|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči v nogah
18.6.2007 10:27:22   
anita1984
ali imate tudi ve takšne probleme...
včasih ponoči me zagrabi krč, ki ne spusti kmalu, največrat pa zjutraj ko se hočem pretegnituser posted image ...
kaj naredite ve oz. kaj naj naredim, da se to nebi neč dogajalo...potem še celi dan težko hodim od bolečin.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči v nogah
18.6.2007 10:36:07   
Anonimen
Meni pomaga Magnesol. Vedno see pretegnem tako, da stopala obrnem navzgor (proti sebi)...

(odgovor članu anita1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 10:53:38   
Anonimen
Jaz sem si kupila FidiMag 300 šumečke v lekarni. Popijem pa jo tik preden grem spat, da bi ja zdržala doza za celo noč. Pa se mi še zgodi da me prime krč, ali pa da vsaj čutim tisto bolečino v mišicah, tik preden te zgrabiuser posted image .

(odgovor članu anita1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 13:08:44   
skuštrana
Magnezij in kalcij. Ampak ne skupaj (mg recimo zjutraj, kalcij pa zvečer) pa bo. Jaz sem imela v prvi nosečnosti full krče, sedaj sem pa že od prvega dne preventivno začela jemat mg in je tokrat kar boljše. Sicer pa meni pomaga še gibanje (kadar telovadim je full vidno izboljšanje).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 16:38:42   
Ninica
Joj, tudi mene ful lovijo krči v nogah, včasih takouser posted image močno, da še pri hoji čutim bolečine. Tudi jaz sem si začela pomagati z Magnesolom - mislim, da pomaga.

LP, Ninica

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Z dojenčkom po slabem vremenu.
пеперутка16

Koliko časa preživi vaš dojenček zunaj v zimskem času?

Ne hodimo ven. (20%)

Pol ure, uro. (40%)

Nekaj ur. (40%)

Več kot tri ure dnevno. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!