|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urin
29.10.2004 15:04:45   
Anonimen
lep pozdrav!prej sem dobila klic iz ginekoloske ambulante, me je klicala sestra, naj pridem v sredo cim bolj zgodaj tja, ker bom morala it dati urin(ceprav sem vceraj vse opravila v laboratoriju).naredili naj bi mi mikrobioloske preiskave...imela katera kaj podobnega??zelo me je strah:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   urin
29.10.2004 15:33:59   
Annny
nina-nana, če se je morda zgodilo, da imaš preveč bakterij v urinu...naredi tole: do srede pij 4-5 litrov vode na dan, pa bo:) Nobenih bakterij več ne bo...
Brez strahu!!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   urin
29.10.2004 15:47:50   
kimi
jaz sem imela na prvem pregledu urina tudi full slabo na drugem pa je bilo že vse ok. Tako da brez skrbi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   urin
29.10.2004 18:29:50   
Anonimen
Delala boš verjetno uroinfekf. Tudi jaz sem ga mogla, ker sem bila prehlajena takrat ko sem bila v laboratoriju. Dejansko stanje se baje pokaže čez 2 dneva. Pri meni je bilo potem vse vredu, ker je prehlad že mineval. Nič bat, samo lulala boš še enkrat v lonček, ki je malo drugačen od tistih v katere lulamo ponavadi.
LP
Tasha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   urin
30.10.2004 22:23:01   
Bela
Tud jast sm imela ogromno bakterij na urinu, nato so ga dali na mikrobiološke preiskave in ugotovili, da so to bakterije,ki ne škodijo.
Ginekolog preavi da so lahko slabe in dobre v velikem
številu, zato je treba takšno preiskavo, da se ve.
V večini primerov ni nič narobe, pa tud tebi želim, da bi blo ve lepo in prav, da boš vesela mamica brez skrbi.9nebesa

Lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   urin
31.10.2004 9:11:09   
Anonimen
joj ja upam da res ni kaj hudega...:( , bom javla ko bom kaj novega zvedla:duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?