Medvedka -> Diabetes-part 18 (30.10.2004 23:38:49)
|
Oj, ta sladke... Ne dobesedno, no... Pravzaprav upam, da niste preveč sladke... ;) Veste, da mi je prav hudo, da ne bom prisostvovala tokratnemu srečanju... :(( :(( :(( :(( :(( A kakorkoli že, upam da ve pridete vse in da se kaj konstruktivnega zmenite... Izgleda, da nam ni namenjeno, da bi prišlo skupaj vseh nas pet... :zmeden: No, morda na tretjem srečanju... Upam pa, da se še vidimo, dokler bom še v enem kosu... :nosecka: ;) Kinokija, jaz poskušam držati sladkorje nekje od 4 do 7 mmol/l, kar mi večinoma uspeva (z veliko truda!!!), a še vedno ne zmeraj... :( Skoraj vsak dan mi kakšen KS uide na 8, 9 ali 10 ali pa na drugo stran na 2 ali kaj takega. Doze moram stalno spreminjati, se mi zdi, da se mi občutljivost na insulin spreminja iz dneva v dan. Tekom dneva pa sploh. V sredo, 3.11. imam spet kontrolo - na PDC, bom videla, kako bom poldnevno hospitalizacijo prenesla tokrat... :zmeden2: Kakorkoli že, da bi le bilo vse v redu... Lepo se imejte na srečanju v torek, pa tudi sicer! :kava: Čau!
|
|
|
|