urin (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> urin (29.10.2004 15:04:45)

lep pozdrav!prej sem dobila klic iz ginekoloske ambulante, me je klicala sestra, naj pridem v sredo cim bolj zgodaj tja, ker bom morala it dati urin(ceprav sem vceraj vse opravila v laboratoriju).naredili naj bi mi mikrobioloske preiskave...imela katera kaj podobnega??zelo me je strah:((

Annny -> urin (29.10.2004 15:33:59)

nina-nana, če se je morda zgodilo, da imaš preveč bakterij v urinu...naredi tole: do srede pij 4-5 litrov vode na dan, pa bo:) Nobenih bakterij več ne bo...
Brez strahu!!:rozica:

kimi -> urin (29.10.2004 15:47:50)

jaz sem imela na prvem pregledu urina tudi full slabo na drugem pa je bilo že vse ok. Tako da brez skrbi

Anonimen -> urin (29.10.2004 18:29:50)

Delala boš verjetno uroinfekf. Tudi jaz sem ga mogla, ker sem bila prehlajena takrat ko sem bila v laboratoriju. Dejansko stanje se baje pokaže čez 2 dneva. Pri meni je bilo potem vse vredu, ker je prehlad že mineval. Nič bat, samo lulala boš še enkrat v lonček, ki je malo drugačen od tistih v katere lulamo ponavadi.
LP
Tasha

Bela -> urin (30.10.2004 22:23:01)

Tud jast sm imela ogromno bakterij na urinu, nato so ga dali na mikrobiološke preiskave in ugotovili, da so to bakterije,ki ne škodijo.
Ginekolog preavi da so lahko slabe in dobre v velikem
številu, zato je treba takšno preiskavo, da se ve.
V večini primerov ni nič narobe, pa tud tebi želim, da bi blo ve lepo in prav, da boš vesela mamica brez skrbi.9nebesa

Lp:)

Anonimen -> urin (31.10.2004 9:11:09)

joj ja upam da res ni kaj hudega...:( , bom javla ko bom kaj novega zvedla:duda:

Stran: [1]