Anonimen -> RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti? (27.6.2007 16:10:07)
|
Jaz imam nos za te zadeve. Noben čigum ali umivanje zob ne pomaga. Je pa res, da jaz čisto nič ne pijem in morda zato še prej zavoham. Drugače pa ne smrdi samo sapa, smrdi tudi pot (švic), oči se svetijo, nekateri se hihitajo, zaplet se jim jezik, bolj so pogumni kot drugače...... Kako dokazat? Greš za njim in vidiš kam zahaja. Če pije doma mora biti kje skladovnica steklenic ali pločevink, tudi zalogo mora imeti kje skrito.... Imela sem sodelavca v pizzeriji, ki je na skrivaj pil (pred nami nikoli in trdil, da on sploh ne pije, je pa imel resne težave...) je v skladišču kradel pločevinke in steklenice piva, jih na skrivaj ned šihtom pil za skladiščem zunaj, na eks toplo pivo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], steklenice pa metal na streho od skladišča, dokler se en dan ni vse vsulo dol, nam pa nič jasno. Praznil je požirek po požirek žganega, nam pa šef težil da ne računamo in nam trgal od plač ipd. Pijanca se vedno dobi, samo priznal pa ne bo nikoli. Se bo prej skregal.
|
|
|
|