|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sama
20.6.2007 12:45:36   
modrooka

Moje mnenje je, da si se odločila prav. Zaslužiš si biti srečna in srečo si zaslužita tudi tvoja otroka!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.6.2007 13:17:12   
beba76
Ja, ja, itak, da si ti vse kriva! Jaz sem bila tudi, pol, po času pa me je še začel obtoževati, da sem jaz mela druge... Mislim...za znoret.

Po njegovem klicu včeraj pa res nimaš več kaj razmišljati, čeprav se mi zdi, da si bila že odločena, ko si napisala prvi post, pa si le hotela, da nekak potrdimo tvojo odločitev. Jaz jo 100% in velika večina drugih tudi.

Zaradi otroka ostati z njim? NIKOLI!! Kaj ima otrok od tega, ko posluša vajine prepire, ko sta oba živčna in napeta, ko zaradi tega kričita še nanj, ko.... Konec koncev pa otrok zraste, se osamosvoji, odide, ti pa ostaneš z butlom!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.6.2007 19:15:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da sem itak jaz tista, ki ga je prisilila v to, da ima drugo, saj sem vedno preveč utrujena za...(vstajam ob 5h, peljem otroka v vrtec, grem v službo, domov, sem ves popoldan z otroci, zvečer ju okopam, nahranim, dam spat, potem pa še po hiši storim, kar je treba.

Eno je logična posledica drugega.

Želim ti vso srečo, če si se odločila, da boš živela naprej sama z otrokoma.

Nauči se kaj iz tega primera. Ne bodi v bodoče samo mati svojih otrok in gospodinja. Razmisli, kje si se v tej rutini izgubila tudi ti in naslednjič ne pozabi, da si tudi ljubica moškemu in prijateljica sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.6.2007 19:54:21   
Anonimen
Ja res nisem prebrala drugega posta.Zdaj mi je jasno.Brcni ga v tazadnjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.6.2007 21:01:30   
Anonimen
Hvala vam, ženske (in moški). Danes sem že bolje, nekaj časa pa bo seveda nekaj manjkalo.  V bistvu me je danes spet klical (po nekaj solzavih SMS, na katere nisem Oodgovorila). In kmalu tudi povedal, kaj ga žuli- noče, da bi me imel kdo drug. On bi pa verjetno rad še naprej sedel na dveh stolih. 
Vojakinja, mogoče bi oprostila, če bi se zgodilo enkrat- vsi smo krvavi pod kožo, tudi meni bi se mogoče lahko zgodilo. Ne pa, da se je dogajalo dva meseca, veliko noči je kar prespal pri njej in nato brez slabe vesti prihajal domov k nam. Še prejšnji teden mi je prisegal na otroka, da nima druge in da spi pri sorodniku, ko se ga naseka, ker noče pijan voziti domov. V resnici pa je bil pri njej. Bolano! In ko sem mu spokala , sem opazila, da ima pol že pri njej. On pa še vedno prosi, roti in na koncu grozi, samo da bi se vrnil. Jaz pa vem, da ga nočem nikoli več!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.6.2007 21:03:24   
Anonimen
Matr dedca zarukanega bi zagutila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.6.2007 21:04:45   
purple
Čestitam ti za pogum. Ja enkrat se še lahko oprosti, to je pa že preveč. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.6.2007 21:25:19   
Anonimen
Oprostiš mu lahko, ampak ne vzami ga pa nazaj.. Če se je to dogajalo 2 meseca, in če je prisegel na otroka, je pravi idiot!! Vesela sem, da si odločna, le tako naprej.. Bolj boste srečni brez njega kot pa z njim, verjemi... Čas celi vse rane user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2007 21:27:33   
Anonimen
Čas celi vse rane

Se ne strinjam z tem pregovorom nikakoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.6.2007 21:47:42   
Anonimen
Se ne rabiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.6.2007 9:12:26   
Taula

da sem itak jaz tista, ki ga je prisilila v to, da ima drugo, saj sem vedno preveč utrujena za...(vstajam ob 5h, peljem otroka v vrtec, grem v službo, domov, sem ves popoldan z otroci, zvečer ju okopam, nahranim, dam spat, potem pa še po hiši storim, kar je treba.

Eno je logična posledica drugega.

Želim ti vso srečo, če si se odločila, da boš živela naprej sama z otrokoma.

Nauči se kaj iz tega primera. Ne bodi v bodoče samo mati svojih otrok in gospodinja. Razmisli, kje si se v tej rutini izgubila tudi ti in naslednjič ne pozabi, da si tudi ljubica moškemu in prijateljica sebi.

Mogoče pa ni imela druge izbire?user posted image  Če ji dec ni nič pomagal je morala sama poskrbeti za vse.

Drugače pa anonimna...prav si se odločila. Srečno.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 21.6.2007 9:13:18 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.6.2007 18:46:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Čas celi vse rane

Se ne strinjam z tem pregovorom nikakoruser posted image

Jaz se tud ne strinjam..dokler sem pustila samo času čas, sem se vsak dan cmerla kot zmešana..pol pa sem se zatreskala v enega-čez noč-in od takrat je svet postal lepši, jaz pa vsa nasmejana..torej: nova ljubezen zaceli vse rane (moj rek)user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
21.6.2007 18:53:51   
daddy
   ampak, tudi za novo ljubezen je bil potreben čas, a ne? ergo, še vedno je čas tisti, ki ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?