|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi s starši
2.11.2004 10:33:12   
ery
Ojla. Joj, upam da me ne boste kregale, ker bom nekaj vprašala, kar ne spada v to temo..ampak ker mi delujete vse v redu punce, bi rada nasvet.
Namreč, s fantom delava stanovanje v hiši-zgornji štuk. Praktično nama manjka samo se kuhinja in dnevna soba. Ampak problem je, ker se moja dva skos vtikata!

zdej je fant brez službe, zaposlen je bil za DČ in išče... Ati in mami naju skos živcirata, tako da sva živčna zaradi njiju in ne zaradi službe.. Pravita, kdaj jo boš dobil, nikoli... kdo te bo preživljal (Jaz sem zaposlena), bodo kaj rubit prišli, če ne boš kredita odplačeval( pri meni ni prijavljen..halooo???), ma obnašata se tko, kot bi bil njun otrok, ves čas delata eno paniko! To je bilo že pri meni, namesto da bi me vzpodbujala, ti zbijata moralo... in se takorekoč bojiš zaradi njiju-kaj bosta rekla....
Drugače se razumemo, samo zakaj se tolk vtikata? Zakaj raje ne rečeta . da se bo vse uredilo, pa bi bilo vse skupaj lažje..
Že danes zjutraj, ko je mami vstala, me je takoj napadla, če Klemen ne gre delat, če še ni dobil službe.. Jaz sem samo rekla: Čaka...
In zaradi tega se ju kar izogobava-ali sva zgoraj ali pa greva na potep...Ali ima kdo podobne izkušnje?

Ali katera ve za kako službo? Ali ima katera kaj vez v Automatic servisu?

Sej vem, da ta tema ne spada zraven, tko da vam ni treba odpisat...

Pa še to: Kdaj otročka dajete zvečer spat? Ali strogo po urah ali kakor kdaj_ob devetih, enajstih polnoči?

Hvala vam in lepo se imejte!

ery:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   problemi s starši
2.11.2004 11:17:06   
Anonimen
Ja, ne vem, težko je reči. Včasih starši lahko bolj objektivno gledajo na vso stvar, odvisno, kakšni so. Če misliš, da imajo lahko tudi malo prav, potem jih pusti pri miru in delaj naprej, kot delaš sedaj. Ko bo tvoj fant dobil službo, se bo že vse uredilo.

Će pa zganjajo paniko za prazen nič in si ti 100-odstotno prepričana, da v tvojega dragega ni za dvomit, potem pa se jim le postavi po robu in jima povej, da si odrasla, da si partnerja pač izbiraš sama in da onadva lahko pomagata z nasveti, če ju prosiš zanje, ali pa kako drugače pomagata, ko boš njuno pomoč potrebovala.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   problemi s starši
2.11.2004 12:52:23   
ery
Hvala za nasvet in tolažbo hkrati. Imaš popolnoma prav... A če jaz njima rečem to kar si mi ti napisala,naj raje dasta kak nasvet ali pomagata, bo še bolj vse čudno, ker bosta potem mislila, da midve ne zmoreva... ma taka sta... in zaradi tega se ju izogibava, potem pa mami pravi, da se nočem nič z njo pogovarjat...Le zakaj????

Upam, da se bo kmal vse uredilo... Ampak vseeno ne razumem zakaj se vtikata v mojega fanta, naj se raje brigata za mojega brata, ki je še v srednji šoli. Ne ve, ali res mislita, da ga bosta morala preživljat, če ne bo takoj našel službe. Brez službe je en teden...

Noro.

lepo se imej, Splišni...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   problemi s starši
2.11.2004 15:37:55   
ronja5
Uf, to je pa težka tema. Najboljše je če mlada družinica živi sama. Če je kakšna možnost je dobro da jo izkoristite.
Sama sem bila na svojem pri 19. letih, potem so se zadeve obrnile tako, da smo bili pri 23. spet pri mojih starših. Za znoret! Sedaj že 7 let živimo sami. Odnosi so se ful izboljšali, mojadva sta ZLATA! Čeprav je stanovanje majhno, nam je lepo in ne bi menjala niti za razkošno vilo, če bi bili tam starši- moji ali njegovi, čisto vseeno je.
Sicer pa je s tem tako kot z otroci, postaviti je treba jasne meje, seveda na fin način, brez hude krvi.Frida, to kar govori tvoj tast je pa že skrajnost.Naj mu tvoj lepo razloži, da se tako ne more obnašati do tebe. Lahko pa mu to poveš tudi sama. Na dopust pa absolutno sami! Ali pa plačajte dopust staršem, vi pa tačas uživajte doma!
Vsekakor sočustvujem z vami!

Vse dobro!:rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   problemi s starši
2.11.2004 15:42:01   
neja23
Kot vidim si mamica.Pozabi na tvoja starša,tudi jaz sem bila nič vredna in sem vse naredila narobe,potem sem se jim pa po robu postavil pa je sedaj kar vredu.Posvetita se raje svojemu sončku:duda: in uživajta.Saj bosta kmalu na svojem.
Lep pozdrav:sloncek::sloncek:

Aja glede spanja pa tole.Mi smo stari deset mesecev in pol in gremo kmalu v vrtec zato se sedaj pripravljamo na ustaljen urnik.Popoldansko spanje nam gre kar dobro od rok zvečer pa imamo še rahle težave.Odvisno je tudi kdaj se otrok zbudi.Pri nas smo za spanje izbrali uro nekje okrog osme in devete zvečer

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   problemi s starši
3.11.2004 7:35:37   
ery
Jutro... Moram vam povedat, da še nisem mamica. Za nesporazum se oproščam. Tisto vprašanje sem postavila zato, ker ena kolegica daje dojenčka spat točno ob določeni uri vsak dan, pa ji ponoči ne spi, druga kolegica ga pa daje spat kakor kdaj-od 21h do 24h enkrat, celo noč ji spi. Tako da se res oproščam, ker ste nekatere mislile, da sem mamica-s fantom pa delava na tem :)

Frida, si kar predstavljam, kako ti je... in se popolnoma strinjam s tabo...

Hvala pa vsem za mnenja in tolažbo :sloncek:

Se še beremo..

lep dan!
ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   problemi s starši
3.11.2004 18:36:04   
ronja5
Bravo Frida! Imaš veliko srce!In pa super fanta. Upam, da bo tudi tast to opazil!

LP! Ronja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?