|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: družina
11.6.2007 18:57:41   
Strawberrie Cherrie
Sori, sam res nimaš normalnega odnosa s sestro! Oprosti izrazu, ampak, tko kot sem jaz zdajle tole prebrala in dojela, je tvoja sestra navadni psiho al kaj??? Mislim, na mrzlem si bla, jesti si mogla na tleh, tuširat si se mogla v hladu? Kaj so pa rekle tvoja mama in babica na to? Pa ostali?
Džizus....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.6.2007 19:06:45   
tanikaa
Draga moja. Je pač tako, da če problem opišeš na pol, ti človek enostavno ne more dati realnega odgovora. Če jaz napišem, da mi ni do seksa z mojim dragim, pri tem pa zamolčim, da je to zato, ker je non-stop pijan, kakše odgovore lahko pričakujem? Itak da me bodo raztrgali.

Če pa je problem opisan kar se da natančno, pa so lahko kar se da realni odgovori. Realni itak niso nikoli, ker preberemo samo eno plat zgodbe.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.6.2007 19:08:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

preveč dobra 

Tu ti pa moram oporekat. Žal. Če bi bila dobra, bi mela RADA TUDI SEBE. Temu, kar ti imenuješ preveč dobra, jaz pravim preveč nora. Pa oprosti, samo svoje mnenje izražam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.6.2007 19:22:54   
jade1
Rači ji, da vrat ne boš menjala, pol pa jih zamenjaj ne da ona ve in jih prodaj ali naredi z njimi karkoli pač hočeš. Če pa jih res tolk hoče imet pa ji reci, da ji jih prodaš po enaki ceni, kot jih je ona tabi. In konc debate. Če bo užaljena je to njen problem. Moraš se postavit zase in konc, če ne bodo skoz hodili po tebi.
Evo pa še en user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.6.2007 7:11:13   
Pajaca
Ma jaz bi sestri šenkala vrata, naj jih ima, če je tko butasta, da pozabi da je za vrata dobila plačilo. Tale vrata ti bo itak naprej metala celo večnost in raj si kupim nova vrata pa imam mir. Pa itak če misliš prenavljati hišo zamenjaš še ta vrata.

Je pa tako kot pravi pin, pogodbe so različne in če gre za klasično darilno pogodbo potem se pozanimaj pri kakšnem pravniku kako je s sestro, če lahko ob smrti tete oz mame zahteva nujni delež. Po moje lahko. Raje se že vnaprej pozanimaj. V vašem primeru bi sestra namreč brez te darilne pogodbe nekoč podedovala del hiše in če ni dobila tudi ona česa... pol je upravičena do nujnega deleža.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.6.2007 13:25:53   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: pin

Vsaka pogodba ne prinaša enakih posledic. Ravno pri darilnih pogodbah so lahko največje težave.

točno tako.

In veš kaj? Tista vrata bi ji dala nazaj, mislila si svoje, pa je mir. Boljše imeti svojo hišo v miru, kot da se kregam celo življnje zaradi enih vrat.

Čeprav bi bilo seveda fer, da bi ti jih plačala, kot si jih ti njej, samo, če ni razumevanja z njene strani, se je brez veze pričkat.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.6.2007 13:32:07   
srki
Oprosti, ker te bom vprašala, pa saj te je že L_p, zakat sta tvoja mati in babica dovoljevali, da je sestra to počala s tabo? Ali je mogoče vse imela v "strahu", zakaj se ji niste nikoli uprli oz. ji dovolili, da vse to počne s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.6.2007 13:50:01   
Anonimen
zato ker ji ni nobena nc ne upala ne hotla rect. od 11. leta naprej skrbim sama zase, kuham, perem, pucam......nkol se nisva razumeli in ko sva ostali sami (mami naju je zapustila), se je vse se poslabsalo. hisa pa je pravno-formalno moja (al kako se rece), mam vse papirje, v zemljiski sem jaz lastnica, tko da ne vem, ce bo lahko kaj uveljavljala. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
12.6.2007 13:52:52   
tanikaa
Pol ji pa daj ta pofukana vrata, pa daj svoje gor. In jih zapri za njo. Pisker, začni živeti svoje življenje, pa pusti takoimenovano sestro pred vrati plota. Ker kaj več itak ni vredna. Meni se še ograje ne bi smela dotakniti hudič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.6.2007 12:18:51   
tehnofil
Pokliči jo in ji reci, da lahko vrata odpelje, če želi - da jih boš drugače oddala/prodala.

Glede na to, da sta brez mame ostajata samo druga drugi. Ne glej na to kot na "pravico" ampak kot na "dar" ki ga daješ sestri, ne glede na pravno-formalno stanje lastništva vrat in ne glede na to kaj o tem sestra misli.

Sicer pa, a so zlata vrata, da je tak problem? A so veliko vredne? Če so tako veliko vredne, potem jih ne menjaj. Vem pa, da kdor menja vrata - mu do vrat ni. In da bi takšna vrata jih sestri prodajala? Ti si sicer "plačala" vrata a si v resnici vrnila tisto, kar je sestra vložila v tvojo hiško.

Ne dovoli, da postaneš takšna kot drugi.

Katero hišo pa je dobila sestra?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.6.2007 12:22:08   
Mešamdrek
naj tudi jaz zahtevam plačilo,saj so navsezadnje sedaj to moja vrata, saj sem jih plačala?

Točno to naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!