Anonimen -> G v Kranju (31.10.2004 13:11:45)
|
Ne, mia, jaz v službi, tudi če sem še tako slabe volje, nikoli površno ne opravljam svojega dela. A sedaj pa lahko nek ginekolog dela slabo, ker mu je pacient antipatičen? Kje pa ti živiš? Vsak je dolžen svoje delo opravljati vestno, še najmanj je pomembno, koliko ti je kakšen človek, kaj šele bolnik, simpatičen. Ampak jaz verjamem, da sploh niso takšni. Pa tudi ni res, da so vsi zdravniki, vzgojitejice, javni delavci in ne vem kdo še vse vedno v zobeh javnosti. Jaz osebno sem naletela že na tako prijazne, da sem bila ful presenečena, več so naredili, kot bi lahko, in to veliko. Ali si že slišala za tisti pregovor: Dober glas seže v deveto vas. Če pa kdo od grajanih bere te strani, toliko bolje za njih in za nas. Bodo vsaj vedeli, kje so grešili, kaj nas tišči in kaj lahko storijo, da jim bomo pomoči potrebni bolj zaupali. Tukaj si ljudje izmenjujemo mnenja in doživetja. Če so bila slaba, nismo mi krivi. Nisem pa še nikoli zasledila, da bi katera kaj tako grdega rekla čez kakšnega zdravnika ali koga drugega, da bi bilo "pod nivojem".
|
|
|
|