Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: današnje razmišljanje 24.6.2007 9:18:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Hecno, a ne; babica res nima nobene pravice, ima pa otrok pravico do svojih bližnjih sorodnikov. Kar pozanimajte se. Ostalega pa ne bom komentirala, ker se mi ob vseh teh pluvanjih po taščah že želodec obrača. Izkoriščati znate do fundamenta, jemljete si neke pravice, tako ste vzvišene in samozadostne, tako popolno idelane ... z eno ogromno napako - nimate tistega, kar ima vsak klateški pes, ve pa ne premorete: hvaležnost in spoštovanje človeka, zaradi katerega ste in imate to, kar pač zdaj imate. Se popolnoma strinjam. Moja prva tašča, se pravi prava babica mojega zaklada, ga ni poklicala, videla ali obiskala že ene 8 let. Če ga sreča na ulici, ga ne bo prepoznala. In kdo je tu na izgubi? Ona. Na srečo pa toliko več ljubezni moj sin dobi od moje "nove" tašče, ki ga ma neskončno rada. Zato punce, bodite hvaležne, da so vašči črvički središče sveta za vaše tašče. Tudi mi bomo nekega dne hrepenele po družbi svojih vnučkov in že zdaj po tihem molim, da bom mela "normalno" snaho, ki se ne bo bala dati svojega otroka meni v varstvo.
|
|
RE: današnje razmišljanje 25.6.2007 9:33:43
|
|
|
|
SISI25
|
Jaz se strinjam z vsako "stranjo" po malem. Razumem anonimno in razumem tiste, ki pravijo kako pomembne so babice. Moja mama bi dala za moja otroka vse na svetu, druga babica pa ju vidi 4x na letu kar se meni ne zdi ravno normalno in je tudi moja otroka ne poznata ravno. Ko pride ji rečeta teta. Kar se mene tiče mi je čisto vseeno, če pride, ampak zaradi otrok bi si pa želela, da bi imeli boljše odnose. Ampak po drugi strani pa razumem anonimno. Kar je preveč je pa preveč. 5x na dan se mi vsekakor zdi preveč, da kliče. Saj potem zgleda tako kot da jima ne zaupa, da bosta znala poskrbeti za svojega otroka. In tudi vem, da ti vedno ne paše nekdo, pa naj bo to babica ali mama ali ne vem kdo. Vsak ima rad kdaj mir. Zato mi je tu malo smešno, ko vse razlagate, kako so babice pomembne. Seveda so pomembne, ampak saj pomembne lahko ostanejo tudi, če ne hodijo vsak dan in ne kličejo 5x na dan. In spet druga stvar. Kaj je družina. Kot družina se jemljejo tu otrok, mama in oče. Babica ne spada ravno v to ožjo družino. Ker potem so tudi vse tete in strici in dedki, bratje, sestre in ne vem kdo še družina. Seveda so, ampak je drugače. Tudi vaši otroci si bodo nekoč ustvarili svojo družino in ve boste še vedno njihova družina, ampak na drugačen način. In če si anonimna želi malo miru in ne kontrole na vsakem koraku jo popolnoma razumem in ne vem kaj je tu narobe. Sploh če ima otrok dovolj stikov z babico. Druga stvar bi bila, če bi ji šla tako na živce, da bi otroku stike omejevala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?