Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 12:37:46
|
|
|
|
lemavrica
|
Če kdo na skirivaj pije se da ugotoviti če npr: - skriva pijačo - jo ima po več omarah po stanovanju - se čudno obnaša oz. spreminja razpoloženje - nerazločno govori,.... Je kar dosti znakov ki kažejo na problem s alkoholom
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 12:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj potem, ko boš imela dokaz Jaz jih ene par poznam (vključno z mojim fotrom) , pa če tko hoče, kaj naj.
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 12:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
rdeč nos, zabuhla lica,suhe noge,...
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 14:19:52
|
|
|
|
Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam sum na nekoga, da malo preveč popije. Kako dokazati oz. sploh ugotoviti, če je to res? Kaj boš pa potem
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 14:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 rdeč nos, zabuhla lica,suhe noge,... Takole jaz izgledam, ko vstanem... no, suhe noge imam vedno... pa nisem alkoholik...
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 15:12:47
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 rdeč nos, zabuhla lica,suhe noge,... Takole jaz izgledam, ko vstanem... no, suhe noge imam vedno... pa nisem alkoholik...
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 15:15:11
|
|
|
|
sandra85
|
smrdi...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 15:23:51
|
|
|
|
lemavrica
|
Žal tudi ko imaš dokaz da nedo prekomirno uživa alkohol ne moreš nič naresti, ker za zdravljenje se mora oseba strinjati kaj drugega pa itak ni za narest. Najslabši je pa odnos "pa nej pije če hoče", ker to lahko vodi v ful hude družinske težave in travme.
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 15:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Najslabši je pa odnos "pa nej pije če hoče", ker to lahko vodi v ful hude družinske težave in travme. Jaz sem žal prišla do te stopnje. Boljše to, kot pa da bi celotno otroštvo porabila za nekoga, ki se noče zdravit. Vem, da je žalostno a kaj čem. Nočem biti obremenjena s tujimi težavami, ker imam svojih zadosti.
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 16:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam nos za te zadeve. Noben čigum ali umivanje zob ne pomaga. Je pa res, da jaz čisto nič ne pijem in morda zato še prej zavoham. Drugače pa ne smrdi samo sapa, smrdi tudi pot (švic), oči se svetijo, nekateri se hihitajo, zaplet se jim jezik, bolj so pogumni kot drugače...... Kako dokazat? Greš za njim in vidiš kam zahaja. Če pije doma mora biti kje skladovnica steklenic ali pločevink, tudi zalogo mora imeti kje skrito.... Imela sem sodelavca v pizzeriji, ki je na skrivaj pil (pred nami nikoli in trdil, da on sploh ne pije, je pa imel resne težave...) je v skladišču kradel pločevinke in steklenice piva, jih na skrivaj ned šihtom pil za skladiščem zunaj, na eks toplo pivo , steklenice pa metal na streho od skladišča, dokler se en dan ni vse vsulo dol, nam pa nič jasno. Praznil je požirek po požirek žganega, nam pa šef težil da ne računamo in nam trgal od plač ipd. Pijanca se vedno dobi, samo priznal pa ne bo nikoli. Se bo prej skregal.
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 16:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa nekaj drugega zanima, koliko ta oseba popije??? Tudi midva z možem ne pijeva v družbi tako se izogneva popivanja do onemoglosti ki se ga nekateri tako veselijo. Tam rajši popijem sok, ko pridem domov pa velikokrat po slućbi odpreva vsak eno flašo piva in ga spijeva vsaj v teh vročih dneh. Včasih tudi 3X na teden vsak dan enega...............sva zato prikrita alkoholika????????
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 16:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh... Zvohaš ga takoj.. Partner je en dan prišo s službe, pil je samo en pir, ampak se ga je vohalo.... In če spiješ nekaj pirov na teden, že nisi alkoholik, vsaj moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 16:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Gorazdova nekaterim je že pivo na teden preveč in si že alkoholik. Takšna je moja mati, ki ne prenese da popijem malo alkohola, zato pred njo tudi jaz raje skrivam če kdaj kaj popijem. Zato mi je šlo tole malo v nos, lahko človek le ne želi da je pipil eno pivo in ga popije tam kjer ima mir ni vedno vsak takoj alkoholik in ima težave......
|
|
|
|
RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? 27.6.2007 16:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ehh.. Naj raje pride k partnerjevem očetu, pa bo videla, kaj pomeni biti alkoholik.. Ji bo kar minlo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?