Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 16:48:06
|
|
|
|
kimi
|
Dojenček naj bi imel na sebi eno cunjo več kot mi. Jaz mi novorojenčku oblekla debele žabe, body, majčko z dolgimi rokavi+pajaceh in na koncu jakna ali bunda. V stanovanju imamo mi na malčku le tanke žabice, body in čez majčko z dolgimi rokavi
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 16:48:55
|
|
|
|
kimi
|
oprosti za napake malo hitim pa se mi potem kar tipke mešajo:)- upam da veš kaj mislim
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 18:56:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo imeli pri približno tej temperaturi oblečen bodi, majčko z dolgimi rokavi, frotiraste žabice in pletene copatke. LP
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 19:18:54
|
|
|
|
mehurčica
|
David se je rodil pozimi in v stanovanju smo imeli ene 23,24 stopinj v dnevni sobi, v spalnicah 3 stopinje manj. Oblečen je tako: dolg body in preko bombažni ali plišast pajacek na naramnice, če je imel hlače pa je imel zgoraj dve bolj tanki majčki. Za zunaj pa seveda malo bolj.:) Sedaj, ko pa že nori po stanovanju pa ima sp.del trenerke, zokenčke in body s kratkimi rokavi. :miska:
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 1.11.2004 9:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mojemu oblekla dva bombažna bodyja in ene plišaste žabice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?