Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 29.6.2007 21:34:22
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz sem imela za že od nekdaj izbrano še ko sem bila mala!ker je ena kolegica od mame rodila in je dala ime Tjaša!in sem vedno govroila da bo moja pupa Tjaša!in potem malo ja malo ne ker mojemu ni bilo 100% všeč!in je bila Žante amapk ko se je najina pikica rodila je ostala Tjaša! Res pa je dokončna odločitev padla ko je moj lubi videl našega sončka! drugače pa smo celo nosečnost študirali ker moj je zbirčen ko tudi za fantak je bilo dosti težav tako da če bo kdaj fantek bo brez imena
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 29.6.2007 22:52:21
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem tudi imela v maldosti par "izbranih" imen, a potem sva se odločila za to ime zadnji teden, je čisto drugo.
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 30.6.2007 0:12:37
|
|
|
|
F*S*M
|
Jaz sem imela za (Ela) izbrano ime že nekaj let za (Filip) pa je prišel čisto spontano ko sem bila noseča nekje 2 meseca. In je prišel moj Princ Filip Veliki
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 30.6.2007 2:18:28
|
|
|
|
kaycha
|
jaz imam Lano v glavi se od takrat ko nisem sploh nobene poznala... nisem niti vedla al kaksna je al je ni. no, zdaj jih je pa ze malo morje. za fantka se je pa itak spreminjalo vsak teden, celo puberteto zdaj imam pa 2, pa ne znam povedat katero je lepse:)
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 4.7.2007 11:46:43
|
|
|
|
Pikca
|
za punčko mi je bilo od nekdaj všeč ime Živa, na srečo mojemu tud, ime sva dokončno določila na pregledu NS, če bi bil fantek, bi bil Žiga ali Jaka ko sem bila drugič noseča, bi bila punčka zihr Neža, za fantka pa se nisva mogla odločit, sva imela nek ožji izbor, ob rojstvu pa se odločila, da bo Jernej
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 4.7.2007 11:50:42
|
|
|
|
Aja32
|
Za punčko sem imela ime izbran cca. 15 let... Hvala bogu je bilo mojemu tudi všeč... Potem sem imela jaz neke druge prebliske, pa ni odstopil od tega imena... Za fanta sva imela v mislih Luka ali Jaka... Ko je ven prilezel, sva ga pogledala in rekla, da bo Luka... V drugi nosečnosti je za punčko ostalo isto, za fanta pa sta bili dve imeni v igri Jaka ali pa Maks... No, pa je pupa Naja ven prikukala...
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 6.7.2007 12:12:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 1. sploh ni bilo dileme. Ime sem imela izbrano, no sva. Sedaj pa je problem, ker sva zalogo imen, ki so obema več (bilo je samo eno in še to za ), izčrpala. No, sicer pa imam še 23 tednov časa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2007 8:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?