romer test.
Misliš da bi morala narediti še CB?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim pomagajte
3.11.2004 9:30:31   
Erdbeere
ja jest6 osebno bolj zaupam CB...odločitev je pa tvoja probaj čez 2 dni al pa po občutku

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim pomagajte
3.11.2004 9:46:02   
pravljica
pi...nosečniški hormoni se bojo šele zdaj začeli delat...po vgnezditvi enih 10 dni baje pokaže test :modri:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim pomagajte
3.11.2004 11:03:25   
pi
Pravljica torej misliš da je možno da je to vgnezditev ? Joj da bi le bila.
Držite pesti da sem :nosecka:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim pomagajte
3.11.2004 11:09:09   
pravljica
ja pi, po moje je to vgnezditev...sam če je to, potem ti še test enih 10 dni ne bo nič pokazal

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim pomagajte
3.11.2004 12:28:54   
pi
Si ti to sigurna veš kako je 10 dni dolgih in potem bo že 43 dan. Upam,da bo pokazal kaj prej.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim pomagajte
3.11.2004 13:06:35   
pravljica
pi ne vem, po vgnezditvi se ti baje začne delat nosečniški hormon, ki ga testi pokažejo, zdej pa čist odvisno, kdaj ga bo pri tebi dovolj...pri meni je pokazalo 3 dni pred M...glih enih 10-14 dni po O...sej teste sem pa jaz tud prej delala, kje bi pa zdržala cel mesec do M :)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim pomagajte
3.11.2004 15:11:14   
SU
Jaz sem naredila CB isti dan, ko naj bi dobila M (ker je pač ni bilo) in je pokazal! :bravo:
Naredila sem ga pa čist "preventivno", ker sva šla z dragim zvečer na morje in to s prijatelji... Takšno "počitnikovanje" pa je ponavadi tudi kak dan "pijansko" in sem morala vedet! :) :)
Jaz bi na tvojem mestu naredila še CB čez kakšen dan ali dva... Poskusi! Če še ne bo nič in tudi M ne bo, pa počakaj še kak teden... Pri nekaterih traja malce dlje, da se poveča koncentracija nosečniškega hormona. Veliko sreče ti želim!! LP, Saša (17,3/7)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim pomagajte
3.11.2004 18:28:20   
kimi
Naredi CB je najbolj zanesljiv

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?