ery -> problemi s starši (2.11.2004 10:33:12)
|
Ojla. Joj, upam da me ne boste kregale, ker bom nekaj vprašala, kar ne spada v to temo..ampak ker mi delujete vse v redu punce, bi rada nasvet. Namreč, s fantom delava stanovanje v hiši-zgornji štuk. Praktično nama manjka samo se kuhinja in dnevna soba. Ampak problem je, ker se moja dva skos vtikata! zdej je fant brez službe, zaposlen je bil za DČ in išče... Ati in mami naju skos živcirata, tako da sva živčna zaradi njiju in ne zaradi službe.. Pravita, kdaj jo boš dobil, nikoli... kdo te bo preživljal (Jaz sem zaposlena), bodo kaj rubit prišli, če ne boš kredita odplačeval( pri meni ni prijavljen..halooo???), ma obnašata se tko, kot bi bil njun otrok, ves čas delata eno paniko! To je bilo že pri meni, namesto da bi me vzpodbujala, ti zbijata moralo... in se takorekoč bojiš zaradi njiju-kaj bosta rekla.... Drugače se razumemo, samo zakaj se tolk vtikata? Zakaj raje ne rečeta . da se bo vse uredilo, pa bi bilo vse skupaj lažje.. Že danes zjutraj, ko je mami vstala, me je takoj napadla, če Klemen ne gre delat, če še ni dobil službe.. Jaz sem samo rekla: Čaka... In zaradi tega se ju kar izogobava-ali sva zgoraj ali pa greva na potep...Ali ima kdo podobne izkušnje? Ali katera ve za kako službo? Ali ima katera kaj vez v Automatic servisu? Sej vem, da ta tema ne spada zraven, tko da vam ni treba odpisat... Pa še to: Kdaj otročka dajete zvečer spat? Ali strogo po urah ali kakor kdaj_ob devetih, enajstih polnoči? Hvala vam in lepo se imejte! ery:racka:
|
|
|
|