|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G v Kranju
29.10.2004 11:48:18   
ery
Ojla... Ker se že tako vneto pogovarjate o dobrih G, pa katera ve, kakteri G je dober v Kranju? :rozica:

Sicer pravijo, da je zelo v redu Handžar, več pa ne vem... edino za to novo v zdr.domu-Vrabičevo, nimajo kaj dobrih mnenj...

Pišite in lep dan.. če ne drugače, da bo lep vsaj v vašem srčku...;)

papa ery:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   G v Kranju
29.10.2004 11:51:32   
dory
Dr. Urh je dober :)...o njem sem slisala same pohvale...Vrabiceva bi bila dobra v kaksnem kozmeticnem salonu :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   G v Kranju
29.10.2004 12:13:33   
Anonimen
Tudi jaz sem za dr. Urha slišala, da je super.

Pri Handžarju sem bila prvič na ultrazvoku in ga ne bom nikoli pozabila. V pozitivnem smislu. Ful prijazen in zgovoren, prav tak, kakršnega v takih situacijah potrebuješ. Do takrat še nekako nisem imela v podzavesti, da sem resnično noseča, od njegovih besed naprej pa sem bila v nebesih. Se spomnim, ko sem šla z ultrazvoka domov, sploh nisem mogla ust skupaj dati (od smeha).

Potem je tu dr. Gregorač, ki je bil moj ginekolog med nosečnostjo, pa o njem ne bi rada zgubljala besed. Rečem lahko samo: brez veze.

Za dr. Riznerja sicer pravijo, da je skozi tiho, da pa je ful strokovnjak in kadar gre kaj narobe, ful dober. Ne vem, jaz sem ga slišala govoriti takrat, ko sem bila v porodni sobi in to takšne prostaške besede, ki tja sploh ne pašejo. Se jih trudim pozabiti.

Potem poznam še dr. Podlipnikovo, ki je ginekologinja tudi moje sestre in jo zelo pohvali. Posveti se vsakemu problemu, vsaki malenkosti, ki jo vprašaš.

Ostalih pa ne poznam.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   G v Kranju
29.10.2004 12:13:53   
ery
Ja za Urha sem tudi jaz slišala, da je ful dober, sploh pa za pogledat...:) Ampak da je precej sramežljiv še... Da mu je nerodno...

Pri Vrabičevi sem bila samo enkrat-pa nikoli več. Tukaj so se G ves čas menjale in sedaj je pač dr. Vrabič, ki sem komaj zdržala na tistem pregledu...pač mi ta ženska ni všeč...Zakaj pa za v kozmetični salon?
:)

ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   G v Kranju
29.10.2004 12:21:42   
dory
Gregorac je res tko tko...ma ful "pametne" komentarje, ceprav je pri meni v odlocilnih trenutkih malemu resil zivljenje in tudi potem zelo skrbel zanj,kar ne bom nikoli pozabila...

Rizner je res ful strokovnjak, pohvalijo ga tudi njegovi zaposleni...od tam imam vse potrebne info ;)

Podlipnikova je sicer ok,ampak premalo pozorna..ze dvema mojima prijateljicama je zaradi njene povrsnosti odmrl plod...sej ne recem,kdor dela gresi..

Urh, pa tudi Rantova sta ok :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   G v Kranju
29.10.2004 12:50:24   
Anonimen
Dr. Rizner

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   G v Kranju
29.10.2004 13:29:23   
ery
hvala za vaša mnenja.. jaz o nobenem G nisem nic slišala, le o Handžarju, da je zelo v redu. In jaz moram zamenjat, ker ima ena kolegica zelo dobre izkušnje pri njem, mi ga je priporočala.Čez en mesec imam prvi pregled pri njem, tako da vam bom poročala kak je...;)

Glede Podlipnikove sem pa tudi slišala, da je bolj površna...

lep vikend...

cao cao

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   G v Kranju
29.10.2004 13:48:43   
Anonimen
Teja, a da Rizmerja hvalijo zaposleni? Med mojim večnevnim bivakiranjem v porodni sobi sem slišala, kako se babice iz njega norca delajo, tudi v njegovi prisotnosti. Verjamem pa, da je strokovnjak.

Gregorač pa se mi je zameril, ker o kakšnih hormonskih testih ali pregledu plodovnice sploh ni hotel ničesar slišati, čeprav sem bila stara 35 in je bil to moj prvi otrok. Se je delal, kot da nič ne ve. Nazadnje je rekel, da naj že neham komplicirat in naj uživam v nosečnosti. Sploh ne smem pomisliti, kaj če bi bilo pa kaj narobe?!

Sicer pa vsaka mu čast, da je rešil tvojega otročička. Na koncu to gotovo odtehta vse drugo.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   G v Kranju
29.10.2004 13:52:12   
dory
Ja v bistvu to da se norca delajo to sem slisala..ampak zgolj po profesionalni plati ga ocenjujejo kot zelo dobrega :)

Ja mene je tudi Gregorac ko mi je delal amnio zezal, pa dajal take butaste komentarje...se pol k sem ga sprasevala za nasvet in mnenje je reku,kaj se grem, da bo moja naloga zdele lepo rodit?? Jaz pa vec kot tri tedne pred rokom, sem butasto gledala nazaj on me je pa nahitro odslovil...sem bla tolk uzaljena..ampak pol se je res izkazal in na njegovo provokativno obnasanje sem pozabla...steje le njegova pomoc,ki je bila v tistem trenutku izrednega pomena :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   G v Kranju
29.10.2004 14:29:22   
Anonimen
Jz sem gor ležala skoraj 14 dni in moram rečt, da ne morem nobenega kritizirat! Največ stika sem imela z Gregoračem in Riznerjem.

Kar se kranjske porodnišnice tiče je tako kot povsod, vsi zmeraj nekaj okoli govorijo, opravljajo in kritizirajo. Rizner je največji strokovnjak v tej porodnišnici in mogoče mu drugi to zavidajo!?

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   G v Kranju
30.10.2004 8:27:35   
Anonimen
Kdo mu zavida?
Ne vem, če bi se ostale s tabo strinjale, da na primer o mariborski bolnišnici samo zmeraj nekaj okoli govorijo, opravljajo in ktitizirajo. Pa še ogromno ljudi, ki so imeli negativne izkušnje v zdravstvu, bi bilo tudi zelo jeznih.
Moje izkušnje v kransjki porodnišnici so bile zelo slabe. In če kaj rečem, ko me ob takih spomin boli srce, to ni prazno govorenje in opravljanje. Kritiziranje pa je. Pa še kaj drugega bi moralo biti.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   G v Kranju
31.10.2004 13:11:45   
Anonimen
Ne, mia, jaz v službi, tudi če sem še tako slabe volje, nikoli površno ne opravljam svojega dela.
A sedaj pa lahko nek ginekolog dela slabo, ker mu je pacient antipatičen? Kje pa ti živiš? Vsak je dolžen svoje delo opravljati vestno, še najmanj je pomembno, koliko ti je kakšen človek, kaj šele bolnik, simpatičen. Ampak jaz verjamem, da sploh niso takšni. Pa tudi ni res, da so vsi zdravniki, vzgojitejice, javni delavci in ne vem kdo še vse vedno v zobeh javnosti. Jaz osebno sem naletela že na tako prijazne, da sem bila ful presenečena, več so naredili, kot bi lahko, in to veliko. Ali si že slišala za tisti pregovor: Dober glas seže v deveto vas.
Če pa kdo od grajanih bere te strani, toliko bolje za njih in za nas. Bodo vsaj vedeli, kje so grešili, kaj nas tišči in kaj lahko storijo, da jim bomo pomoči potrebni bolj zaupali.
Tukaj si ljudje izmenjujemo mnenja in doživetja. Če so bila slaba, nismo mi krivi. Nisem pa še nikoli zasledila, da bi katera kaj tako grdega rekla čez kakšnega zdravnika ali koga drugega, da bi bilo "pod nivojem".

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   G v Kranju
31.10.2004 16:19:48   
dory
Splisni,se podpisem pod tvoj post..tole si dobro napisala

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   G v Kranju
3.11.2004 15:26:51   
simba
kako to misliš za pogledat ? a je ful nežen, da ne boli?oziroma da ni tako grozno ko pri nekaterih?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   G v Kranju
3.11.2004 21:31:43   
Anonimen
Simba, zdej verjetno govoriš o Urhu, a ne? Ker je ena (se opravičujem ne vem katera) napisala, da je fleten za pogledat? Ne, prav za pogledat je fleten, to je tko, da če ga pogledaš, je fleten. Izi, a? Kolk je pa nežen, pa bi glede na izgled težko rekla, hi, hi... Ne, sedaj pa resno. Ful ga hvalijo, tudi stare mame. Pol je že v redu.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   G v Kranju
4.11.2004 10:48:37   
ery
ja, Splišni, po moje da sem jaz napiska, da je fleten za pogledat. Sicer ga sploh nisem sama še videla, ampak so mi povedale kolegice. Dve sta mi rekle, da k njemu sploh ne bi šli na pregled, ker je res tolk luštkan, da bi on to lahko videl, ....saj veste kaj sta mislile...:)

Baje je ful nežen, ampak malce še sramežljiv...

Toliko vem o njem...

papa :metulj:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   G v Kranju
4.11.2004 12:29:01   
simba
Ja res je fleten za pogledat, imemel me je že v posvetovalnici, namesto mojega g pa na ultrazvoku, ja po po porodu na oddelku, me je pa zanimal kakšen je pregled pri njemu?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?