|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 18:53:25   
tinkara55
Sem v 17.t nosečnosti in mi je ginekolog na zadnjem ultrazvoku rekel, da imam posteljico nizko. Da se moram izogibat aktivnositm, skratka malo pazit. V materinski knjižici pa mi piše pod ultrazvok-posteljica:zadaj. Kaj zdaj to pomeni? A je to kaj nevarno sem zelo zaskrbljena. Pa tudi trebuh me vsake toliko boli oz. peče kot pri menstruaciji. Ce ima kakšna podobne iskušnje bi bila zelo vesela, če bi jih delila z mano.:zmeden:

Tinkara55 17t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 19:33:25   
eva1
Ojla!
No glede posteljce je takole-pri meni je ležala dolgo na materničnem vratu, potem se je pa kar naenkrat dvignla v 19t! In sedaj je spredaj ležeča, kar je vse ok! Še najbolj je da leži zadaj, tako kot pri večini nosečk! Nič ne skrbi, men so rekli da se mora dvigniti do 28tedna, drugače lahko pride do prezgodnjega poroda in eventuelno da CR!
Glede bolečin-mene vsak dan neki špika, pa dol tiši pa boli v trebuhu-se sploh več ne obremenjujem s tem, ker je normalno-maternica se veča raste, kosti se širijo...
Tako da nič ne skrbi in lepo nosečnost ti želim!
Lp, Eva 20t in :duda:

(odgovor članu tinkara55)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 19:37:40   
ZARA
no tinkara55...sm hotla mal nakladat,ampak ti je ze eva vse lepo razlozila,tko da...lepo nosecnost ti zelim...pa pazi na vaju...

papa:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 19:45:41   
tinkara55
Hvala za odgovore ampak me še vedno zanima nekaj:kaj pa vama piše v materinski knjižici pod ultrazvokom?
Meni piše posteljica:zadaj.Kaj to pomeni:(

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 19:57:23   
ZARA
jst sem jo imela spredaj tinkara, ampak nekje pac mora bit... tko da pomoje ni nobene panike glede tega...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 20:36:12   
mika
meni tud piše, da imam posteljico zadaj, tako da se pripravi na bolečine:((:hudicek::(( v križu oz celi hrbtenici.
jaz ponoči komaj kaj spim.
ni pa to nič narobe. ene imajo posteljico spredaj ene pa zadaj.

lp mika.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 20:57:47   
beti 1
Pri 17. tednih posteljica še ni tako velika, pa se da določiti, kje leži. Sredina je ponavadi tam, kjer se je oplojeno jajčece vgnezdilo. Povečini je to na zadnji maternični steni. Ni pa nobenega pravila. Tako, da je to kar ti piše v materinski knjižici čisto običajno.

lp
beti 1

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosima za vašo pomoč
30.10.2004 22:38:16   
kimi
jaz mislim da je zadaj v hrbetnici in to ni nič hudega fantki so večinoma v hrbtenici punče pa se nosijo spredaj redkokdaj so zadaj v hrbtenici. Moj:modri::duda: je bil v hrbtenici in je blo super ker sem imela full majhen trebuh

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosima za vašo pomoč
31.10.2004 10:02:43   
Abby
Tudi jaz sem imela majhen trebuh, torej sem najbrž nosila zadaj. Tako je ugotavljala tudi moja tašča hrvatica. Samo...rodila sem punčko.:zmeden2:
Mogoče je pa po poti izgubila lulčka.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosima za vašo pomoč
1.11.2004 11:54:03   
Anonimen
Hay!

To kje se kdo nosi..larifari..kak je tak je..

Jaz sem imela posteljico spredaj..se pravi, da sem bila velikkk sod od spredajjj..od zadaj pa ista kot prej in sedaj. Če nosiš spredaj, imaš velik bušček, če nosiš zadaj pa majhen bušček, pa malo se razširiš v bokih oz. v tazadnji(pa ne vse)...odvisno od konstrukcije. To napišejo, da vedo. Ni to nič slabega ali kaj podobnega.

Glede nizke posteljice pa se izogibaj naporom in lepo počivaj, ko si utrujena..pač malo več se počiva kot ne.
Maliko vprašaj, ona je imela to nadlogo.:(

Lepo nosečnost ti želim!:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?