Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 15:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem zanosila, sem se odločila za dve imeni (za in ), ko sem pa na UZ izvedela spol, je bilo pa dokončno. V "mladosti" sem imela pa preveč drugega dela.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 15:28:20
|
|
|
|
2.2.
|
midva z možem sva izbrala ime ko sem bila 8 mesecu nosečnosti samo za punčko za fantka pa še ne, ker nam je zmanjkalo časa- zmeraj sva si rekla da bomo, bomo,... pa nismo. itak pa sem prej rodila in je bila punčka.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 15:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Odločila sva se za imeni že na začetku nosečnosti.. Sedaj samo še čakava, ali bo deček ali punčka
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 15:35:54
|
|
|
|
2ursae
|
ko sem na morfologiji izvedela za spol . Nekak se mi je zdelo bolj osebno, da se že pred njegovim rojstvom pogovarjamo o Anžetu, kot pa o dojenčku, otročku, fantku ... Zdaj v drugo mi pa ne gre več tako dobro , ker sem že dobrih 5 mesecev, pa se še ne morem odločit za ime, čeprav že vem, da bo fant. Vsekakor bi se rada odločila čim prej, še pred rojstvom ... krepko pred rojstvom, če bo šlo
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 16:03:07
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Izbran je bil kmalu na začetku nosečnosti pa sem se zadnji mesec premislila in tako je dobila ime šele v porodni sobi ko sva jo prvič stisnila v naročje.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 16:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nisem imela izbranega imena iz mladosti.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 16:47:12
|
|
|
|
Maxica
|
Za prvega otroka sva z možem ime izbrala kakšnih 14 dni pred pdpjem, za drugega sem pa jaz skoz celo nosečnost nekak imela v glavi to ime. Imena za otroke, ki so mi bila všeč v "mladosti", mi sedaj niso več.
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 16:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem prvič zanosila, sva izbrala imena za vse otroke, ki jih bova mogoče kdaj imela.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 17:35:33
|
|
|
|
digi
|
Hm, ko sem bila na NS mi je rekla G, da bo najverjetneje in od takrat je bilo jasno da bo Timon, če pa ne bi bil tisto picek, pa bi bilo bolj težko..... Ne da ni nekih idej, ampak ni bilo pa tistega, ko bi lahko rekla, to je pa to brez pardona.....
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 19:28:24
|
|
|
|
Tanayya29
|
jaz čakam na morfologijo,ki jo mam prihodnji četrek... upam,da bom zvedla tudi spol.. če po punčka bo Iza(jaz si full navijam za Luno,ampak nobenmu ni všeč ), če bo fantek pa bo Taj.. lep pozdrav vsem nosečkam..;))))
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 20:00:27
|
|
|
|
majrim
|
no, jaz sem vseskozi imela v mislih samo eno ime za punčko ( Neža ) ...to je namreč enkrat nečak izbral, ko je imel tam okoli 7 let in sem mu obljubila, da če bom kdaj imela otroka, bo Neža ...in hvala bogu, se je tudi moj dragi s tem strinjal... ....in tako bo vsak čas prikukala na svet naša Neža
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 21:16:31
|
|
|
|
draja
|
Jaz sem imela že od nekdaj izbrana imena za moje bodoče otročke, potem med nosečnostjo pa se je v izbiro vključil tudi dragi in so se imena malo zamenjala, no po morfologiji, ko je bilo jasno, da bomo imeli punčko, pa smo le izbrali ime, ki mi je bilo že od nekdaj najlepše za punčko - Živa.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 21:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga izbrala tokom nosečnosti. Imela sem dve imeni v ožjem izboru, dokončno sem se odločila v porodnišnici. Sem p vedela, da bo fantek.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 21:20:32
|
|
|
|
Udb
|
V "mladosti" smo se s prijateljicami dostikrat menile o imenih - in tako sem jih imela par izbranih. No, potem ko sem zanosila, sva pa z možem izbrala čisto drugo ime.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 22:04:56
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb V "mladosti" smo se s prijateljicami dostikrat menile o imenih - in tako sem jih imela par izbranih. No, potem ko sem zanosila, sva pa z možem izbrala čisto drugo ime. Jaz isto.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 22:10:10
|
|
|
|
DANVARI
|
midva sva načela to temo na začetku nosečnosi in za punčko oba izstrelila isto ime tako da je bilo odločeno - na srečo je na koncu tudi res bila punčka No sedaj pri drugi nosečnosti sva glavno ime za punčko porabila in imava problem za fanta pa tud ne gre in ne gre.... no potem ko bo spol pogruntan bo malce lažje, ker za oba spola se pogajat je pa težka
< Sporočilo je popravil DANVARI -- 24.6.2007 22:11:07 >
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 22:48:03
|
|
|
|
bskrle
|
Na poti v porodnišnico, je mož rekel,da lahko sama izberem ime. Spola nismo vedeli. Za prvo in drugo pa smo imeli ime izbrano malo prej.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 22:58:46
|
|
|
|
sato
|
Za sem vsak mesec izbrala drugo ime, moj se je z vsemi predlogi strinjal (razen z Ano). Sedaj ima dve imeni, ki sem ju izbrala kak mesec pred porodom. Še sreča, da sem rodila dva tedna prezgodaj, drugače bi si spet premislila . Če bi izbirala zdaj, bi ji bilo ime Ramona (joj, kako mi je všeč to ime- bi imela takoj še eno punčko). Ime za sem imela izbrano pet let pred njegovim rojstvom, tako da vso nosečnost niti pomislila nisem, da mu ne bi bilo tako ime.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 23:12:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim no, jaz sem vseskozi imela v mislih samo eno ime za punčko ( Neža ) jaz tudi potem pa mi je Pušenjak povedal, da ne bo Nežke....da moram zbrati drugo ime.... in tako sva tuhtala in tuhtala od 12 tedna do malo pred porodom...
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 23:53:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst sem si kako leto pred zanositvijo izbrala popolnoma drugo ime za punčko, kot sem jih imela že nekdaj v glavi in upala, da bo mojemu všeč... za fantka pa se nisva mogla tedinit, ker njemu moj izbor izpred let ni bil všeč... pa je potem on dobil za nalogo, da izbere ime za fantka , ampak takega ki bo obema všeč... in se je super odrezal... v sedmem mesecu sva imela mir z imeni... zdaj samo še čakamo, da vidimo kattero ime bo prišlo prav.. glede na to da ne vemo spola našega novega člana
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 24.6.2007 23:58:40
|
|
|
|
viv_
|
Obakrat sva imela imena izbrana še preden sem bila noseča. Ko smo se začeli pogovarjat o prvem otročku sva izbrala ime Mirna, Zarja je bilo pa že takrat "na lagerju" če bo še kakšna punčka... Za fantka pa tako ali tako ni bilo dileme. Bi bil Gabrijel IV.
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 25.6.2007 9:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva načrtujeva prvega otročka v naslednjih nekaj mesecih in že ene 3 leta vema kako mu/ji bo ime
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 27.6.2007 22:14:32
|
|
|
|
frutka_
|
V porodni sobi je padla končna odločitev da bo Filip. Sva si z možekom rekla, da bova ga prej videla in se prepričala ali mu bo ime pasalo ali ne.
|
|
|
|
RE: Kdajs te izbrale otrokom ime? 29.6.2007 15:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prvič slišala ime Žan ko sem bila stara 12 let. Takrat tega imena sploh še ni bilo pri nas, vsaj ne v takem številu. In mi je za vedno ostalo, da če bom imela kdaj sina bo Žan. In evo ga, čakam sina . Mož je sprva malo po strani gledal, zdaj pa ga že kliče po imenu in kuje ljubkovalnice in se z njim pogovarja . Punčka pa bi bila Živa, ker mi je ena punčka ostala v spominu s tem imenom, pa seveda mi je tudi ime všeč. Mogoče pa bo naslednja , ker za več nimam imena .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?