puncica
|
Sej vem da sem najbolj grozna mama na svetu. A zakaj? Evo kaj se je zgodilo: Zjutraj se s tamalo zbudiva, se smejčkava, igrava, jo razvijem, dam okol igračke in se odpravim na hitrco v kopalnico stuširat. Na enkrat ravno ko se milim pa grozn grozn jok:((:(( Letim iz bane, se še obrisala nisem in kaj vidim. Piška vsa v solzah in rdeča leži na tleh. JA PADLA JE NA TLA!!!!!!!!:((:((:(( To je cca 50 cm visoko.) Sem jo dvignla, jo lubčkala, pregledovala če je kej narobe, jo božala zraven sem ful jokala da je tamala bla čist solzna od mene. Ona pa se je končn pomirila, jo je še cukal (se ji je kolcal) tak se je jokala, no potem pa končn pomirila. Zdej pa me je grozn strah če bi bilo lahko kaj narobe, ma sej vem da bi me blo sam za natepst pa eno okol ušes, da kako lahko otroka samga puščam. No sej reakcija mojga moža pa taka: "KVa, ja kako lahko otroka samga pustiš pa greš, pa sem rekla ja kam jo pa naj dam, če se grem tuširat, pa imamo bolj malo kopalnico, v sedežu pa itak noče bit, no pa je sam utihnil, pa rekel da jo naj zdej gledam kako bo pa kaj. No se mi zdi da ni blo nič narobe po vrhu pa ko sem bla tak zmešana je tamala vzela piščalko iz mize se igrala z njo tisto ko ima žogico noter, pa je dobila prst vanjo:((:(( Pa sem ji komi ven dobila, pa seveda se ji je odrgnla kožica in kri prtekla, no sej se je tamala hitr pomirila a jaz se ne morem, kar naprej jočem in kr naprej razmišljam na to kako sem grozna, da se mi lahko to zgodi, kako nič ne pomislim, skratka zdi se mi da sem čisto nesposobna. :((:((:(( Ej punce kako se nej pomirim, a sem res tako grozna, ma mogla sem se izkašljat, a se je še kateri to zgodil, mene zdej ful skrbi, če bo kaj narobe, pa kr črne misli imam :((:((:(( Ma sem že predolga, samo to lahko rečem, pazite na vaše malčke ko kej druega počnete in vam niso na očeh, hitro se lahko kaj nardi. Sem misla to se pa men ne bo zgodl in evo, pa smo tam.
|