|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevec hranjeni otroci - znak zanemarjanja?
17.6.2007 9:15:50   
amaya
Največji zgled zdravega prehranjevanja smo prav me same in seveda partner. Sama delam v šoli in vidim, da so zelo pogosti starši sužnji svojih otrok. Ne je tega, pa tega, pa mu kuhajo posebej...ej ...halooooooooooooooooooooo...pa saj ne more biti res...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.6.2007 14:09:16   
ami2
Mene pa je najbolj zbodlo, ko je mamica na klopci jedla sladoled, dojenček zraven nje je v vozičku panično jokal in gledal sladoled, mami pa  mu je razlagala, da on tega ne sme jesti, ker je premrzlo ter da ni zdravo. Jaz bi mu v tem primeru dala malo za probati na prstu, saj ne bi umrl od tega.

Drugače pa naš mali je vse, kar jeva midva z možem, je pa res, da tudi midva ne jeva (zelo) začinjene hrane in junk food izdelkov.

Nima težav, ni predebel, ni zanemarjen.

< Sporočilo je popravil ami2 -- 20.6.2007 14:10:31 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.6.2007 15:00:33   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Največji zgled zdravega prehranjevanja smo prav me same in seveda partner.

Ravno to je problem. Moja znanka se recimo pritožuje, da dveletnik ne je drugega kot kruh, krompir in meso (pa sladkarije, jasno) - nobene zelenjave, sadja, skratka nič zdravega. Kar pa ni nič čudnega, glede na to da tudi starša živita od pic, zrezkov in pomfrija. No, pa sem pa tja kakšne hrenovke user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.6.2007 15:40:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Največji zgled zdravega prehranjevanja smo prav me same in seveda partner.

Ravno to je problem. Moja znanka se recimo pritožuje, da dveletnik ne je drugega kot kruh, krompir in meso (pa sladkarije, jasno) - nobene zelenjave, sadja, skratka nič zdravega. Kar pa ni nič čudnega, glede na to da tudi starša živita od pic, zrezkov in pomfrija. No, pa sem pa tja kakšne hrenovke user posted image .

tu se pa ne bom ravno strinjala!
Pri nas kuham pretežno zelenjavo: juhe, prilogo, na tisoč in en način...zrezkov, pomfrija, hrenovk in podobnega ni na jedilniku, ker sama tega ne jem. Ne jem mesa, salam, v bistvu sem vegetarijanka.
Kaj pa moji otroci? user posted image user posted image user posted image  Hm, nobena ne je zelenjave, z izjemo solate in brokolija. pa jo dobita vsak dan na krožniku in jo konstantno zavračata.
najraje imata pomfri in ocvrtega piščanca, pa hvala bogu ribe (ki jih tudi sama ne jem).
In ne kuhamo jima posebkov, meso jesta ob vikendih, ko kuha mož (ker sama ga ne pripravljam, ker mi je gravžuser posted image ).
kar se tiče sadja, ki ga imam sama zelo rada, ga starejša hči je, mlajša ga zavrača že od začetka uvajanja GH (op. starejša ima 11let, mlajša 6).
Pri babicah se ne hranita, ker jih nimamo v bližini.
Mlajša živi od mleka in mlečnih izdelkov, starejša od kruha, sadja in mleka.
Obe sta suhi!Mlajša skoraj podhranjenauser posted image . Kri imata obe fulll dobro (sama sem vedno anemična).
S sladkarijami se ne hranita, imamo vedno na voljo odprt predal z njimi v kuhinji, pa nobena ne posega po njih. Čipši, smokiji in podoben junk food dobita občasno) (1 x na mesec, ampak nista ravno nori na to hrano.

In kje je zdaj vaša teorija?

Aja, sama sem nora na čokolado, punci je pa ne maratauser posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.6.2007 16:16:39   
beki24
Altati- tvoji otroci so tako izvenserijskiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.6.2007 16:45:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati- tvoji otroci so tako izvenserijskiuser posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.6.2007 17:20:12   
Putka
10 let sem učila 6-7 let stare punčke gimnastiko. Nekateri starši so pred vadbo tlačili otrokom sladkarije v usta - za energijo. V naši dvorani je bila hrana prepovedana in kaj hitro smo take starše poučili, kakšna je zdrava prehrana bodočih športnic. Po nekaj mesecih so imeli vsi za po treningu sabo le še sadje, žemljo,..

Zmernost pri vsem, tega se poskušam držati. Če otroka navadiš na zdravo prehrano in gibanje, tudi občasna pregreha ni škodljiva.

Jaz sem bila zavaljen dojenček z odličnim apetitom, moja sestra ni jedla nič - stalne borbe. Jaz sem še danes pretežka, ona ima pa prehranjevalne motnje. Sicer pa pri starejši nimamo težav s hrano, je vse od rib, mesa, sadja zelenjave do sladkarij.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.6.2007 18:27:41   
krfjolca
altati, pri tem ni nekega pravila in jasno ne moremo posploševat, samo vseeno pa mislim, da otrok ne more razviti zdravegas prehranjevanja, če v tem nima nekega zgleda. ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2007 19:04:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

altati, pri tem ni nekega pravila in jasno ne moremo posploševat, samo vseeno pa mislim, da otrok ne more razviti zdravegas prehranjevanja, če v tem nima nekega zgleda. ;)

to pa pa strinjam...jaz upam, da ga bosta razvili, ko bosta večji in zato še vedno vztrajam....obupala še nisemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.