|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 18
30.10.2004 23:38:49   
Medvedka
Oj, ta sladke... Ne dobesedno, no... Pravzaprav upam, da niste preveč sladke... ;)

Veste, da mi je prav hudo, da ne bom prisostvovala tokratnemu srečanju... :(( :(( :(( :(( :((
A kakorkoli že, upam da ve pridete vse in da se kaj konstruktivnega zmenite...
Izgleda, da nam ni namenjeno, da bi prišlo skupaj vseh nas pet... :zmeden:
No, morda na tretjem srečanju... Upam pa, da se še vidimo, dokler bom še v enem kosu... :nosecka: ;)

Kinokija, jaz poskušam držati sladkorje nekje od 4 do 7 mmol/l, kar mi večinoma uspeva (z veliko truda!!!), a še vedno ne zmeraj... :( Skoraj vsak dan mi kakšen KS uide na 8, 9 ali 10 ali pa na drugo stran na 2 ali kaj takega.
Doze moram stalno spreminjati, se mi zdi, da se mi občutljivost na insulin spreminja iz dneva v dan. Tekom dneva pa sploh.

V sredo, 3.11. imam spet kontrolo - na PDC, bom videla, kako bom poldnevno hospitalizacijo prenesla tokrat... :zmeden2: Kakorkoli že, da bi le bilo vse v redu...

Lepo se imejte na srečanju v torek, pa tudi sicer! :kava:

Čau!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 18
1.11.2004 22:00:03   
Katja*
Punce, oglašam se zopet...
:(Raje prestavimo tole naše srečanje... Žal jutri ne morem.:(( Meni je zelo žal, a ne gre..

:zmeden:Bomo kdaj uspele priti skupaj ali ne?

Lep teden, se še kaj tipkamo!

Katja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 18
2.11.2004 9:59:44   
Kinokija
:((:((:((:((:((:((:(( Men bo cukr narasu zarad naših oklevanj. ;) Kaj več popoldne, ko bo čas.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes-part 18
3.11.2004 7:46:54   
Kinokija
Alja, kako je bilo pri Tomažičevi, kako kaž za :duda: Sm včeri cel podpoldne te imela v mislih, kako si opravila. No, držimo pesti :miska::miska::miska::miska::pujs:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes-part 18
3.11.2004 10:58:10   
Alja1
Zdravo, cukrčke!

Najprej vam dolgujem opravičilo, ker od 28.10. ni bilo od mene nobenega glasu :hudicek:

Zadeva je bila sledeča: V petek v službi še full gužva, ker sem imela za v torek (02.11.) planiran dopust in seveda je bilo potrebno še vse narediti :(. V Novo Gorico mi hvala bogu ni bilo treba, sva pa z možem šla zvečer na eno fešto (pilo, jedlo in plesalo se je prav dobro :)-).
V soboto sva po vseh opravljenih obveznostih na pokopališčih odšla na mini oddih v Portorož, kjer sva predvsem UŽIVALA :bravo:

Včeraj, 02.11. sva se vračala in ker na morju nisem imela dostopa do RR, se v Koloseju sploh nisem ustavljala (očitno sem storila prav, ker do realizacije našega meetinga sploh ni prišlo).

Nam bo še letos uspelo priti skupaj, al ne? :zmeden:

Seveda sem se oglasila na Polikliniki. Izvid GHbA1c pa je 8,4%. Ne morem rečt, da sem full razočarana, ker sem od zadnjega izvida (11,1%) kar lepo napredovala, a vseeno si želim zbit povprečje še za 1-2%, potem pa :sloncek: in :modri: in :nosecka: in :duda: (upam, da še letos).

Tudi Tomažičeva bo danes dobila izvid, zato jo bom okrog 14.00 poklicala. Kaj sva se dogovorili, pa v nadaljevanju (vam sporočim).

V upanju, da se še letos dobimo na :kava: vas vse prav lepo pozdravljam!

Alja:rozica:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes-part 18
3.11.2004 11:01:57   
Alja1
A, ja!
Kinokija hvala za skrb in za pesti al fige al karkoli si že držala :bravo:

Medi, danes pa vso srečo na poldnevni hospitalizaciji in čim naj nervoze :love:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes-part 18
3.11.2004 16:38:00   
Kinokija
Alja, meni se zdi pa supeeeeeeer :bravo: da si zmanjšala Hb. Sem se bala, da bo nad 10. Menim, da lahko kar kmalu začneš :sloncek: za bejbija, mende ti je danes rekla Tomažičeva, da lahk? Valda ne more pri tebi čakati 7. Pol boš pa itak kmalu dobila črpalko, pa bo vse rešeno. Jaz tudi mislim, da bo Božiček prinesel :darilo: .........

Medi, kako si opravila?

Mamici, pridni bodita. :muca:

Ampak kavica sem nam pa izmika.....:kava::kava::kava:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?