Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 16:58:31)

Sej vem da sem najbolj grozna mama na svetu. A zakaj?
Evo kaj se je zgodilo:
Zjutraj se s tamalo zbudiva, se smejčkava, igrava, jo razvijem, dam okol igračke in se odpravim na hitrco v kopalnico stuširat. Na enkrat ravno ko se milim pa grozn grozn jok:((:(( Letim iz bane, se še obrisala nisem in kaj vidim.
Piška vsa v solzah in rdeča leži na tleh.
JA PADLA JE NA TLA!!!!!!!!:((:((:((
To je cca 50 cm visoko.)
Sem jo dvignla, jo lubčkala, pregledovala če je kej narobe, jo božala zraven sem ful jokala da je tamala bla čist solzna od mene. Ona pa se je končn pomirila, jo je še cukal (se ji je kolcal) tak se je jokala, no potem pa končn pomirila.

Zdej pa me je grozn strah če bi bilo lahko kaj narobe, ma sej vem da bi me blo sam za natepst pa eno okol ušes, da kako lahko otroka samga puščam. No sej reakcija mojga moža pa taka: "KVa, ja kako lahko otroka samga pustiš pa greš, pa sem rekla ja kam jo pa naj dam, če se grem tuširat, pa imamo bolj malo kopalnico, v sedežu pa itak noče bit, no pa je sam utihnil, pa rekel da jo naj zdej gledam kako bo pa kaj.
No se mi zdi da ni blo nič narobe po vrhu pa ko sem bla tak zmešana je tamala vzela piščalko iz mize se igrala z njo tisto ko ima žogico noter, pa je dobila prst vanjo:((:(( Pa sem ji komi ven dobila, pa seveda se ji je odrgnla kožica in kri prtekla, no sej se je tamala hitr pomirila a jaz se ne morem, kar naprej jočem in kr naprej razmišljam na to kako sem grozna, da se mi lahko to zgodi, kako nič ne pomislim, skratka zdi se mi da sem čisto nesposobna.

:((:((:(( Ej punce kako se nej pomirim, a sem res tako grozna, ma mogla sem se izkašljat, a se je še kateri to zgodil, mene zdej ful skrbi, če bo kaj narobe, pa kr črne misli imam :((:((:((

Ma sem že predolga, samo to lahko rečem, pazite na vaše malčke ko kej druega počnete in vam niso na očeh, hitro se lahko kaj nardi. Sem misla to se pa men ne bo zgodl in evo, pa smo tam.

Teni_ -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:04:42)

No ja, zaradi tega pa res nisi grozna mama. Hitro se potolaži.

Da ne boš mislila, da se je to samo tebi zgodilo. Jaz sem jo previjala in sem se za dve sekundi okoli obrnila in mi je padla s postelje(pa sem vedela, da se že preobrača). Ja, kaj hočeš trenutek nepazljivosti, ampak na srečo nič resnega.

Jo pa malo opazuj, če bi slučajno bruhala ali pa preveč spala. V tem primeru pa bi bilo dobro, da jo odpelješ k zdravniku.

LP,
Mojca:rozica:

neja -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:09:36)

Seveda nisi grozna....mislim, da se skoraj vsaki mami zgodi kaj podobnega. Tudi meni je padla iz postelje, pa sem se samo za par sekund obrnila vstran....sem seveda bila panična in drugi dan sma imeli cepljenje in je rekla pediatrinja, da so že padli iz meter višine in imeli buške, pa ni to nič hudega. če pa bi kaj bilo, pa bi se hitro videlo:).

Aja, za takšne primere, ko se greš na hitro stuširat ali pa kaj podobnega, ti priporočam, da si nabaviš stajico, jo lepo obložiš z pojštri, daš tamalo noter in si mirna:). LP:)

Anonimen -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:09:49)

Punčica, naj te potolažim : nisi edina!

Jaz sem dala malo enkrat spat na posteljo. V dobri veri, da se itak še ne zna prekotalit sem naštimala babyfončka in šla v kuhinjo. Potem pa čez eno uro grozen jok. Pa sem si mislila "ah, se je zbudila". In pridem v spalnico in se mi je srce ustavilo! Ležala je na tleh in neutolažljivo jokala. In to še ni bilo vse, padla je zraven radiatorja in nisem vedla, a se je z glavo udarila ali ne. No, ko je nehala jokat se je pomirila in sem jo celo pregledala in ni blo videt, da bi se kam udarla. Še zdaj imam slabo vest in jo bom verjetno imela celo življenje.

Pa to še ni vse! Enkrat smo za kosilo jedli pomfri in ji potem zmeraj dam enega, da ga gloda. In sem ga Spet v dobri veri res prepihala, da ja ne bi bil prevroč, ji ga dam, zagrize in JOOOKKK!!!

Se pravi, če je katera slaba mama, potem bi mogla biti to jaz!

Anonimen -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:28:59)

:duda:Ne nisi!!!čisto vsaki se lahko zgodi, se je, se bo,na žalost je tako meni se je tudi.Potolaži se za vse pride kakšen slab dan ko gre vse narobe,jutri bo bolše Papa:morje::angel::sloncek::kuza:

kimi -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:36:32)

puncica misli pozitivno, seveda da nisi slaba mama. Se pa tudi moraš stuširati jaz dam svojega malčka kar pred tušom na tla na dekico pa je

KIRA -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:40:27)

Se zgodi puncica. Drugic jo pa na dekico kar na tla dej. Saj bo veckrat padla ko bo vecja, pa se bo podrapala po kolenih itd...
Malemu soncku :duda: pa vse naj naj, pa da bi hitro pozabla na bolecine in strah:racka::racka::racka:

SANDY -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:44:13)

Pol smo pa vsi grozni starši-po moje se to kar v 90 procentih nardi! Nama je že 3x padla s postle:ups:! Važn da ni blo nič. In upam da se ne bo ponovil-tudi pri nas ne :zmeden:

papa :sloncek:

Marči -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 17:54:11)

Sploh nisi grozna mama.:) Kaj pa naj rečem. Meni ja 2x padla iz postelje.:(( Enkrat pri 4 mesecih, sem klicala zdravnika in je rekel, da naj bom pozorna, če ji bo slabo, če bo bruhala. Pa je bila ok:rozica:. Enkrat pa še kasneje. Vedno sem se zraven nje jokala, da sva preglasile ena drugo. Se zgodi. Ta drugo krat sem bila čisto poleg nje, pa se je to zgodilo. Sem si full očitala. Sedaj je vse pozabljeno. Naša mala frklja je sedaj tako živa, da je joj. Naredila je že 4 samostojne korake.:miska: Z atijem sva tako ponosna na njo.:sloncek: Tak da ni nič hudega. Otročki so v tem obdobju se tako fleksibilni, da se je po moje samo bolj ustrašila, kot pa da je kaj bolelo.
Lp :rozica:

Sarina -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 18:26:15)

Punčica, nič nisi najbolj grozna mama na svetu, ampak najboljša, tako kot vsaka od nas :)!!! Take stvari se pa zgodijo, tako kot vse pravijo - pa če še tako paziš.
Meni je zadnjič tamala padla po stopnicah - nesla sem smeti in sem mislila, da jo pazi ati, ona pa po štirih za menoj in predno sem se na koncu stopnic obrnila je že naredila salto in se ustavila na tretji stopnici :(. So mi od šoka kar noge odpovedale za en čas, tako sem se ustrašila, mala akrobatka pa nič - še všeč ji je bilo; še udarila se ni nič. Hvala bogu!
Tako vidiš, se nam vsem dogajajo takšne stvari - in na vsem se učimo, da bomo drugič bolj previdni. SREČNO!:rozica::):rozica::)

Anonimen -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 18:50:52)

Če bi naredila zanalašč, bi bila grozna mama.
Tako pa nisi.
Mogoče si le malo neprevidna, tako kot vse, ki še nimamo izkušenj.
Važno je, da je vse ok.

Taša -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 19:01:09)

Ej Punčica, kako lahko sploh pomisliš na to da si najbolj grozna mama na svetu? To se res lahko zgodi vsaki. Kar potolaži se. Tudi nam se je pri Nikizgodilo da nam je pdla in to iz jajčke katero smo imeli na stolu, pa največji štos je bil to DA SVA BILA OBA ZRAVEN -ampak to je bil trenutek.Kar potolaži se. Zaradi tega pa res še zdaleč nisi najbolj grozna mama. Verjemi da je z tvojo Janjo čiso vse OK, saj so dojenčki kakor guma....LP in ena :rozica:zate in Janjo

mammika -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 19:49:39)

Oh puncica nehaj no Le kakšna slaba mama?????
Meni je moj mali splezal pri 4 mescih ven iz lupinice in se ritensko plazil nazaj in je padu dol.Pred vrati pa moj dragi ,je lih vstopal in je slišal kako je padu.In me je nakrulu kaj ne pazim in da se to njemu že ne bi moglo zgodit..Ok....No čez kak mesec pa glej ga zlomka mali se je pri njem igral in se je slučajn za sekundo stran obrnil in je bil na tleh...A jooj....eto vidš vsem se zgodi...tko da nč se ne sikiri, sam merkaj pa da ne bo bruhala al pa kej podobnega.
Držim pesti da bo vse ok...:sloncek:9nebesa9nebesa9nebesa

Jančika_ -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 19:52:25)

Ma kaka najbolj grozna mama, se nardi, glavno, da je zdej vredu!

Jaz sem malega z glavo butnila v podboje, ko sem ga imela v naročju in sem šla skozi vrata...:ups: Zaenkrat še ni bilo hujšega, ampak ko se bo začel obračat, ne dvomim, da bo kaka nesreča.

ZARA -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 19:59:22)

....ma kaj ve z otroci delate?????
Ne ne hecam se,hecam...ja jst pa ne se (cakam pa kdaj bom nardila kasno traparijo),ampak moj dragi je dons tko Zaro nesu skoz vrata da ji je mal prst 'nastemou' in mu je blo pol full na 'bad'...je tolk jokala, prov tavelke solze so prtekle...a joooooj....

...ma kaj ces zivmu cloveku se vse nardi...

papa :rozica:

Anonimen -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 20:05:38)

nism brala vseh mailov ker sem ob osmih zvečer že tko zaspana da se mi oči skup lejo..sam tolk..takle se vsakmu lohk nardi, pa vseeno en nasvet. tamalo odlagej če greš preč od nje na tla, al pa si nabavte stajico. male predmete pa mej vedno v pozavesti in zavesti da niso za v otoške roke.

lepo se imejte! pa nč panike naganat :)-

lp, lara

puncica -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 20:13:28)

A pol res nisem grozna?
Hvala punce za tako dobro spodbudo. Sej to sem rabla in sem vedla kam se obrnt, bomo pa zdej verjetno dvakrat bolj pazl:bravo:
Kot je rekla zara, živemu človeku se vse naredi.
Drugače pa mislim da je z našo Janjo vse ok, se je prav lepo smejčkala danes, nič ni bruhala pa tud spala ni nič več kot ponavadi (3× po pol ure:)-) Ja no nad tem zadnjim se ne bi pritoževala :)- Ma hecam se, no glavno da ste me spravle v boljš voljo in da je pri nas vse po starem.

Vsaki ena :rozica:

Urša -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 21:23:30)

Men sicer še ni padla, sm ji pa enkrat mejčkn rokico prprla pa tud urezala do krvi, ko sm ji nohtke strigla. :ups: Kaj vse hujšega še pride! Se bo treba kr navadit, da bojo potolčeni teli naši boščki mali. :duda:

ninca -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (29.10.2004 22:32:14)

neeeeee puncica...8)
nikakor nisi slaba mama, nobena tukaj ni slaba...9nebesa

eno :rozica: za vsako in :angel: za vaše :modri::duda::roza:

Jančika_ -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (30.10.2004 0:05:28)

Oj, Urša, ja, nohtki... smo mi tudi že imeli vse krvavo:(.

Urša -> Jaz sem najbolj grozna mama na svetu:(((( (30.10.2004 20:40:14)

Ja, Jančika... pa zato še nismo slabe mame, a ne! ;)

Stran: [1]