|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sataraš
19.6.2007 12:45:56   
Strawberrie Cherrie
Če se mu reče tako user posted image user posted image - kako se naredi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:46:21   
tanikaa
Kdo bi vedeluser posted image  

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:48:51   
Anonimen
Popražiš čebulo, dodaš na koščke narezano papriko in pražiš, da paprika postane mehka, dodaš paradižnik in še nekaj minut popražiš, soliš in popraš, nato daš jajca, zmešaš in pustiš nekaj minut da zakrknejo.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:49:53   
Strawberrie Cherrie
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:50:18   
karamela
Narežeš paradižnik, papriko na kocke.  V ponvi prepražiš eno čisto majčkeno čebulo, ter dodaš paradižnik in papriko ter dušiš do mehkega. Na koncu dodaš razžvrkljano jajce in posoliš.

Lahko narediš tudi brez čebule. Tako ga na hitro naredim jaz.


(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:50:20   
Anonimen
Na olju prepražiš veliko čebulo, dodaš narezane paprike, lahko rumeno, rdečo in zeleno ter nekaj časa pražiš.
Ko so paprike na pol spražene dodaš narezan paradižnik, lahko ga tudi olupiš, če vas moti kožica.Sama dodam še jajčevec.Vse to pražiš do mehkega na ne prevročem ognju in če se prijemlje malo zalivaš z juho ali vodo.Tik pred koncem dodaš strt česen in peteršilj, posoliš že prej in lahko dodaš še vegeto.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:51:47   
Barči78
Jaz ga naredim tako, da popražim čebulo dodam na koščke narezan zelo zrel paradižnik, na koščke narezano papriko, pražim, da se oboje malo zmehča, na koncu dodam jajca, po želji koliko, solim, popram, mešam tolk časa, da so jajca pečena in to je to. Lahko dodaš še česen, peteršilj, podobno kot gobe z jajci.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:52:51   
Strawberrie Cherrie
Bom poizkusila danes tako kot je rekla ninny, naslednjič pa od tebe nežna...z jajčevci...MNJAMI.
Btw - a misliš, da mi bodo na vrtu zrastli jajčevci? Sem nasadila 3sadike -> zdaj pa upam da bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sataraš
19.6.2007 12:54:37   
Anonimen
Pri meni jajčevci dobro uspevajo user posted image potem bodo tudi tebi ratali.Letos imajo dosti vode.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sataraš
19.6.2007 13:38:37   
Geja
Jaz pa delam sataraš brez čebule. Torej samo papriko, paradižnik in jajca... ja pa sol in poper...
Njami...

lp,
Geja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sataraš
19.6.2007 14:08:51   
Strawberrie Cherrie
Jaz ga že dušim user posted image user posted image user posted image

Nežna, drži fige, da bo user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Sataraš
19.6.2007 14:44:49   
Anuška79
Pri nas delamo sataraš brez čebule, dodam pa tudi malo na kocke narezane poli salame (ali na rezine, samo, da se malo popeče).

Drugače pa tako kot ostale: paradižnnik, paprika, jajca, sol.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Sataraš
19.6.2007 14:58:34   
eya
Jaz ga naredim točno tako kot Ninny. Bo danes za večerjouser posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Sataraš
19.6.2007 17:10:30   
jooly
Jaz ga v času ko je te robe na vrtu v ogrooomnih količinah, naredim kar cel pisker (po zgornjih receptih, samo brez jajc), ohaldim, razporedim v posodice po porcijah in dam v skrinjo. Ko se nam zalušta, hop v skinjo - brez rezanja, seklanja, dušenja, praženja... samo odtajam, dodam jajček in večerja je ready. Mi imamo sataraš ponavadi kot preliv na testeninah.
Pa dobl tek!

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Sataraš
19.6.2007 21:09:56   
Strawberrie Cherrie
Evo, jaz sem ga naredila takole -> 1 velika čebula na kocke narezana, 1 rdeča paprika, 1 zelena paprika, 5paradižnikov -> najprej sem popražila čebulo, potem zraven papriko, čez kakih 5minut sem dodala še paradižnik, pokrila, dušila približno 15-29min, žvrkljala 2jajci, dodala sol in poper... MMMM ostalo ga ni nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Sataraš
19.6.2007 21:14:48   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Popražiš čebulo, dodaš na koščke narezano papriko in pražiš, da paprika postane mehka, dodaš paradižnik in še nekaj minut popražiš, soliš in popraš, nato daš jajca, zmešaš in pustiš nekaj minut da zakrknejo.


Ja.



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Sataraš
20.6.2007 13:58:05   
tažana
o super. mi možek že cel teden teži naj taščo pokličem za recept pa se kar ne spravim na telefonuser posted image . mi je že kar nerodno stalno za te recepte fehtat. si bo mislila kakšen revež je njen siko user posted image , da njegova ženička še kuhat nič ne znauser posted image .
tuki gor pa nisem hotla vprašat sem si mislila da itak nihče ne bo vedel zakaj greuser posted image .
user posted image user posted image - dobrim kuharcam (eni se pa pridno učimo user posted image )

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Sataraš
21.6.2007 8:54:05   
martinuška
Samo še en nasvet (ker drugače delamo zelo podoben sataraž, kot ste že drugi napisali), če želite ful hiter sataraž.

V kolikor se vam ful mudi, potem namesto paradižnikov dajte noter kakšne dobre vložene pelate. Meni je sicer s svežimi paradižniki bolj všeč, ampak se dosti dlje kuha, tako da če hočem na hitro, potem dam noter pelate.

LP

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?