Prosim pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pi -> Prosim pomagajte (3.11.2004 8:29:03)

Najprej bi vsem skupaj prav rada čestitala ker vam je uspelo priti na ra forum med srečke :nosecka:.
Imam eno vprašanje na katero mi boste ve verjetno vedele odgovoriti saj ste že :nosecka:.
Da vam opišem svoj problem. Zadnjo M sem imela 2.10, ponvadi imam M od 28 do 33 dni. Včeraj pa se mi je namesto M, pojavil rjav izcedek ( čisto malo ) in danes spet. Moram povedat tudi to da sem včeraj naredila test in je bil negativen.
Mislite da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev in sem test delala prezgodaj ?
Se je že kateri zgodilo kaj takega?

Že vnaprej vsem najlepša hvala za odgovore in pomoč.

Lp

Erdbeere -> Prosim pomagajte (3.11.2004 8:33:31)

A si naredila test s CB..je najbolj zaneslijiv...ker jest romer testu prav nič ne zaupam

pi -> Prosim pomagajte (3.11.2004 9:16:55)

Naredila sem romer test.
Misliš da bi morala narediti še CB?

Erdbeere -> Prosim pomagajte (3.11.2004 9:30:31)

ja jest6 osebno bolj zaupam CB...odločitev je pa tvoja probaj čez 2 dni al pa po občutku

pravljica -> Prosim pomagajte (3.11.2004 9:46:02)

pi...nosečniški hormoni se bojo šele zdaj začeli delat...po vgnezditvi enih 10 dni baje pokaže test :modri:

pi -> Prosim pomagajte (3.11.2004 11:03:25)

Pravljica torej misliš da je možno da je to vgnezditev ? Joj da bi le bila.
Držite pesti da sem :nosecka:.

pravljica -> Prosim pomagajte (3.11.2004 11:09:09)

ja pi, po moje je to vgnezditev...sam če je to, potem ti še test enih 10 dni ne bo nič pokazal

pi -> Prosim pomagajte (3.11.2004 12:28:54)

Si ti to sigurna veš kako je 10 dni dolgih in potem bo že 43 dan. Upam,da bo pokazal kaj prej.

pravljica -> Prosim pomagajte (3.11.2004 13:06:35)

pi ne vem, po vgnezditvi se ti baje začne delat nosečniški hormon, ki ga testi pokažejo, zdej pa čist odvisno, kdaj ga bo pri tebi dovolj...pri meni je pokazalo 3 dni pred M...glih enih 10-14 dni po O...sej teste sem pa jaz tud prej delala, kje bi pa zdržala cel mesec do M :)

SU -> Prosim pomagajte (3.11.2004 15:11:14)

Jaz sem naredila CB isti dan, ko naj bi dobila M (ker je pač ni bilo) in je pokazal! :bravo:
Naredila sem ga pa čist "preventivno", ker sva šla z dragim zvečer na morje in to s prijatelji... Takšno "počitnikovanje" pa je ponavadi tudi kak dan "pijansko" in sem morala vedet! :) :)
Jaz bi na tvojem mestu naredila še CB čez kakšen dan ali dva... Poskusi! Če še ne bo nič in tudi M ne bo, pa počakaj še kak teden... Pri nekaterih traja malce dlje, da se poveča koncentracija nosečniškega hormona. Veliko sreče ti želim!! LP, Saša (17,3/7)

kimi -> Prosim pomagajte (3.11.2004 18:28:20)

Naredi CB je najbolj zanesljiv

Stran: [1]